Anamaria Ionescu a mers la psiholog din cauza depresiei, înainte de a pleca în Malta, pentru Power Couple. Soția lui Tudor Ionescu a suferit de dorul fiicei lor: „A fost greu pentru toți trei”

 Calin Maria Bianca
.

Anamaria Ionescu a mers la psiholog din cauza depresiei, înainte de a pleca în Malta, pentru Power Couple. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anamaria și Tudor Ionescu au intrat în atenția tuturor cu participarea lor la Power Couple. E clar că emisiunea a fost un test pentru ei și relația lor, însă totodată și pentru rolul de familie, mai ales că și-au lăsat fiica acasă. Iată cum a reacționat micuța Ilinca când a aflat că părinții ei vor pleca!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Ionescu a mers la psiholog din cauza depresiei, înainte de a pleca în Malta, pentru Power Couple. Artistul și soția lui sunt împreună de 19 ani și au o fiică minunată, pe Ilinca. Cei doi au descoperit lucruri inedite unul despre celălalt odată cu participarea în emisiune și au dezvăluit că au făcut numeroase schimbări în relație, însă totodată mulți au fost curioși cum i-au explicat fiicelor acest detaliu și cum a reacționat.

anamaria-si-tudor-ionescu-6anamaria-si-tudor-ionescu-6

Citește și: Cum arată casa cuplului Anamaria și Tudor Ionescu de la Power Couple. Soția artistului s-a ocupat de designul interior și a ales simboluri budiste pentru decor

Citește și: Cine este Anamaria Ionescu de la Power Couple. E căsătorită cu Tudor de la Fly Project și au o fiică împreună

Citește și: Cine este Radu Siffredi de la Power Couple. Iubitul Oanei Matache era să-și piardă viața într-un accident, la 16 ani

Citește și: Mari „Cocheta” de la Schimb de mame a redevenit virgină la 49 de ani, după ce s-a operat: „Pentru soț am făcut sacrificiul ăsta, cu toate că a durut și doare în continuare, dar am vrut să-i arăt…”

Anamaria Ionescu a mers la psiholog din cauza depresiei, înainte de a pleca în Malta, pentru Power Couple

Anamaria Ionescu a primit propunerea de a participa la Power Couple cu brațele deschise, însă se pare că soțul ei a fost destul de reticent la început și nu voia să facă acest pas. Totuși, după lungi insistențe, soția l-a convins pe artist.

„Grea și o să zic (n.r perioada cât au fost plecați). Când am primit această propunere să venim la Power Couple România, mie mi s-a părut foarte interesantă ideea și în sufletul meu dintotdeauna a fost o flăcărică mică care ar fi vrut cumva să experimenteze niște lucruri. Altceva decât trăim în viața de zi cu zi. Și m-am chinuit să îl conving pe Tudor, aproape cinci, șase luni mi-a luat.

Provocarea însă abia acum a venit! Cei doi s-au speriat de momentul în care îi vor explica acest lucru fiicei lor, însă se pare că Ilinca nu a reacționat deloc urât, ci din contră, s-a bucurat că o să-i vadă la TV. Totuși, cu 3 săptămâni înainte a pleca la filmări, conform sursei menționate, pe Anamaria a luat-o anxietatea și depresia din cauza distanței față de copil, astfel că a mers la psiholog. Cu toate acestea, au plecat speriați și panicați, dar fetița a rămas în grija bunicilor și totul a decurs foarte bine.

Micuța Ilinca a fost bine și s-a agățat de ideea că părinții ei vor merge la un concurs și că o să-i vadă la TV, dar când s-au întors acasă a fost greu pentru toți trei.„, a spus Anamaria Ionescu pentru Catine.ro.

Cum este rolul de mamă pentru Anamaria Ionescu

Anamaria Ionescu a recunoscut că înainte de a deveni mamă, se gândea cum o să își educe copilul, dar și regulile pe care i le va impune pentru a avea parte de o educație „ca la carte„. Ei bine, se pare că planurile nu s-au potrivit atunci când a venit pe lumea Ilinca, fiica ei și a lui Tudor Ionescu. Aceasta a explicat că a avut parte de o serie de provocări, însă chiar și așa și-a intrat repede în rolul de mamă.

„Au fost și sunt foarte multe provocări. Eu mă credeam altcumva. Înainte de a avea copil, când povesteam despre cum o să fiu când o să am copil, vorbeam total diferit față de ce zic acum. Și fac total opusul a ceea ce am spus atunci. Am zis că o să fiu mai impunătoare, că o să pun niște reguli, dar nu pot. Ilinca are un efect magic asupra mea. Nu mai sunt om când îmi cere ceva.„, a mai spus Anamaria Ionescu.

Cum a fost copilăria Anamariei Ionescu și ce relație are cu mama ei

Fiindcă tot a venit vorba despre fiica ei și despre copilărie, Anamaria Ionescu a vorbit despre cum au fost anii ei pe când era doar o copilă. Fără a ezita, soția lui Tudor Ionescu a spus că are numai cuvinte de bine și de laudă atunci când se gândește la copilărie ei.

„Anamaria a fost un copil foarte fericit. Chiar vorbeam cu Tudor despre copilăriile noastre care sunt total opuse. Noi suntem foarte diferiți, inclusiv în ceea ce privește copilăria. Despre copilăria mea nu am decât cuvinte de bucurie, de fericire, cu niște părinți care au făcut tot posibilul ca noi să fim foarte bine. Ne-au oferit tot ce au putut.„,a spus Anamaria Ionescu.

De asemenea, din vorbă în vorbă, a povestit și care este relația cu mama ei, explicând că cea care i-a dat viață este un exemplu pentru ea din multe puncte de vedere.

Păi, mama, clar. Maică-mea este cel mai bun exemplu pentru mine pentru că a fost întotdeauna o luptătoare și este. Nu se plânge de nimic. Eu vreau să fiu ca mama. Și Tudor îmi spune la fel, să fiu ca mama. Este exemplul de mamă care își iubește necondiționat copiii și ar face orice pentru ei. Asta vreau și eu. E o luptătoare și e ambițioasă și nu s-a lăsat niciodată. Eu cred în puterea exemplului. Este principalul motiv pentru care am decis să participăm la Power Couple România. Știam că Ilinca se va uita, știam că e o fire competitivă, că îi plac concursurile și voiam să ne vadă cum facem noi imposibilul posibil și cât de mult ne luptăm ca să răzbim.„, a concluzionat ea.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton