Anamaria Preda a câștigat procesul legat de apartamentul moștenit de la tatăl ei, Aurelian Preda: „M-am trezit cu o presupusă datorie”

 Ifrim Georgiana
.

Anamaria Preda a câștigat procesul legat de apartamentul moștenit de la tatăl ei, Aurelian Preda. În urma cu un an, fiica regretatului solist a primit o citaţie de la Judecătoria Sectorului 1, prin care era anunțată că a fost dată în judecată de dezvoltatorul imobilului pentru suma de 4.500 euro. Se pare că magistrații i-au dat câștig de cauză tinerei, iar aceasta a făcut primele declarații după încheierea procesului. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

După moartea lui Aurelian Preda, fiica acestuia s-a confruntat cu multe probleme financiare și datorii. În 2022, Anamaria Preda a fost dată în judecată de dezvoltatorul blocului în care tatăl ei a cumpărat un apartament. La acea vreme, bărbatul susținea că a încheiat o înțelegere cu regretatul artist, prin care l-ar fi împrumut cu suma de 4.500 de euro. Tânăra s-a apărat în instanță, susținând că nu a fost contactată pentru a i se aduce la cunoștință acest împrumut.

pre9pre9

Anamaria Preda a câștigat procesul legat de apartamentul moștenit de la tatăl ei, Aurelian Preda. Acum, tânăra poate răsufla ușurată, căci judecătorii i-au dat câștig de cauză. Cu toate acestea, dezvoltatorul imobilului are drept de apel timp de 30 de zile. Totuși, fiica artistului speră că nu vor exista alte demersuri legale din partea acestuia.

Citește și: Legătura neștiută dintre Petrică Mîțu Stoian și Aurelian Preda. Anamaria Preda: „Mi-a fost aproape și când tatăl meu a decedat'

Citește și: Anamaria Preda a leşinat după ce a citit testamentul tatălui ei. Fiica lui Aurelian Preda se află la spital!

Citește și: Bianca Drăgușanu își dorește să se căsătorească cu Gabi Bădălău: 'Eu sunt genul de femeie care s-ar mărita, dar…'. Ce le stă în cale celor doi îndrăgostiți

Citește și: De ce a murit comentatorul sportiv Bogdan Socol, la 42 de ani. Rezultatul autopsiei

Anamaria Preda a câștigat procesul legat de apartamentul moștenit de la tatăl ei, Aurelian Preda

Fiica lui Aurelian Preda și-a luat o piatră de pe inimă, căci a câștigat procesul intentat de dezvoltatorul blocului în care locuiește. Imobilul a fost cumpărat de artist, înainte să se stingă din viață.

„Admite excepția prescripției dreptului material la acțiune. Respinge cererea de chemare în judecată formulată de reclamant în contradictoriu cu pârâta Preda Anamaria Rosa ca prescrisă.

Obligă reclamantul la plata către pârâtă a sumei de 4.500 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată constând în onorariu avocațial. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, ce se depune la Judecătoria Sectorului 1 București', se arată în decizia judecătorilor.

„Nu datorez nimănui nicio sumă de bani'

Anamaria Preda se bucură că judecătorii i-au dat câștig de cauză, însă speră că nu vor exista alte demersuri legale din partea dezvoltatorului blocului. Acesta i-ar fi cerut suma de 4500 de euro, susținând că este vorba despre un împrumut pe care i l-a oferit lui Aurelian Preda, înainte să moară.

„Este un moment fericit pentru mine, pentru că am stat foarte mult timp cu această situație. Pentru că m-am trezit cu o presupusă datorie pe care trebuia s-o achit, pe care tatăl meu ar fi avut-o față de dezvoltatorul blocului în care locuiesc, iată că prima instanță a hotărât ca eu să câștig și că nu datorez nimănui nicio sumă de bani. Sper că domnul dezvoltator se va opri aici cu demersurile legale pentru că instanța s-a exprimat destul de clar. Nu am nimic cu dânsul, îmi pare rău că s-a ajuns aici', potrivit starpopular.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton