Anamaria Prodan a ajuns la spital, după bătaia cu Reghe. Ce s-a întâmplat la 48 de ore după scandal

.

Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital, după bătai cu Reghe, de la Snagov. Vineri, 23 septembrie, impresara de fotbal și Laurențiu Reghecampf au fost protagoniștii unui conflict de proporții. Cei doi doi au fost implicați într-o scenă violentă, care a avut loc în fața vilei de la Snagov. În aceste momente, impresara se află la Spitalul Floreasca, ca urmare a agresiunii fizice din urmă cu două zile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


În cursul zilei de vineri, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au avut parte de un scandal uriaș. În plin proces de divorț, cei doi au recurs la violență fizică, iar imaginile cu bătaia acestora au făcut înconjurul internetului. În urma acestui eveniment, cei doi foști parteneri s-au prezentat la secția de poliție de la Snagov, acolo unde s-au acuzat reciproc de lovire. Acum, se pare că impresara de fotbal este internată la află la Spitalul Floreasca, aflându-se sub supravegherea medicilor. Iată cu ce probleme de sănătate se confruntă aceasta!


Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital, după bătaia de la Snagov. După scandalul de vineri, ambii protagoniști au rămas cu urme ale violenței fizice. Se pare că starea impresarei de fotbal s-a agravat în ultimele 48 de ore și a avut nevoie de atenția medicilor.

Citește și: De la ce a pornit bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf:'Ne ameninţa cu moartea pe toţi'


Citește și: Cum a apărut Luca Reghecampf la botezul fratelui său, Liam. A avut un mesaj și pentru Bebeto:'Trebuia să fii cu noi'

Citește și: Ce s-a întâmplat după ce Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut în plină stradă.S-au deschis dosare penale și s-au emis ordine de protecție

Citește și: Ce i-a arătat Anamaria Prodan pe telefon lui Reghe, înainte să se bată în plină stradă:'El mă șantajează cu înregistrări de acum trei ani ani'


Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital, după bătaia cu Reghe, de la Snagov

În această dimineață, Anamaria Prodan a fost internată la Spitalul Floreasca. La două zile de la conflictul violent, aceasta ar fi început să se simtă rău, acolo unde i s-ar fi oferit îngrijiri medicale. Se pare că impresara are piciorul în ghips, brațul îi este imobilizat, iar trupul acesteia ar fi plin de vânătăi, potrivit spynews.ro.

„S-a prezentat în această dimineață la camera de gardă, însă nu a rămas internată. Nu am acordul doamnei Prodan pentru a oferi mai multe detalii‘,  a declarat, în exclusivitate, pentru Impact.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca din Capitală.


Ulterior, aceasta va merge la IML pentru a-și scoate un certificat medico-legal. În urma bătăii de vineri, ambii protagoniști au avut nevoie de îngrijiri medicale, potrivit unui comunicat emis de IPJ Ilfov.

Polițiștii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii. În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe.


Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, bătaie în plină stradă

În secvențele publicate în presă, filmate cu telefonul mobil, se poate observa cum cei doi își împart pumni și palme. Întregul episod a avut loc în fața vilei de la Snagov, acolo unde aceștia au locuit împreună pe parcursul relației.


În imagini, se poate observa cum Laurențiu Reghecampf o trage de păr și o lovește pe fosta sa parteneră. La rândul ei, aceasta îl lovește pe antrenorul de fotbal de mai multe ori, în timp ce ambii se îmbrâncesc.

Ieri, 25 septembrie, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat băiețelul. Antrenorul de fotbal a purtat o pereche de ochelari de soare pentru a masca ochiul vânăt după conflictul violent de vineri.

Sursa foto: Instagram & Captură video