Anamaria Prodan a trecut peste despărțirea de Flavius Nedelea. Ce își dorește de la un viitor partener: „Caut acel bărbat care îmi seamănă”

 Ifrim Georgiana
.

La mijlocul lunii mai, Anamaria Prodan a anunțat despărțirea de Flavius Nedelea, un milionar din Tulcea cu care a format un cuplu timp de câteva luni. Impresara sportivă a făcut anunțul pe rețelele de socializare, ținând să sublinieze că va păstra o relație de prietenie cu fostul ei iubit. Acum, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf spune că este pregătită oricând pentru un nou început în dragoste, însă numai atunci când va găsi „acel bărbat' care îi seamănă. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După divorțul de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan și-a găsit fericirea în brațele lui Flavius Nedelea, un prosper om de afaceri din Tulcea. Imediat după oficializarea relației, atunci când impresara a publicat primele imagini cu fostul ei iubit, cei doi s-au separat și au făcut anunțul pe rețelele de socializare. Surse apropiate celor doi au susținut că Flavius Nedelea ar fi fost compleșit de expunerea publică care a venit la pachet odată cu oficializarea relației, bărbatul fiind mai discret din fire.

pro10pro10

Chiar și așa, la două săptămâni de când s-a produs despărțirea, Anamaria Prodan spune că este pregătită pentru un nou început în dragoste și că decepțiile sentimentale nu o fac să-și piardă speranța că și-ar putea găsi un partener potrivit. Totuși, impresara de fotbal ține să puncteze că și-ar dori ca în viața ei să apară un bărbat care să îi semene și să fie „mândru' și „puternic'.

Citește și: Anamaria Prodan a fost oprită de Poliție după ce a fost surprinsă la volanul unui dric Cadillac: „Ne-au pus câteva întrebări”

Citește și: Laurențiu Reghecampf și-a sters tatuajul cu numele Anamariei Prodan. Cu ce a înlocuit desenul de pe mână

Citește și: Dinu Maxer, reacție după ce Deea, fosta soție, l-a descris ca fiind irascibil și violent verbal: „Nu regret că am divorțat. O să spun ceva care o să-mi aducă probabil câteva critici'

Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Diane Inamahoro a fost eliminată din competiție

Anamaria Prodan a trecut peste despărțirea de Flavius Nedelea

Anamaria Prodan nu a rămas cu resentimente după despărțirea de Flavius Nedelea, ba spune că rămâne deschisă în fața unei noi povești de dragoste, în eventualitatea în care își găsește partenerul care să corespundă așteptărilor ei.

„Toată viața am gândit și am făcut cum am crezut că e mai bine pentru mine. Nu am motive să mă schimb și nici să închid ușa mesagerului dragostei.

Eu n-am așteptări de la un anume bărbat. Eu caut acel bărbat care îmi seamănă. Care e mândru și puternic ca și mine! Nu spun că e simplu sau că e ușor ce caut! În niciun caz! Când îl voi găsi, mă voi opri, ne vom privi și apoi dacă voi înțelege că e la fel ca mine, îl voi lua de bărbat în secunda doi!', a spus Anamaria Prodan, potrivit impact.ro.

„Eu nu mă opresc niciodată din viața mea'

Anamaria Prodan a sugerat că nu a lăsat despărțirea de Flavius Nedelea s-o afecteze prea mult, căci este genul de persoană care privește înainte, indiferent de obstacolele și problemele care îi ies în cale.

„Lumea mă știe de ceva vreme. Nu sunt genul de om care să mă opresc și să privesc înapoi! Eu nu mă opresc niciodată din viața mea, indiferent de problemele cu care mă confrunt!', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton