Anamaria Prodan, un nou atac subtil către Laurențiu Reghecampf, la un an de la divorț: „De ce un bărbat pleacă de lângă o femeie puternică, frumoasă, cu carieră, cu minte, cu imagine, de ce? Că e slab”

.

Despărțirea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a produs în urmă cu un an, după 15 ani de mariaj. După conflicul violent, jignirile publice și procesele de calomnie, foștii soți păreau să fi revenit la sentimente mai bune, în contextul în care impresara de fotbal descria relația lor ca fiind „fabuloasă'. Invitată în podcastul Ilnicăi Vandici, Anamaria Prodan a făcut o serie de afirmații subtile la adresa fostului ei soț, susținând că au rămas puțini bărbați „în adevăratul sens al cuvântului'. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Anamaria Prodan, atac dur către Laurențiu Reghecampf, la aproape 1 an de la divorț. În toamna anului trecut, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au semnat actele de divorț, după un mariaj de 15 ani. Antrenorul de fotbal și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc și au devenit părinții unui băiețel, Liam, care a împlinit un an recent. După despărțirea cu mare scandal și săgețile acide, tensiunile dintre foștii soți păreau să se fi adâncit, cu atât mai mult cu cât Anamaria Prodan descria relația lor ca fiind „fabuloasă’ și spunea că iau împreună toate deciziile care-l privesc pe fiul lor, Bebeto.


Citește și: Ce regrete are Anamaria Prodan după divorțul de Laurențiu Reghecampf: ‘Consider că este și greșeala mea. Poate puteam să-mi salvez căsnicia dacă nu…’ / Ce relație este între ei acum

Citește și: Bebeto, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf joacă alături de mama lui în filmul Complotul bonelor: „Nu există mândrie mai mare'


Citește și: Echipele care au ajuns în finala America Express 2024. Au plecat de acasă cu mentalitate de câștigători

Citește și: Tania Budi încă suferă după moartea lui Stephan Pelger: „Mă gândesc la el zilnic’. I-a legat o prietenie strânsă de 20 de ani

Anamaria Prodan, atac subtil către Laurențiu Reghecampf, la aproape 1 an de la divorț

Zilele trecute, Anamaria Prodan spunea că a încetat să-l alinte pe fiul ei „Reghe junior’, după divorțul de Laurențiu Prodan. Invitată în podcastul moderat de Ilinca Vandici, impresara de fotbal a lansat câteva săgeți subtile la adresa fotului soț.


„Cred că am nimerit într-o altă galaxie, între niște oameni care, chipurile, se bucură când sunt drogați, morți de beți, umiliți de genul ăsta de oameni sau femei, bărbați fără scrupule, fără demnitate, fără caracter, fără mândrie. Mă uit la bărbați cu milă. Au mai rămas atât de puțini bărbați în adevăratul sens al cuvântului. Uită-te la ei, își lasă familiile, copiii pe drumuri pentru, și aici femeile astea vin și ele pe lume la fel, cea mai veche meserie de pe pământ e aia de prostituată, damă de consumație, își lasă familiile și toată munca de o viață, cariere, măreție și putere pentru așa ceva.


De ce? Pentru că sunt suflete mici, nu au forță, nu au ceea ce trebuie unui bărbat, măreție. Eu spun că un bărbat când intră pe undeva trebuie să se facă liniște, când intră cu familia toată lumea trebuie să se uite cu admirație. Când intram eu cu familia mea se făcea liniște. Cum se uită astăzi? La mine se face liniște, pe partea cealaltă sunt zâmbete, interviuri, bărbați care povestesc, râd, vorbesc.

Atunci, de ce te-ai răzbuna pe mine? De ce mi-ai deschide mie procese de calomnie? Asumă-ți! Vezi bărbați neasumați, bărbați fără nimic în pantaloni, acolo e beleaua. Că despre forță e vorba între o femeie și un bărbat. Menirea femeii nu este să fie bărbat, ea trebuie să aibă grijă de familie, să fie răsfățată, blândă, de unde? Că noi cumpărăm bărbaților.


De ce un bărbat pleacă de lângă o femeie puternică, frumoasă, cu carieră, cu minte, cu imagine, de ce? Că e slab. De ce alege o femeie pe care au avut-o toți de la a la z, pe care toți o țin o oră, o consumă, o aruncă. Pentru că acolo se simt ei bărbați și buni.

Asta nu înțeleg ei, dacă ajungi lângă o astfel de femeie tu te-ai terminat pe viață. Nu mai ai respectul bărbaților, care au mai rămas, ești râsul acestor oameni, îți vei distruge carieră, viață, imagine forever, nu te vei mai putea ridica niciodată. Vei trăi cumva cu niște amintiri pe care ți le-a construit cineva cândva, pe care nu ai dat doi bani. Și o să ajungi să regreți acea persoană și să mori neica nimeni pe stradă.


Problema e că nu te întorci în punctul din care te-a luat persoana și te-a ajutat, te duci mult mai în spate’, a declarat Anamaria Prodan la podcast-ul Ilincăi Vandici.

„Avem o relație fabuloasă’


În urmă cu două luni, Anamaria Prodan susținea că s-a împăcat cu Laurențiu Reghecampf și au o relație „fabuloasă’, de dragul copilului pe care îl au împreună.

„Noi vorbim orice ține de copii, avem o relație fabuloasă, nu am mai avut niciun fel de problemă de când presa a dispărut din viața noastră. A fost perfect. Discutăm orice, luăm deciziile împreună, totul este frumos, mulțumesc lui Dumnezeu!

A fost șoc să descoperi toată nebunia aia după 17 ani…probabil dacă și el lăsa de la el și eu lăsam de la mine, cred că nu ajungeam aici. Sunt greșeli, le-am asumat. Astăzi vorbim, după mult timp, suntem ok, luăm decizii împreună pentru copiii noștri.


Orice ține de copilul nostru, dacă pot să îl ajut vreodată cu ceva știe că se poate baza pe mine. Dacă ar veni o ofertă mâine importantă, el ar fi primul pe care l-aș suna. (n.r. dacă te-ar suna și ar spune că avem nevoie de antrenor bun din România, ce ai spune?) Reghe, normal. Mă ajut pe mine, îmi ajut copilul și familia’, spunea Anamaria Prodan.

Sursa foto: Facebook