Anamaria Prodan, atac dur către Reghe, după ce Corina Caciuc a născut al doilea fiu: „Să nu îi părăsească și pe aceștia, nu ne interesează ce câți copii face…” / Impresara s-a logodit cu Ronald Gavril, în Las Vegas

 Miniosu Alexandra
.

Anamaria Prodan a lansat un atac dur către Reghe, după ce Corina Caciuc a născut al doilea fiu al cuplului. Impresara a avut o primă reacție după ce antrenorul a devenit tată din nou și se pare că nu are tocmai cuvinte de laudă la adresa lui. Agentul FIFA îi dorește fostului partener să nu-și părăsească și copiii cei mici, insinuând că așa ar fi făcut și cu fiul lor, Bebeto. Iată ce i-a mai transmis!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Corina Caciuc (32 de ani) a născut, recent, al doilea fiu. Așadar, tânăra l-a făcut din nou tată pe Laurențiu Reghecampf, la distanță de aproximativ doi ani de la venirea pe lume a primului lor băiețel. În timp ce antrenorul e în culmea fericirii, Anamaria Prodan, fosta lui parteneră, îl atacă dur, aruncându-i câteva „săgeți' prin care-i transmite să nu-și părăsească cei doi băieți mici.

prodanca-2prodanca-2

Iubita lui Reghe, Corina Caciuc, a născut duminică, 31 martie, aducându-l pe lume pe cel de-al doilea fiu al cuplului. Anamaria Prodan a fost contactată de jurnaliști cu privire la acest subiect și a făcut primele declarații pe această temă. Impresara a fost destul de acidă la adresa fostului ei partener, mai ales că în ultima vreme îl acuza pe antrenor că ar fi absent din viața fiului lor, Laurențiu Jr., alias Bebeto.

Citește și: Nuți, adevărul despre relația cu Anamaria Prodan, după 23 de ani de când este bona copiilor: „Las de la mine ca să fie bine”

Citește și: Cum a reacționat Laurențiu Reghecampf, după ce fiul lui și al Anamariei Prodan a spus la TV că îi e dor de el: „Fiecare este liber să creadă ce dorește. Relația mea cu Bebe…'

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la slujba de Înviere şi în prima zi de Paşte Catolic. Ce a atras atenția la ținutele ei

Citește și: Andreea Sasu a primit un Ferrari de 250.000 de euro de la Philipp Plein, de ziua ei. Românca îl va face tată pentru a patra oară: „La mulți ani mie!”

Anamaria Prodan, atac dur către Reghe, după ce Corina Caciuc a născut al doilea fiu

După despărțirea de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan și-a refăcut viața amoroasă alături de actualul ei iubit, Ronald Gavril (37 de ani). Impresara și campionul la box sunt împreună de câteva luni, iar la începutul lunii martie acesta a cerut-o în căsătorie. Cei doi s-au și logodit, în Las Vegas, același loc în care vedeta și Reghe și-au unit destinele în 2008.

„Eu și Ronald nu avem treabă cu nimic. Ne trăim povestea frumos departe de toate bârfele și discuțiile tuturor. Cine se bucură pentru noi se bucură, cine nu, nu ne interesează. Muncim împreună, ne bucurăm alături de copii, de realizările noastre și ale lor! Suntem o familie de vis. O familie de campioni. Stăm cu capul sus, suntem demni si mândri. Suntem, cred eu, exemple naționale și internaționale. Nu ne râde nimeni și facem cum am zis, performanță zi de zi!

Gândim și țintim numai sus, lumea noastră este exact lumea care contează! Ce este pe lângă noi nu este treaba noastră. Suntem unici amândoi. Copiii familiei noastre sunt la fel. Ne ajutăm, ne susținem și ne bucurăm unul de celălalt!

De asta am rugat presa să nu ne mai implice în ce face Reghecampf. Nu ne interesează eșecurile lui pe plan profesional nu ne interesează ce face câți copii face, cu cine și când.

Să-l ajute Dumnezeu, ca pe oricine, de altfel, să înțeleagă ce înseamnă familie și copil și la bătrânețe, să îi crească, să îi educe și să nu îi părăsească și pe aceștia. În rest, nu ne interesează absolut nimic despre acest om, nu îi purtăm ranchiună, pur și simplu ne este super indiferent! Vă mulțumesc pentru telefon și sper să fie ultimul legat de Reghecampf. Vă pup', a declarat Anamaria Prodan pentru Actualitate.net.

Corina Caciuc a postat prima imagine cu al doilea fiu

Corina Caciuc a fost atât de bucuroasă duminică, 31 martie, când l-a născut pe al doilea fiu al său și al lui Reghe, încât a vrut să le împărtășească fericirea ei tuturor. Tânăra a postat pe Instagram prima imagine cu bebelușul nou-născut, poză ce a strâns rapid mii de like-uri.

Acesta din urmă e cel de-al patrulea copil al lui Reghe. Antrenorul a mai fost însurat cu Mariana Pfeiffer, cu care are un fiu, pe Luca. Apoi, antrenorul s-a căsătorit cu Anamaria Prodan, ce i-a dăruit tot un băiat, pe Laurențiu Jr. În prezent, Laurențiu Reghecampf e de trei ani cu Corina Caciuc, ce i-a oferit alți doi băieți, pe Liam și pe bebelușul născut în weekend.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton