„Nu au nici o vină copiii, ei trebuie să rămână frați”. Anamaria Prodan i-a cerut lui Reghe ca băiatul lor, Bebeto, să-l cunoască pe fiul antrenorului și al Corinei Caciuc

 Miniosu Alexandra
.

Anamaria Prodan a dat de înțeles că i-a cerut lui Reghe ca băiatul lor, Bebeto, să-l cunoască pe fiul antrenorului și al Corinei Caciuc. Din căsnicia cu impresara, Laurențiu Reghcampf are un fiu, iar din relația cu actuala iubită tot un băiat, pe nume Liam. Anamaria Prodan susține că își dorește ca toți copiii antrenorului să aibă o relație bună, chiar dacă sunt frați vitregi, însă s-ar fi lovit de refuzul lui…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Se pare că Anamaria Prodan Prodan i-a cerut lui Reghe ca băiatul lor, Bebeto, să-l cunoască pe fiul antrenorului și al Corinei Caciuc. Cel puțin asta susține impresara în cel mai nou interviu acordat pentru libertateapentrufemei.ro. Vedeta consideră că toți copiii ar trebui să se înțeleagă între ei și chiar să se mai întâlnească din când în când. Laurențiu Reghecampf, însă, pare să nu își dorească același lucru, din spusele ei…

reghe-1reghe-1

Anamaria Prodan susține că și-a regăsit liniștea interioară, după divorțul zbuciumat dintre ea și Laurențiu Reghecampf. În plus, impresara consideră că toți copiii din familiile Prodan-Reghecampf ar trebuie să stea la aceeași masă și să aibă o relație bună. Conform spuselor ei, vedeta chiar ar fi cerut ca frații să se întâlnească între ei, dar s-ar fi lovit de refuzul antenorului…

Citește și: Ce a făcut Anamaria Prodan în ziua în care a avut procesul cu Reghe: „La mine totul e calculat' / Adevărul despre inelul de 85.000 de euro, după ce s-a spus că îl are de la el

Citește și: „Am pierdut o sarcină în luna a șasea. Era fetiță. Mi-am dorit atât de mult o fetiță pentru fostul meu soț”. Anamaria Prodan, mărturisiri cutremurătoare despre problemele cu sarcina

Citește și: Rihanna, primele imagini cu cel de-al doilea fiu. Ce nume neobișnuit a primit micuțul

Citește și: Ce spune Alina Sorescu despre relația cu Cove, după ce actorul a dezvăluit că au fost împreună o lună: „M-a invitat la film și…”

Anamaria Prodan i-a cerut lui Reghe ca băiatul lor, Bebeto, să-l cunoască pe fiul antrenorului și al Corinei Caciuc

Impresara consideră că, de fapt, copiii din familiile lor nu au nicio vină și că ar trebui să stea împreună. Anamaria Prodan a făcut referire la Luca, băiatul lui Reghe din prima lui căsnicie, spunând că l-a primit mereu cu brațele deschise.

„Eu am cerut asta și mi se pare normal să se întâmple, pentru că nu au nici o vină copiii care se nasc, ei trebuie să rămână frați. Faptul că nu s-a putut până acum este doar decizia fostului meu soț. Probabil, în ani se va maturiza. Știi ce se întâmplă, când ajungi în poziția să ierți, atunci într-adevăr ești omul lui Dumnezeu. Atunci poți spune că Dumnezeu te iubește.

În continuare am să spun, acești copii nu au nici o vină, ei trebuie să stea împreună. La fel cum l-am adus în familia noastră pe Luca, primul copil al fostului meu soț. El știe că orice s-ar întâmpla pe pământul ăsta, el este acasă. Ușa casei mele este ușa casei lui. Și orice i s-ar întâmpla pe pământul ăsta, cumva fac moarte de om pentru el, ca nimeni să nu-l atingă.

Cât despre actualii, viitorii copii ai fostului meu soț, să-i dea Dumnezeu să aibă cât mai mulți, pentru că ăsta e cel mai frumos lucru pe care Dumnezeu ți-l poate da. Ei merită să se cunoască între ei. La noi n-a existat că ăla e frate vitreg, la noi toți copiii au fost la fel. Repet, copiii nu au nici o vină', a spus Anamaria Prodan pentru sursa menționată anterior.

Laurențiu Reghecampf are trei băieți cu trei femei diferite

În prezent, Laurențiu Reghecampf are trei băieți, cu trei femei diferite. Antrenorul a devenit tată pentru a treia oară, anul trecut, în mai 2022, când iubita lui, Corina Caciuc, l-a adus pe lume pe Liam.

„Astăzi dimineață (n.r. 19 mai) a venit pe lume Liam, frățiorul vostru! Vă iubește tata', transmitea Laurențiu Reghecampf pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei imagini cu cei doi băieți ai lui mai mari, Laurențiu Jr. (Bebeto) și Luca Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf are un băiat și din prima căsnicie, cu Mariana Pfeiffer, pe nume Luca, și un băiat din căsnicia cu Anamaria Prodan, pe nume Laurențiu Reghecampf Jr., alias Bebeto. Impresara are și ea două fete, pe Sarah și Rebecca, din căsnicia cu Tibi Dumitrescu.

Corina Caciuc e iar însărcinată

Anul acesta, pe 19 septembrie, de ziua lui Reghe, Corina Caciuc a dat de înțeles că e din nou însărcinată. Vestea a ajuns și la urechile impresarei, iar Anamaria Prodan a avut chiar și o reacție după ce a aflat că Laurențiu Reghecampf va fi din nou tată.

„Să fie fericiți! Să-i dea Dumnezeu tot binele din lume! Noi îi urăm tot ce este mai frumos pe pământ’, a transmis Anamaria Prodan pentru Playtech Știri.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton