Anamaria Prodan, decizie radicală în procesele cu Laurențiu Reghecampf: „Nu mă mai afectează nimic. Am externalizat…”. Cum și cu cine va petrece Paștele

 Miniosu Alexandra
.

Anamaria Prodan a luat o decizie radicală în procesele cu Laurențiu Reghecampf. Impresara, ce are în prezent o relație cu sportivul Ronald Gavril, susține că nu mai este afectată de situația delicată în care se află cu tatăl fiului ei și nici de spusele acestuia, dorindu-și să se focuseze pe proiectele pe care le are în desfășurare cu iubitul ei. Iată cum și cu cine va petrece Paștele!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află, în continuare, în plin proces de divorț. După despărțire, cei doi și-au adus acuzații grave unul la adresa celuilalt și pare că scandalul nu se apropie nici pe departe de final. Recent, însă, impresara a transmis că nu își mai dorește să se implice în problemele în instanță, astfel că l-a desemnat pe avocatul ei să se ocupe de aceste aspecte.

anamaria-prodan-regheanamaria-prodan-reghe

Astfel, Anamaria Prodan a decis să-și „externalizeze' avocatul să se ocupe de tot ceea ce este necesar în cazul ei, în ceea ce privește situația tensionată cu Laurențiu Reghecampf. Impresara a mai povestit că de când are o relație cu Ronald Gavril și-a descoperit pasiunea pentru box, iar cum aceștia au planuri mari în domeniu, cum ar fi să organizeze prima gală de box la Craiova, spune că programul ei e foarte încărcat.

Citește și: Anamaria Prodan, reacție după ce s-a spus că Laurențiu Reghecampf ar vrea să-l cheme pe Dan Alexa ca martor, la procesul de divorț: „Nu pot da valoare chiar așa oricui. Prostiile astea…'

Citește și: Laurențiu Reghecampf susține că Poliția nu i-a confirmat urmărirea penală inițiată de Anamaria Prodan, după ce l-a acuzat de violență în familie: „Mă voi îndrepta în Instanță. Trebuie să înceteze această hărțuire și…'

Citește și: Cum arată grădina Andreei Marin din curtea vilei din Pipera: „După ce ai făcut cu mâinile tale un lucru pe care-l privești apoi zilnic și te bucuri că e unic, al tău…'

Citește și: Cum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare / Ce face pentru a se menține în formă: „Mănânc orice, dar…'

Anamaria Prodan, decizie radicală în procesele cu Laurențiu Reghecampf

În același timp, impresara susține că nu se mai lasă afectată de nimic ce are legătură cu Laurențiu Reghecampf și că încearcă să-și țină copiii departe de situația în care Anamaria Pordan și Reghe se află în prezent.

„Știi ce liniștită sunt? Nu mă mai afectează nimic! Mă distrează când toată lumea mă sună. Am externalizat, exact cum am spus, avocatul, se ocupă de absolut tot. Nici pe mine, nici pe copii nu ne interesează absolut nimic. Poate să spună fostul soț tot ce își dorește el. Poate să se ducă să zică tot ce vrea el, nu mă interesează. Nu ne mai interesează.

Până la urmă, eu cred că astăzi România vede cine a fost alături de mine, cine este fără mine', a declarat Anamaria Prodan, la Xtra Night Show, scrie spynews.ro.

Cum va petrece Anamaria Prodan de Paște

Cât despre sărbătorile pascale, se pare că Anamaria Prodan va avea un Paște mai liniștit ca niciodată, conform spuselor ei. Aceasta va fi înconjurată de familia ei, iar Ronald Gavril va veni din America pentru a petrece timp împreună.

'Stau acasă și o să vină și Ronald. O să vină cu antrenorul lui.

Nu are voie să mănânce nimic ca să treacă de cântar. I-am zis să nu mănânce două zile măcar, să poată să mănânce o felie de cozonac. Este okay, el are întotdeauna numărul de kilograme. Niciodată nu a avut exces de kilograme', a mai declarat Anamaria Prodan, la Xtra Night Show.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton