Anamaria Prodan, declarații neașteptate despre Reghe: „Copiii își vor ridica tatăl de la pământ”

.

Anamaria Prodan a făcut declarații neașteptate despre Reghe. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit luni, 4 aprilie, la tribunal, pentru al doilea termen în procesul de divorț. După 15 ani de căsnicie, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Impresara a venit însoțită de toți copiii și a mărturisit că aceștia vor fi alături de tatăl lor întotdeauna.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Anamaria Prodan, declarații neașteptate despre Reghe. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Spre surprinderea multora, cei doi au decis să divorțeze. Peste câteva luni, Reghecampf va deveni tătic pentru a treia oară. De asemenea, impresara a declarat că are o relație cu un șeic din Dubai.

În urmă cu câteva ore, Anamaria Prodan și Reghe s-au întâlnit tribunal. Acolo, aceștia au stat față în față la al doilea termen în procesul de divorț. Impresara și antrenorul trebuiau să aibă prima întâlnire la tribunal în luna februarie, dar avocații vedetei au fost testați pozitiv cu COVID-19.


Citește și: Ce mesaje își trimit Anamaria Prodan și noul iubit:„Chiar există un bărbat în viața ei’

Citește și: Laurențiu Reghecampf, în plin divorț de Anamaria Prodan:„Mi-am trăit dintotdeauna viața așa cum am simțit’

Citește și: Fina Anamariei Prodan și a lui Reghe, declarații în ziua procesului dintre nașii ei:„Nu pot ascunde acest lucru’

Citește și: Rușii le-au ras în cap cu forța pe femeile din armata ucraineană luate prizoniere.'În semn de umilință, aroganță și dispreț'


AnamarAnamaria Prodan, declarații neașteptate despre Reghe

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit astăzi, 4 aprilie, la tribunal pentru a doua întâlnire în procesul de divorț. Înainte de a-și face apariția, impresara a anunțat că va merge însoțită de toți copiii ei. De asemenea, vedeta a postat pe Instagram o imagine cu ea și copiii ei, alături de un mesaj surprinzător.

Anamaria Prodan a scris că Bebe, Sarah și Rebecca vor fi alături de tatăl lor de fiecare dată când va avea nevoie și nu vor permite nimănui să râdă de el.


Familia aceasta va sta unită forever fară să se încline nici măcar un milimetru atunci când niște rafale de vântuleț cred ca suflă puternic! Mi-am crescut copiii demni. Puternici și drepți ca brazii! Renasc din propria cenușă mult mai puternici. Si oricand isi vor ridica tatal de la pământ și nu vor permite nimănui sa râdă și sa facă glume pe seama lui!’, a spus Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan a fost însoțită de copiii ei la Tribunal

La al doilea termen în procesul de divorț, Anamaria Prodan a mers însoțită de cei trei copii ai săi. Înainte de a păși sala de judecată, impresara spunea că a luat această decizie pentru că ea și moștenitorii săi ar fi vrut să-i vadă reacția lui Laurențiu Reghecampf.


Noi ne prezentăm cu toată familia. Cu copii cu tot pentru că vrem să-i vedem reacția. Si vrem să vedem în fața presei și în fața țării ce o să răspundă când copiii o să-l ia la întrebări. Măcar pe holul tribunalului să răspundă cum și-a permis să facă așa ceva‘, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.


Anamaria și-a dorit divorț la notar

Anamaria Prodan, 49 de ani, și-a dorit să divorțeze la notar și să scape cât mai repede de căsnicia cu Reghecampf, dar Laurențiu ar fi refuzat. Impresara susține că problema ar fi partajul.

Eu îmi doresc să se termine ieri, acum o lună îmi doresc. Mă rog de el să meargă la notar. Să semneze și să dispară. Dar se încăpățâneazcă pentru că el știe ce știe. La notar când te duci trebuie să semnezi divorțul și să te înțelegi cu partajul. Iar la partaj avem o mare problemă. Ca la partaj nu mai avem nimic (…) Și dacă dormeam o viață, dacă nu mă ridicam din pat 17 ani, eu trebuie să am jumătate, e foarte simplu’, a mai spus Anamaria Prodan.

Sursa foto: Instagram