Anamaria Prodan, despre căsătorie după ce a confirmat relația cu iubitul ei, Flavius Nedelea: „Cred în instituția căsătoriei. Mă văd în postura de a face această alegere”

 Ifrim Georgiana
.

Anamaria Prodan, despre căsătorie după ce a confirmat relația cu iubitul ei, Flavius Nedelea. În urmă cu câteva zile, Anamaria Prodan și-a oficializat relația cu afaceristul Flavius Nedelea. Cei doi formează un cuplu de câteva luni bune, însă au preferat să-ți țină povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. Iubitul impresarei i-a cunoscut deja copiii și a fost integrat imediat în familia acesteia. Acum, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf este pregătită să se căsătorească din nou, în ciuda „dezmăgirilor' pe care le-a trăit până acum. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan, despre căsătorie după ce a confirmat relația cu iubitul ei, Flavius Nedelea. După divorțul de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan l-a întâlnit pe Flavius Nedelea, un afacerist din Tulcea. Relația lor s-a înfiripat în urmă cu mai multe luni, însă au preferat să păstreze discreția până recent și nu s-au afișat împreună. Impresara de fotbal l-a caracterizat pe actualul ei partener ca fiind „un bărbat cu B mare, minunat, unic și serios'.

ana11ana11

Iubitul Anamariei Prodan i-a cunoscut deja copiii, iar Sarah Dumitrescu s-a arătat încăntată de schimbările din viața sentimentală a mamei ei. Se pare că impresara de fotbal și Flavius Nedelea au planuri serioare de viitor și nu exclud ideea căsătoriei. Anamaria Prodan spune că este pregătită să facă acest pas în orice moment, chiar dacă, în trecut, a avut parte de „eșecuri' și „dezamăgiri'.

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf, după ce s-a afișat cu noul iubit: 'Îmi doresc să putem vreodată, dacă ne vom întâlni, să…'

Citește și: Ce părere are Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, despre relația impresarei cu noul ei iubit, Flavius Nedelea: „Sunt lângă ea dacă are nevoie de mine, dar…'

Citește și: Cum a reacționat Deea Maxer după ce Dinu Maxer a confirmat că are o nouă iubită: „Nu am…'

Citește și: Anca Țurcașiu s-a sărutat pasional cu un dansator de la Antena 1, la Te cunosc de undeva: „Nu ne-am mai pupat până acum, dar…'

Anamaria Prodan, despre căsătorie după ce a confirmat relația cu iubitul ei, Flavius Nedelea

După câteva luni de relație cu Flavius Nedelea, Anamaria Prodan recunoaște că visează să se căsătorească din nou. În ciuda dezamăgirilor din trecut, impresara de fotbal încă mai crede în instituția căsătoriei și se descrie ca fiind o „romantică incurabilă'. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf este pregătită să facă acest pas în orice moment.

„Eu cred în instituția căsătoriei, chiar și după eșecurile avute. Chiar și după acele dezamăgiri, prin care am trecut, eu încă cred! Sunt o romantică incurabilă! Mă văd și acum în postura de a face această alegere și acum!', a declarat fosta partenera de viață a lui Laurențiu Reghecampf, potrivit Playtech Știri.

„Am avut un model frumos în familie'

Anamaria Prodan recunoaște că i-ar plăcea să aibă o relație după modelul văzut la părinții ei, Ionela Prodan și Trăian Tănase. Impresara de fotbal se visează alături de viitorul ei soț la bătrânețe și speră că Flavius Nedelea va fi cel cu care își va petrece restul vieții.

„Mă văd, sincer vă spun, mergând mână în mână cu soțul meu, pe stradă sau prin parcuri, la 80 sau la 90 de ani, câți mi-o da Dumnezeu! Am avut un model frumos în familie, pe cel al mamei.

Poate lumea va întoarce capul după noi! Sau poate chiar noi doi vom face asta și vom întoarce capul, ca și cum am privi spre propria viață, si vom putea apoi spune: 'Iată, am reușit, fiind astfel un exemplu pentru copiii mei!'.

Nu știu dacă actualul meu iubit, Flavius, va fi lângă mine atunci, la vârsta aceea, dar mi-ar plăcea! Accept cu inima deschisă ceea ce-mi trimite Dumnezeu! Accept cu multă încredere, fiindcă eu am o credință habotnică în Dumnezeu!', a precizat impresara, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton