Anamaria Prodan, primele declarații despre povestea de dragoste cu Ronald Gavril, mai tânăr cu 14 ani decât ea: "Sunt fericită!". Reacția boxerului

 Dumba Gabriela
.

Anamaria Prodan a făcut primele declarații legate de relația cu boxerul Ronald Gavril, mai tânăr cu 14 decât ea. Cei doi formează un cuplu de puțin timp și au început să se afișeze împreună pe rețelele de socializare, fotografiile fiind mereu însoțite de diferite declarații de dragoste. Anamaria Prodan a declarat că se simte foarte fericită în prezent, lăsând de înțeles că totul i se datorează lui Ronald Gavril.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan pare că a lăsat în urmă divorțul de Laurențiu Reghecampf și și-a început noul an alături de boxerul Ronald Gavril. Pe 7 ianuarie, de Sfântul Ion, chiar de ziua onomastică a impresarei, pe care o cheamă și Ioana, Ronald Gavril i-a făcut o surpriză romantică.

57338811_1735500949928650_4174498853531156480_n57338811_1735500949928650_4174498853531156480_n

Ce spune Anamaria Prodan despre relația cu Ronald Gavril

Anamaria Prodan și Ronald Gavril au petrecut Revelionul împreună în America, însă au început să se afișeze împreună, ca un cuplu, pe rețelele de socializare, de câteva zile.

„Sunt fericită și recunoscătoare lui Dumnezeu pentru tot ce-mi dă zi de zi, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!, confirmând că este cât se poate de fericită alături de Ronald Gavril. Sportivul i-a urat „La mulți ani!” impresarei, de ziua ei de nume, alături de câteva fotografii în care apar pe plajă, iar pe nisip este desenată o inimă.

La rândul său, Ronald Gavril a făcut și el câteva declarații legate de viața lui profesională, evitând să dezvăluie informații concrete vizavi de povestea de dragoste pe care ar avea-o cu Anamaria Prodan.

„Uitasem de atâția ani cum este în țară. Este ciudat cum lumea cercetează viețile tuturor și oamenii își dau cu părerea.

Eu și Anamaria suntem campioni! Nu vrem să demonstrăm nimic nimănui. Facem performanță la cel mai înalt nivel. Amândoi ne completăm perfect și amândoi construim cărămidă cu cărămidă ceva minunat. Ne ajutăm reciproc în cariere, cum de altfel este și normal. Sunt un bărbat asumat care nu dă explicații nimănui și care trăiește demn fiecare secundă!', a declarat Ronald Gavril pentru ProSport.

Citește și: Actorul român Sebastian Stan, nominalizat la Globurile de Aur: „A fost o experiență incredibilă'

Citește și: Dorian Popa și Claudia Iosif, fosta lui iubită, din nou împreună, la ziua ei de naștere. Cum au fost surprinși: „Să fii fericită, iubită…'

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat. În ce ipostaze romantice s-au afișat împreună, în America: „Nu se putea altfel’

Cum îl alintă Anamaria Prodan pe Ronald Gavril

Ronald Gavril are 37 de ani și boxează în categoria semigrea. Pugilistul este cunoscut în ringul de box sub numele de „The Thrill' și a obținut 24 de victorii în cariera sa, dintre care 19 prin knockout, suferind doar trei înfrângeri.

Ronald Gavril s-a născut în Bacău, România, pe data de 10 iulie 1986, diferența de vârstă dintre el și impresara Anamaria Prodan fiind de 14 ani. A fost, inițial, înscris la clubul CSM Bacău, unde a avut performanțe remarcabile. În 2009, sportivul a obținut medalia de aur la Cupa României la box. A câștigat de două ori competiția internațională numită „Centura de Aur'.

Dacă pe Laurențiu Reghecampf Anamaria Prodan îi alinta „Soarele meu', lui Ronald îi impresara îi spune „Unicul', având în vedere performanțele lui sportive.

„The Only One (n.r. unicul)', a fost descrierea adăugată de Anamaria Prodan la una dintre pozele postate, pe rețelele de socializare, în care îl are alături pe Ronald Gavril.

Anamaria Prodan încă se află în Statele Unite ale Americii, alături de noul ei iubit cu care a petrecut și Revelionul. De altfel, cei doi au fost și nași de cununie pentru un cuplu care e prieten foarte apropiat cu Anamaria, în Las Vegas.

Ronald Gavril este impresariat de Floyd Mayweather, cel mai mare boxeur din lume, iar acesta a reprezentat echipa de box amator a României la trei Campionate Mondiale și la trei Campionate Europene.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton