Anamaria Prodan, detalii neștiute din căsnicia cu Laurențiu Reghecampf: ”Am făcut ore de dicție cu el, de mers, de cum mâncâm. L-am iertat 99%. Este un om cu traume incredibile din copilărie. Când ai 10 cuvinte în vocabular...”

.

Toată lumea știe că de mai bine de trei ani, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt într-un continuu proces de divorț, dar totodată și protagoniștii a numeroase scandaluri, ce au ca și subiect averea de cele mai multe ori. De asemenea au numeroase procese în Instanță, deși amândoi și-au refăcut viața amoroasă și își doresc liniște din acest punct de vedere. Totuși, acum celebra impresară a scos la iveală detalii neștiută de pe vreme când toată lumea credea că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că atunci când erau împreună, pozau în familia perfectă alături de fiul lor și copiii pe care-i aveau din relațiile anterioare. De multe ori ea îl complimenta și avea numai cuvinte de laudă la adresa lui, numindu-l chiar 'Soarele meu', însă acum a povestit mai multe lucruri pe care fanii nu le-au sesizat pe atunci.

reghe-copil-ana-924×600reghe-copil-ana-924×600

Citește și: Laurențiu Reghecampf o acuză pe Anamaria Prodan că a înscenat bătaia dintre ei, acum doi ani. De ce se afla, de fapt, în fața casei din Snagov: „A premeditat asta. Să îl aduci pe unul să filmeze și apoi să întrebi dacă…'

Citește și: Anamaria Prodan, atac dur la adresa lui Laurențiu Reghecampf, după ce le-a fost pusă poprire pe casa de la Sangov din cauza datoriilor lui: „Să-i fie rușine! Am muncit o viață să-l duc în vârful piramidei și a ajuns, în 3 ani, nimeni pe drum”

Citește și: Dansul mirilor de la nunta Cristinei cu Andrei Rotaru de la Insula Iubirii i-a șocat pe fani: „Ferească Dumnezeu, cu așa bărbat nu-ți mai trebuie dușmani!”

Citește și: Povestea de dragoste dintre Tania Budi și Lucian Viziru: s-au iubit cu patos, dar idila a durat o vară / Detalii picante: „Stătea în fața ușii mele până îi deschideam'

Anamaria Prodan, detalii neștiute din căsnicia cu Laurențiu Reghecampf

Știm că la scurt timp după ce s-au despărțit, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost protagoniștii unui scandal aprins, în care nu doar că și-au aruncat vorbe dure, ci s-au și bătut. Ajunși în acest punct, mulți au presupus că relația lor a fost problematică tot timpul, însă impresara a dezvăluit acum că ea nu l-a jignit niciodată pe antrenor când erau căsătoriți. Nici bătăi, certuri aprinse sau crize nu au existat, ci discutau lucrurile cu calm, ca doi oameni maturi.

Eu nu l-am jignit niciodată pe Reghecampf în toți anii de căsnicie. Nu ne-am bătut, nu ne-am certat, nu l-am înjurat, nu am făcut crize, toate problemele le discutam acasă după ce se consumau. Îi arătam ce a făcut, cum a făcut, că nu e bine, care e drumul către faimă, către viață.', a povestit Anamaria Prodan în podcastul lui Teo Trandafir.

Anamaria Prodan: „Are traume incredibile. I-am zis să meargă la un psiholog'

În continuare însă, Anamaria Prodan a dezvăluit și lucruri mai puțin știute despre Laurențiu Reghecampf, cum ar fi că are traume mari din copilărie, peste care nu poate trece nici acum, chiar dacă de multe ori ea i-a sugerat să meargă la un psiholog. Mai mult, a povestit și cât de mult a muncit alături de ea pentru cariera sa și numele lui, explicând însă că traumele pe care le are l-au făcut să renunțe la tot.

„Fetele de oraș sunt pentru pierzători. Condiția inițială a lui Reghe am știut-o și eu și el. Ani de zile a făcut totul ca la carte. Mergem, vorbim asta și asta. Acum totul s-a șters, toți acești ani. Eu am construit pe nisip, nu am avut fundație. E un om respectat, care a muncit enorm, care a tras cu mine enorm, dar tot ceea ce a fost în trecutul lui, tot ce a trăit în copilăria lui, a fost mult mai intens decât ce am clădit eu. Laurențiu este un om cu traume incredibile venite din copilărie. Eu mă gândeam că trebuie să meargă la un psiholog, dar nu a vrut niciodată.', a continuat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan susține că 99% l-a iertat pe Reghe

Anamaria Prodan și Reghe sunt în continuare în proces de divorț, dar pe lângă acest lucru, știm că s-au certat de numeroase ori și și-au aruncat cuvinte dure. Totuși, impresara susține că l-a iertat în proporție de 99%, precizând că a făcut tot ceea ce trebuia pentru el și căsnicia lor. Ba mai mult, a mărturisit și cum îl apăra în fața tuturor, chiar și atunci când lumea vuia despre greșelile pe care antrenorul le făcea.

Pe Reghecampf îl judec și mă rog la Dumnezeu să mă ajute să trec și peste asta. L-am iertat în proporție de 99% pentru că am realizat că nu a putut mai mult. Dacă eu nu am făcut pentru căsnicia mea, pentru familia mea, numele meu, numele familie mele, pentru soțul meu, ceva bun înseamnă că Dumnezeu nu a făcut nimic pentru omenire. Când toată lumea vorbea despre fete de oraș despre nenorociri, de beții, eu spuneam să ia mâna de pe Reghe că le rup mâinile. Eram scutul lui. Acasă știa că a greșit, încercam să reparăm, eu cu zâmbetul pe buze, cu cea mai frumoasă familie, cel mai frumos bărbat. Este exact în locul unde merită, unde se simte bine, unde este bărbat.', a mai spus impresara.

Cum a ajuns Laurențiu Reghecampf la TV, de fapt

Anamaria Prodan nu a ținut cont de nimic și a povestit detalii neștiute din căsnicia cu Reghecampf, inclusiv că el nu voia să apară la TV. L-a convins într-un final, însă totodată a explicat și că înainte de a face acest pas a fost cu el la numeroase lecții privind bunele maniere și cum trebuie să se comporte atunci când apare pe micile ecrane.

'Reghecampf nu a vrut să apară la televizor. Cu scandal l-am adus. E foarte greu când nu ai o educație de genul. Nu ai un vocabular care să îți permită să porți o discuție liberă. În fața camerei ești în fața lumii. Când ai 10 cuvinte în vocabular, cum le sucești? (…) Am făcut ore de dicție, ore de mers, ore de cum mâncâm, nu vorbim cu gura plină, nu sorbim din ciorbă. De la A la Z am construit totul, dar mi-a plăcut. Aș face la fel, oamenii nu se schimbă, asta sunt eu. Eu cu fostul soț am zis așa, te-am luat legat de scaunul ăsta, te-am tras după mine ani, ani. Niciodată nu am coborât o treaptă. (…) Dumnezeu are grijă de oamenii buni, nimic nu e luat de lângă tine întâmplător.', a mai spus Anamaria Prodan pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton