Anamaria Prodan s-a împăcat cu ideea divorțului de Reghe: "Fiecare alege ce demnitate să aibă"

 Dumba Gabriela
.

Anamaria Prodan a făcut noi declarații legate de divorț și pare că este împăcată cu ideea că Reghe și-a găsit fericirea în brațele altei femei. Anamaria Prodan este resemnată, dar a anunțat în mod public că va fi tot timpul alături de antrenor, când va avea nevoie de ajutor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a lansat, recent, o carte pe care i-a dedicat-o lui Laurențiu Reghecampf, cel care îi este încă soț. Impresara sportivă susține că este rănită de decizia acestuia de a pune punct căsniciei lor, dar niciodată nu îi va închide telefonul la nevoie.

6-166-16

'În această carte sunt începuturile mele, capitolul cel mai frumos din această carte îi este dedicat fostului meu soț, este un omagiu adus lui, adus iubirii în care eu am crezut foarte tare și este o mulțumire pentru că mi-a dăruit un copil.

Eu întotdeauna o să-i fiu lui alături, el știa asta, dacă-mi va cere ajutorul eu și copiii mei o să-l ridicăm.

Până acum  am reușit să înțelegem exact despre ce este vorba și să nu cerem mai mult decât ceea ce se poate, da, am fost siderați toți, sunt lucruri urâte pe care eu și copiii mei au decis să le îngropăm.

L-am uitat de mult, eu am învățat să iert', a spus Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Citește și: Ce avere aveau Anamaria Prodan și Reghe la începutul relației:„Trăiau destul de modest

Citește și: Ce poză a postat Anamaria Prodan în plin divorț de Reghe.Imaginea a stârnit un val de reacții

Citește și: Cum și-a cunoscut Magda Pălimariu soțul și cum a cucerit-o:„Am vorbit mult, ne-am dat seama că…/ EXCLUSIV

Este o viață de film!”

Anamaria Prodan a luptat cu toate armele pentru familia ei, dar admite că de la un punct încolo nu trebuie să mai insiste, ci să accepte realitatea. Dragoste cu sila nu se poate, așa că Ana este decisă să-și vadă de viața ei, alături de copii.

'Pentru mine a fost momentul în care am hotărât să-mi iau copiii, ca un vultur, și să mergem mai departe și să ieșim din toată nebunia asta, să nu mai dăm socoteală, să nu mai dăm interviuri, să nu mai vorbim.

Este un moment urât din viața noastră pe care noi l-am șters cu buretele și mergem mândri mai departe. Familia asta, Prodan, va sclipi mereu. Este o viață de film!

Este normal să lupți, pentru copiii mei și pentru fostul dom soț să încerc să-l salvez până în ultima secundă. Să-l salvez la modul să nu-și piardă absolut toată demnitatea și toată mândria. Nu s-a putut, fiecare merge pe drumul lui, fiecare alege ce coloana vertebrală să aibă și ce demnitate să aibă.

Eu știam și am știut dintotdeauna, doar că eu sunt Anamaria Prodan, sunt unică și trebuie întotdeauna să-mi duc lucrurile la capăt perfect. Eu voi pleda până la final pentru noțiunea de familie, pentru demnitate, iubire și respect. Iubirea este ceva superb, un sentiment care te înalță, trebuie să înțelegi iubirea', a mai spus vedeta.

„N-am nevoie de nimeni pentru bani și susținere'

Impresara spune că viața ei nu se va schimba drastic nici după divorț, căci ea va rămâne la fel. De la Laurențiu Reghecampf nu are nevoie nici de bani, nici de faimă și nici de nimic.

Nu am nevoie de nimeni, nu mi-am cautat barbati cu bani. Este un divort ca oricare altul. Daca un om vrea sa plece, nu tin oamenii cu forta. Fiecare ramane unde se simte bine, in lumea in care se simte bine. Eu sunt un om foarte exigent, care isi doreste foarte multe si asa am crescut si asta imi doresc. Daca Laurentiu nu s-a simtit bine in aceasta familie si a simtit ca nu face fata, este liber sa faca ce vrea. Noi ii dorim noroc si daca putem sa-l ajutam, o sa o facem', spunea Anamaria Prodan recent.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton