Anamaria Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a acuzat-o că i-a făcut cadouri lui Dan Alexa: „Dacă are nevoie de bani, îl rog și pe Ronald să-l ajute”/ Antrenorul neagă că a fost chemat ca martor în procesul lor de divorț

 Ifrim Georgiana
.

Anamaria Prodan a avut o reacție virulentă după ce Laurențiu Reghecampf a acuzat-o că i-ar fi făcut cadouri lui Dan Alexa. Ea spune că fostul partener îi provoacă milă și ar fi dispusă, alături de actualul iubit, Ronald Gavril, să-l ajute financiar. Pe de altă parte, Dan Alexa s-a dezis de cei doi și neagă că a fost chemat ca martor în procesul lor de divorț.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare departe de a se termina. Cei doi au poprire pe bunurile comune după ce antrenorul i-a făcut plângere penală pe motiv că i-ar fi dispărut bunuri în valoare de 600.000 de euro. Tot el o acuză acum că i-a făcut cadouri lui Dan Alexa. Anamaria Prodan a răbufnit când această informație a ajuns la urechile ei și i-a transmis un mesaj dur fostului partener.

pro10pro10

Citește și: Anamaria Prodan, reacție după ce s-a spus că Laurențiu Reghecampf ar vrea să-l cheme pe Dan Alexa ca martor, la procesul de divorț: „Nu pot da valoare chiar așa oricui. Prostiile astea…'

Citește și: „Merită să-l dați drept exemplu. Nu a ridicat mâna, deși…'. Anamaria Prodan, după ce Dan Alexa a spus că s-a abținut să reacționeze în fața ei, după pumnul încasat acum 4 ani

Citește și: Cine a plătit pentru nunta lui Alin Oprea cu Medana, când conturile lui bancare erau blocate: „Dumnezeu ne-a dat mai mult decât am putut noi să cerem'/ Au avut 500 de invitați și 10 perechi de nași

Citește și: Valerie Lungu s-a împăcat cu mama ei, după ce a dat-o afară din casă și nu și-au vorbit multă vreme. Artista a participat la aniversarea fiicei sale: „Scumpa mea copilă, ești cadoul vieții mele”

Anamaria Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a acuzat-o că i-a făcut cadouri lui Dan Alexa

Anamaria Prodan și-a ieșit din minți după ce Laurențiu Reghecampf a acuzat-o că i-a făcut cadouri lui Dan Alexa. Ea spune că antrenorul îi provoacă milă și ar fi dispusă, alături de Ronald Gavril și copii, să-l sprijine financiar. De altfel, impresara i-a lansat o invitație la gala de box organizată de iubitul ei.

„Ferrari nu se ține în praf. Sunt bunurile mele, nu trebuie să dau socoteală, Doamne, Dumnezeule, nimănui. Le pot parca pe stradă, pe câmp, unde vreau eu.

E noaptea minții. Mă distrez rău, jur. Voi vă puneți la mintea lui Reghe? Săracul îmi face publicitate cu toată forța lui gratuit. Îi mulțumesc! Și eu, și copiii, și Ronald. Nouă ne e milă de el atât. Dacă are nevoie de bani, îl rog și pe Ronald să-l ajute. Văd că dă prin presă că i-am luat cadouri lui Alexa.

Mâine va zice că locuiam cu el sau cu toți pe care îi reprezint ca manager. E penibil și jenant, pentru un bărbat, în primul rând. Săracul a decăzut atât de mult încât ne e milă de el și de ceea ce a putut să ajungă.

Un penibil, a ajuns ca un măscărici ieftin. Ce pot să fac? Pot să-l ajut să și achite datoriile pe obrazul copiilor mei.

Pot să vorbesc cu Ronald să fim lângă el să-l ajutăm să iasă din gaura în care se află. Orice spune despre mine, ne distrează. Absolut orice. Suntem atât de mari și eu, și Ronald, și copiii, încât acum, când ne uităm la el, doar îl dăm exemplu negativ tuturor.

El este exact acel exemplu de „AȘA NU'. Este un om care și-a distrus viața din cauza viciilor cumplite. Deci poate să vorbească până i se mută gura la spate. Ne face reclamă mare. Îi las o invitație la gală de box a iubitului meu, Ronald Gavril, care luptă pentru centura mondială.

Așa se trezește, se uită în oglindă să vadă cum a ajuns și își revine. Repet. Eu, Ronald și copiii îl vom ajuta mereu. Sunt sigură că Dan Alexa, care l-a ajutat de multe ori în viață, îl va ajuta să se ridice, la cum îl cunosc eu. Ronald și copiii îl vor ajuta, noi toți îl vom ajuta mereu', a declarat Anamaria Prodan pentru Actualitate.net.

Dan Alexa neagă că a fost chemat martor în procesul de divorț

Dan Alexa s-a dezis de Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. El spune că nu a fost chemat ca martor în procesul lor de divorț, dar se va prezenta dacă va fi citat de instanță.

„Nu mă interesează scandalul lor, nu am fost citat în niciun proces de divorț, nu vreau să fiu implicat, nu mă interesează ce fac, nu e treaba mea. Dar dacă o să primesc o citație o să mă duc, dar nu am primit nimic, astfel că nu mă interesează, treburile lor', a spus antrenorul pentru sursa citată mai sus.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton