Anamaria Prodan a primit o propunere fabuloasă în Dubai. Ce legătură are cu Fundația lui Michelle Obama

 Dumba Gabriela
.

Dacă pe plan personal are de trecut un mare hop, profesional îi merge strună Anamariei Prodan! Impresara a primit invitația să se alăture Fundației lui Michelle Obama, iar în luna februarie urmează să fie recompensată și cu un premiu, în cadrul unei gale ce va avea loc în Dubai.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan va primi o distincție din partea Fundației Michelle Obama, în cadrul unei gale de excelență, care va avea loc în Dubai. Mai mult, impresara a fost invitată să se alăture membrilor Fundației lui Michelle Obama, chiar de la un reprezentant de-al acesteia, prezent și el la Dubai.

646×404-3646×404-3

„Am primit o invitație să fac parte din rândul membrilor Fundației Michelle Obama. M-au anunțat că este o onoare să mă premieze în luna februarie, în cadrul celei mai mari gale„, a declarat Anamaria Prodan pentru Click!

Anamaria Prodan are foarte mare încredere în forțele ei, nu o sperie nimic și nu o doboară nimeni. Impresara asigură pe toată lumea că oricine se pune cu ea va plăti mai devreme sau mai târziu.

Anamaria Prodan a câștigat recet un proces de discriminare cu patronul FCSB, Gigi Becali. Anamaria Prodan a făcut o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), după ce Gigi Becali a făcut o afirmație care a deranjat-o. Ulterior, omul de afaceri a fost amendat.

Anamaria Prodan a publicat hotărârea luată de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, însoțită de un mesaj dedicat omului de afaceri. Suma cu care a fost amendat Gigi Becali a fost blurată de pe document.

'Eu câștig tot! M-ați văzut pe mine pierzând ceva toți anii aceștia? Gigi Becali va plăti pentru declarațiile făcute! Are de unde!', a mai declarat Anamaria Prodan.

Citește și: Ce relație e dispusă să păstreze Anamaria Prodan cu Reghe, după divorț:„N-am resentimente’

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Reghe:„Familia refuză să creadă că, în timpul căsniciei, deschide firme copiilor noștri cu altcineva’

Citește și: Luca Reghecampf, după ce s-a aflat că are o firmă cu iubita tatălui său:„Anamaria are parte de respectul meu’

Anamaria Prodan și-a vândut toate proprietățile din Dubai, în plin divorț de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a renunțat la proprietățile pe care le avea în Dubai. Se pare că fiul său și a lui Reghe a dorit acest lucru, iar diva s-a conformat imediat. Anamaria Prodan a renunțat la absolut toate casele pe care le avea pe numele său. Aceasta a confirmat faptul că se va mai întoarce în Dubai pentru afaceri, dar va sta la hotel.

Tot! Copilul meu nu mai vrea să vină în Dubai, pentru că aici are amintiri urâte, aici s-a terminat copilăria lui, a intrat în întuneric. A trebuit să îl mut la Școala Americană, în București, nu a mai vrut să facă școala aici’, a spus Anamaria Prodan pentru Fanatik.ro.

Chiar dacă a renunțat la proprietățile sale din Dubai, asta nu înseamnă că diva nu va face în continuare afaceri în Emirate. Ea a declarat că acest loc este o dragoste a vieții sale.

‘Dubai este o dragoste a vieții mele, am aici afacerile, parteneri de afaceri, întotdeauna am să vin, o să stau la hotel, iar apoi mă întorc acasă’, a mai spus Anamaria Prodan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton