Anamaria Prodan își deschide o agenție imobiliară în Dubai: „Eu vreau să-i feresc pe români de țepe”. Cum vrea să atragă clienții

 Ifrim Georgiana
.

După divorțul de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a devenit tot mai activă în lumea afacerilor și a dezvoltat numeroase businessuri. De curând, impresara de fotbal a anunțat că  își deschide o afacere cu imobiliare în Dubai, pentru a-i feri de „țepe' pe românii care vor să investească. Iată prin ce vrea să se diferențeze de celelalte agenții existente!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan își deschide o agenție imobiliară în Dubai. După ce a cucerit lumea fotbalului, Anamaria Prodan a decis să investească și în alte domenii, de la haine, bijuterii, parfumuri, medicamente, criptomonede sau chiar jocuri de noroc. În luna iunie, impresara de fotbal anunța că s-a asociat cu mai mulți afaceriști din Turcia pentru a deschide un nou cazinou în Mamaia. Acum, s-a lansat pe piața imobiliară din Dubai, hotărâtă să vină în sprijinul românilor care vor să investească.

pro9pro9

Citește și: Ce sfat le-a oferit Anamaria Prodan mamelor singure, la un an de la divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Nu alege omul care…'

Citește și: Fiica Anamariei Prodan nu a fost lăsată să intre într-un club de fițe din Mamaia, din cauza ținutei. Cum s-a îmbrăcat Sarah Dumitrescu

Citește și: Florin Busuioc intervine în scandalul Gheboasă de la Untold 2023: „Vrei să te faci cunoscut, să șochezi? Ce urmărești?'

Citește și: Bianca Giurcă și ispita Alin Simoiu de la Insula iubirii au fost surprinși pe litoralul românesc, după încheierea filmărilor. Reacția lui Marius Moise: „Nu a fost nimeni obligat să…”

Anamaria Prodan își deschide o afacere cu imobiliare în Dubai

Anamaria Prodan își deschide o agenție imobiliară în Dubai, cu sucursală în București. Impresara de fotbal a decis să vină în sprijinul românilor atrași de prețurile mai mici din Emiratele Arabe, pentru a nu fi păcăliți de agenții imobiliari.

„Deoarece am locuit și locuiesc în Emirate, toți cunoscuții mă tot sunau că au fost pacăliți în Dubai de diferiți agenți imobiliari. Așa că am decis, alături de partenerul meu Gabriel Nicolaev, să deschidem o agenție în Dubai, cu sucursala în București pentru ca românii să meargă să vadă cu ochii lor despre ce este vorba, nu să-și dea economiile pe vorbele tuturor neaveniților, care se bucură la un comision de câteva mii de dolari și îi păcălesc pe toți. Eu vreau să-i feresc pe români de țepe!

În Emirate există niște legi, iar românii nu trebuie să se lase pacăliți doar pentru faptul că plătesc pentru o casă mai puțin ca în România. Trebuie să știe stadiile de construcție, ce se întâmplă cu proiectul respectiv, cum arată în fiecare fază de construcție.

Sunt mulți care plătesc pentru o casă pe plajă, dar la final se construiesc linii întregi de case, iar plaja se îndepărtează de casa lui enorm. Am explicat așa să se înțeleagă că toți păcălesc! Toți romanii sunt agenți imobiliari în Dubai, iar în final lumea plânge după bani!', a spus impresara de fotbal, potrivit click.ro.

Prin ce se diferențiază agenția Anamariei Prodan

Anamaria Prodan susține că afacerea ei va fi mult diferită față de alte agenții imobiliare, căci va oferi clienților sprijin necondiționat și va înființa o divizie care să se ocupe de eventualele cazuri de înșelăciune.

„Cineva trebuie să-i ajute și să le spună adevărul! Ce este foarte ieftin, costă la final foarte scump! Cydubai îi va ajuta pe toți să știe exact despre ce este vorba la fiecare investiție făcută. Și, important este ca agenția să astea mereu lângă cumpărător pentru orice probleme apar pe parcurs.

Aș vrea să ma sune toți cei ce au fost pacăliți, căci în Emirate se poate rezolva totul, iar cine a păcălit merge la închisoare ani grei. Avem divizie specială care se ocupă de așa ceva. Cu avocați și tot ce este nevoie pentru a arăta că românii nu-s proștii Pământului ca să fie pacăliți de toți neaveniții, a mai spus vedeta, conform sursei citate mai sus.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton