Anamaria Prodan, val de mesaje cu subînțeles pe Internet după ce Flavius Nedelea a oficializat relația cu Iulia Sălăgean: „A fost doar o lecție. Oamenii se prefac foarte bine...”

 Calin Maria Bianca
.

Anamaria Prodan, val de mesaje cu subînțeles pe Internet, după ce Flavius Nedelea a oficializat relația cu Iulia Sălăgean. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă care s-a terminat brusc și mai repede decât oricine se aștepta. În timp ce impresara este o femeie singură acum, fostul ei iubit și-a oficializat relația cu Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi. Iată cum a reacționat Anamaria Prodan!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan nu a avut vreo reacție după ce a aflat că Flavius Nedelea și Iulia Sălăgean sunt împreună, mai ales că au rămas prieteni. Totuși, la doar câteva zile distanță, contul ei personal de Instagram s-a umplut de mesaje cu subînțeles. Nu, nu avem o confirmare că sunt pentru Flavius Nedelea sau chiar pentru Laurențiu Reghecampf, însă este cert ceea ce simte frumoasa impresară și care sunt opiniile ei.

prodanprodan

Citește și: Flavius Nedelea, fostul iubit al Anamariei Prodan, și Iulia Sălăgean formează un cuplu. În ce ipostaze romantice au fost surprinși

Citește și: „Probabil am fost suflete pereche. O să facem cumva să…' . Ce spune Anamaria Prodan despre o eventuală împăcare cu Reghe. Impresara recunoaște că el a fost marea ei dragoste

Citește și: BRomania și fiica lui Mihai Stoica, Teodora, formează un cuplu. Au fost surprinși de paparazzi în timp ce se sărutau, într-un club

Citește și: Ginerele soților morți în tragedia de la Crevedia s-a ales cu dosar penal: „A ajuns la Poliție încătușat!”. Care este motivul

Anamaria Prodan, val de mesaje cu subînțeles pe Internet, după ce Flavius Nedelea a oficializat relația cu Iulia Sălăgean

Anamaria Prodan este destul de activă pe rețelele de socializare și împărtășește diferite momente din viața ei cu fanii de pe Internet, însă de data aceasta a atras atenția tuturor. Impresara nu s-a mai abținut și a postat numeroase mesaje cu subînțeles pe Instagram. Mai mult decât atât, Anamaria Prodan vine și cu sfaturi de viață pentru cei care fac parte din comunitatea sa online.

'Să nu fii niciodată un prizonier al trecutului tău. A fost doar o lecție, nu o sentință pe viață… Când Dumnezeu îți dă un nou început, nu repeta vechile greșeli', este mesajul publicat de Anamaria Prodan, pe contul personal de Instagram.

Ei bine însă, Anamaria Prodan nu s-a oprit aici cu mesajele privind bărbații și trecutul ei amoros tumultuos, ci a continuat să atace subtil. Mai concret, impresara a postat tot la secțiunea de Story de la Instagram, un citat în care spune că un bărbat adevărat este cel care iubește doar o femeie, nu mai multe.

'Un bărbat adevărat nu iubește un milion de femei, el iubește una singură într-un milion de moduri.„, a mai postat Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan: 'Să nu ai încredere în tot ce vezi'

De la mesajele despre trecutul amoros și bărbații din viața ei pe care i-a atacat în mod subtil, Anamaria Prodan nu s-a abținut și a publicat inclusiv un citat despre trădare, în care explică faptul că sarea și zahărul arată la fel, astfel că și oamenii se prefac foarte bine când vine vorba de interese.

'Să nu ai încredere în tot ce vezi. Așa cum sarea arată ca zahărul și oamenii se prefac foarte bine. Să nu uiți asta! Oamenii nu își aleg viitorul, ei aleg propriile vicii, iar viciile le decide viitorul.„, a mai postat tot ea.

În ce relații au rămas Anamaria Prodan și Flavius Nedelea, dar și motivul despărțirii

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au șocat pe toată lumea atunci când și-au oficializat relația. Au pozat într-un cuplu frumos și fericit, cu numeroase planuri de viitor, însă povestea lor de dragoste nu a durat foarte mult. Totuși, chiar dacă s-au despărțit, Flavius Nedelea și Anamaria Prodan continuă să fie prieteni și să păstreze legătura.

„Am avut o relație împreună cu Anamaria Prodan despre care voi știți. Am considerat din motive personale că e mai bine să ne separăm drumurile, dar am rămas într-o relație extraordinară, vorbim destul de mult.

Ceea ce a spus ea pe Instagram despre mine este reciproc. Nu pot să zic că am învățat prea mult, consider că la vârsta mea deja am lecțiile învățate, dar am câștigat un prieten. Ana chiar este un prieten pe care poți să te bazezi, este o persoană sinceră’, a spus afaceristul pentru Antena Stars.

Când vine vorba însă despre motivul despărțirii, nici ei nu au lansat unul care să producă ruptura, ci au considerat că nu sunt compatibili așa de mult cum și-au dorit.

„Noi nu am avut nici un motiv de ceartă sau despărțirea noastră nu s-a produs… adică nu ne-am înșelat, nu ne-am prins, nu ne-am… pur și simplu au fost niște chestii ale noastre personale și am hotărât că este mai bine așa’, a încheiat aceasta.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton