Anamaria Prodan nu-l mai alintă pe fiul ei Reghe junior, după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Ce poreclă i-a pus lui Bebeto: „Mama mea îi spunea...”

.

În luna noiembrie a anului trecut, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat oficial, după un mariaj care a durat 15 ani. Foștii soți s-au separat cu scandal și au fost protagoniștii unu conflict violent, însă pare că tensiunile dintre ei s-au mai adâncit în ultima vreme. Acum, impresara de fotbal pare că l-ar fi dat uitării pe fostul ei partener, căci și-a șters tatuajul cu chipul lui și a renunțat să-l mai alinte pe fiul lor „Reghe junior'. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


În toamna anului trecut, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat cu mare scandal. În ultima perioadă, impresara de fotbal dădea de înțeles că a reușit să depășească tensiunile dintre ea și fostul partener, având în vedere că la mijloc se află și fiul lor. Imediat după despărțire, Anamaria Prodan și-a șters tatuajul cu chipul antrenorului de fotbal, din dorința de a lăsa trecutul în urmă. Mai nou, Bebeto nu mai este alintat „Reghe junior’, așa cum i se spunea în perioada când Anamaria Prodan și Laurențiu Prodan încă formau un cuplu.


Citește și: Bebeto, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf joacă alături de mama lui în filmul Complotul bonelor: „Nu există mândrie mai mare'

Citește și: Anamaria Prodan, ipostază incendiară pe balcon. A renunțat la sutien și a pozat în bikini minusculi: „Corpul vostru dezbrăcat trebuie atins doar de cel care…’


Citește și: Vulpița a fost părăsită de soțul ei, Viorel, după ce a născut. Veronica Stegaru nu are unde să locuiască și acum se află într-un centru specializat cu bebelușul

Citește și: „A murit o fată, iar eu eram fără permis…' Iulian Clonț de la Insula iubirii a provocat un accident mortal și a îndoliat o familie

Anamaria Prodan nu-l mai alintă pe fiul ei „Reghe junior’

De când a divorțat de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a renunțat să-i mai spună fiului lor „Reghe junior’. Impresara de fotbal l-a poreclit „Prodănel’, așa cum îl alinta regretata ei mamă, Ionela Prodan.


„Este un copil minunat, dornic să facă performanță și în artă, și în sport. Mama mea îi spunea PRODĂNEL … avea dreptate! Are de la ea totul, aplecarea către artă, voce minunată, ambiție incredibilă si o mândrie de nedescris’, a spus impresara, potrivit click.ro.

Ce tatuaj își face Anamaria Prodan îl locul celui cu Lurențiu Reghecampf

După divorț, Anamaria Prodan și-a șters tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf. În locul lui, impresara vrea să-și tatueze o pasăre Phoenix, care, spune ea, ar reprezenta-o.


„Văd ce merge perfect. Pasărea Phoenix sub copiii mei, pentru că asta-s eu: pasărea Phoenix. Și pe aripile mele stau copiii mei, pe care îi voi ajuta și îi voi susține până voi închide ochii.

Ce face Reghe sau dacă face … pentru ei nu contează pentru mine. Eu sunt Anamaria Prodan și oricine va apărea in viața mea o sa fie mereu pe locul doi în fața copiilor mei. Poate că sunt de modă veche, dar nimeni nu m-a obligat să fac acești copiii.

A fost alegerea mea și a partenerilor mei! Așa că avem obligativitatea ca toată viața să fim lângă ei. Poate așa și Reghecampf va lua exemplu de la mine, cum a luat foarte mulți ani atunci când era lângă mine, și nimeni și nimic nu îl vor obliga să nu-și ajute și să-și crească copiii. Părinții adevărați, cu frica lui Dumnezeu, își veghează copiii până mor și dincolo de moarte!’, a adăugat ea.


„Reghe nu a mai rămas pentru Ana nici pe piele’

Apropiații Anamariei Prodan spun că impresara s-a schimbat mult de când a divorțat de fostul soț. În prezent, vedeta și fiul ei joacă împreună în  „Complotul bonelor’, un film regizat de Iura Lucașu.


„Reghe nu a mai rămas pentru Ana nici pe piele, nici în amintiri. Acum a scăpat de trecut. Muncește ca nebuna de la patru dimineața și filmează. Este un exemplu pe platourile de filmare.

Are textul învățat mereu și este foarte serioasă. Este alt om, de când a scăpat de Reghe. Fericită, a înflorit. Arată de 25 de ani! Ana bifează reușită după reușită, proiect după proiect. Suntem fericiți că a scăpat de trecut, au declarat colegii de platou ai acesteia.

Sursa foto: Facebook