Anamaria Prodan, despre partaj, după ce Reghe a declarat că divorțează: "O să-i las lui..."

 Dumba Gabriela
.

Anamaria Prodan a făcut clarificări legate de partaj, în cazul unui divorț de Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a confirmat că despărțirea este inevitabilă între ei, chiar dacă Ana și fiul lor neagă. Totuși, chiar și la nivel de ipoteză, divorțul nu ar fi unul cu scandal între Prodanca și Reghe, iar ea susține că i-ar lăsa lui toată averea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan susține că nu se pune problema unui divorț de Laurențiu Reghecampf și dezvăluite că între ea și soțul ei nu există probleme. Însă, și dacă ar divorța vreodată, impresara spune că i-ar lăsa toată averea soțului ei.

anamaria-prodan-3-1anamaria-prodan-3-1

„Nu am făcut partajul nici prima dată când am divorțat. Nu mă interesează. Credeți că Reghecampf ne-ar lăsa vreodată pe străzi? Reghecampf este fără pereche. Bine că au de cine să vorbească și ce subiecte să aibă. 

Eu nu am nevoie de niciun bărbat să îmi facă avere. Eu mi-am făcut singură. O să-i las lui toată averea. Mi-am învățat fetele să nu depindă niciodată de un bărbat. Niciuna nu ar trage cu dinții de vreun bărbat', a spus Anamaria Prodan pentru ProSport LIVE.

Citește și: Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la divorț. Multe case și milioane de euro

Citește și: Andreea Tonciu, despre divorțul nașilor Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Ultima oară când ne-am văzut…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „15 ani de iubire fără margini'

Anamaria Prodan: „Eu am un bărbat unic”

Anamaria Prodan infirmă categoric divorțul și spune că nu o interesează zvonurile din presă. Impresara spune că nu sunt probleme în familia lor, însă apar discuții uneori din cauză că ea este aprigă și Reghe mult prea calm.

„Eu am un bărbat unic, eu sunt o femeie unică, familia mea e unică. Despre asta este vorba și atât. Nu mă interesează ce se vorbește. Câinii latră, ursul merge. Sună-l pe Reghe și vezi ce declară.

Dacă eu nu știu… Cine ar trebui să știe prima de divorț? Nu au existat probleme între noi. Problema sunt eu pentru că sunt aprigă, sunt rea. Laur îmi dă foarte mult echilibru, eu am niște nebunii, așa m-am născut. Cine mă iubește, mă iubește cu nebuniile astea.

Zvonurile astea au părut de când Reghe era la Steaua și câștiga toate trofeele. Nu mă afectează. Eu m-am născut Anamaria Prodan și nu am apărut de pe urma unei căsătorii.

Eu știu ce înseamnă presa, televiziunea și nu mă interesează. Aș fi supărată dacă nu s-ar vorbi de mine. Bebe a răspuns la unul dintre telefoanele mele și s-a enervat. A spus că e la masă cu mama și cu tata. Reghe a plecat din țară. Vino acasă și o să vezi', a mai spus Anamaria Prodan.

Reghe jr.: „Cât sunt eu în viață, mama cu tata nu vor divorța”

După ce Laurențiu Reghecampf a confirmat divorțul, Anamaria Prodan a fost de negăsit! Sunt căsătoriți de 13 ani și au împreună un fiu, pe Laurențiu Jr., care nu s-a mai putut abține și s-a implicat în scandalul creionat în jurul părinților săi.

Potrivit fiului lui Laurențiu Reghecampf cu Anamaria Prodan, cele două vedete din România nu divorțează! Mai mult, băiețelul a dezvăluit că părinții lui se iubesc foarte mult și consideră că are cea mai frumoasă familie din România.

„Mama cu tata se iubesc foarte mult unul cu celălalt și se uită unul la celălalt ca la niște Dumnezei. Nu mai îmi băgați familia în subiectul acesta, vă rog și vă rog să credeți că familia mea este cea mai frumoasă familie din România.. Cât sunt eu în viață, mama cu tata nu vor divorța. Tata nu a dat banii pentru femei niciodată, i-a dat pentru familie.’, a declarat Laurențiu Reghecampf Jr., potrivit EVZ.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton