Anamaria Prodan revine în televiziune. Când începe reality show-ul moderat de ea: „Am bătut palma. Începând de...”

 Ifrim Georgiana
.

Anamaria Prodan revine în televiziune. În ultimul an, Anamaria Prodan a trecut prin multe schimbări importante. La puțin timp după despărțirea de milionarul Flavius Nedelea, impresara a anunțat că se pregătește să revină în televiziune, în calitate de moderatoare a unui reality show. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a făcut primele declarații despre formatul emisiunii, anunțând, totadată, și când va avea loc premiera. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan revine în televiziune. După separarea de Flavius Nedelea, cu care a format un cuplu timp de câteva luni, Anamaria Prodan a fost ofertată să revină în televiziune. Impresara de fotbal nu este străină de camerele de filmat, având în vedere că a avut propriul reality show, în perioada 2012-2014. „Prodanca și Reghe' s-a difuzat la Euforia TV, timp de șase sezoane – I – Dragoste în prelungiri, II – Aventură Americană, III – La plăcinte înainte, IV – Afaceri de familie, V – Fascinați de România, VI – Relații Internaționale.

an10an10

După ce a intrat în politică, Anamaria Prodan a decis să-și reia activitatea în televiziune. Pe lângă reality show-ul de la Euforia TV, precizăm că impresara a fost gazdă a emisiunilor „Gospodar fără pereche', „Pe contre cu Anamaria Prodan' sau „Anamaria Prodan – Prețul succesului'.

Citește și: Anamaria Prodan susține că nu i-a cerut pensie alimentară lui Laurențiu Reghecampf: „El a fost cel care a deschis proces „

Citește și: Anamaria Prodan, după ce Shakira i-a umilit pe Pique și pe iubita lui mai tânără în noua ei melodie: „Îți doresc noroc cu așa zisa mea înlocuitoare. Valorez cât două…'

Citește și: Cine este Nina Hariton de la Chefi la cuțite. E prima femeie care a luat 3 cuțite de aur: „Am renunțat la tot și am ajuns la Paris după iubire”

Citește și: Primul lucru pe care l-a făcut Dan Ursa, câștigătorul Survivor 2023, când a venit acasă, după 5 luni în Republica Dominicană: 'Mi-a lipsit enorm!' / INTERVIU EXCLUSIV

Anamaria Prodan revine în televiziune

După schimbările majore din viața sentimentală, Anamaria Prodan a decis să revină în televiziune și va modera un reality show. Impresara de fotbal a semnat deja cu un post de televiziune și va începe colaborarea de săptămâna viitoare, însă nu a dezvăluit prea multe detalii despre formatul emisiunii.

„Am bătut palma cu cineva, am niște proiecte foarte frumoase începând de săptămâna viitoare. Îi las pe ei să anunțe. Reality show, film, o să fie foarte frumos', a declarat Anamaria Prodan pentru Playtech.

În ce relații se află acum Anamaria Prodan cu Laurențiu Reghecampf

Bebeto, fiul Anamariei Prodan, va pleca în toamnă în SUA, la o academie de fotbal.

„Sarah pleacă la lotul național, Rebecca s-a întors în America și Bebeto pleacă și el în America. Din toamnă el va merge la una dintre cele mai prestigioase academii de fotbal și sunt foarte mândră. Și surorile la fel au fost, de la 14 ani au plecat. Trebuie să învețe să se descurce singur în viață.Singur! Are 14 ani, boarding school, la fel au plecat surorile. Trebuie să învețe să se descurce singur în viață, mama nu se știe cât trăiește, tata la fel. Copiii trebuie să își ia zborul și să-și găsească drumul. Eu gravitez între copiii mei și între proiectele mele și între businessurile mel', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

În ceea ce privește relația cu Laurențiu Reghecampf, impresara a adăugat: „Dar noi vorbim orice ține de copii, avem o relație fabuloasă, nu am mai avut niciun fel de problemă de când presa a dispărut așa din viața noastră a fost perfect. Discutăm orice, luăm deciziile împreună, totul este frumos, mulțumesc lui Dumnezeu!'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton