Anamaria Prodan știa că Reghe o înșela cu Corina Caciuc: „Mă credeți tâmpită? Am încercat până în ultimul moment să…”. Impresara face mărturisiri cu lacrimi în ochi

.

Anamaria Prodan susține că știa că Reghe o înșela cu Corina Caciuc. Anamaria Prodan a mărturisit, în reality show-ul ei de la Antena Stars, că a făcut tot posibilul să salveze căsnicia cu Laurențiu Reghecampf, deși, spune ea, știa că este infidel. Impresara de fotbal spune că și-a dorit cu orice preț să țină familia unită și să păstreze aparențele, în ciuda problemelor conjugale și a avertismentelor celor din jur. Mai spune că ea l-a construit pe fostul soț și nu s-a așteptat vreodată ca separarea lor să se producă în aceste condiții.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Anamaria Prodan știa că Reghe o înșela cu Corina Caciuc. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit în urmă cu doi ani, dar procesul de divorț nu s-a finalizat încă. Antrenorul de fotbal a avut o relație extraconjugală cu Corina Caciuc, iar între timp au devenit părinții unui băiețel, pe nume Liam. Cei doi se pregătesc pentru venirea pe lume a celui de-al doilea copil și au preferat să-și traiască povestea de dragoste în discreție. Anamaria Prodan a fost foarte afectată după divorțul de Laurențiu Reghecampf și a recunoscut că știa despre aventurile lui.


Citește și: Cum arată casa din Snagov în care locuiește Anamaria Prodan. Imagini cu vila de lux, cu cinci etaje și cramă la subsol

Citește și: De ce sunt în proces Anamaria Prodan și Corina Caciuc. Actuala iubită a lui Reghecampf a dat-o în judecată pe soția antrenorului în anul 2022

Citește și: Cine este Cătălin Bucur de la Power Couple. E căsătorit cu Roxana Blenche și au o fetiță împreună


Citește și: Fiul lui Radu Mazăre a împlinit 30 de ani și a sărbătorit într-un club de lux din Constanța. Cu ce se ocupă Răducu Mazăre

Anamaria Prodan știa că Reghe o înșela cu Corina Caciuc

La doi ani de la despărțire, Anamaria Prodan spune că a încercat din răsputeri să salveze căsnicia cu Laurențiu Reghecampf, chiar și după ce a aflat de „aventura’ cu Corina Caciuc. Impresara spune că a încercat să îi mențină o imagine bună fostului soț și nu a vorbit nimănui despre problemele conjugale, în speranța că relația lor poate continua.


„Eu l-am construit pe (Laurențiu – n.r.) Reghecampf. Am făcut totul pentru a ne salva căsnicia. Nu am vrut să spună cei care m-au avertizat de adevărata lui față. Au avut dreptate! Ştiam de aventura lui, normal! Mă credeţi tâmpită? Am încercat până în ultimul moment să îl salvez. Copiii mei îl ştiau altfel pentru că aşa l-am „pictat’ eu. Îmi vine să plâng când mă gândesc la tot ce s-a întâmplat. Am considerat că trebuie să țin familia unită și cumva am fost trufașă, uitându-mă la toți de sus.


Crezi că este pentru totdeauna când faci un pas. Te gândești că acea persoană va fi trup și suflet pentru tine, nu va sta din interes, nu se va gândi ce ar putea să facă pe spatele tău, cât ar putea să crească lângă tine, ce ar putea să dobândească, ce ar putea să fure’, s-a exprimat Anamaria Prodan în emisiunea ei de la Antena Stars.


„Toate își dădeau coate, râdeau’

Anamaria Prodan își amintește cât de mult a suferit încercând să salveze căsnicia cu Laurențiu Reghecampf. Aceasta spune că mereu l-a portretizat ca pe un soț perfect și iubitor, însă cei care îi cunoșteau escapadele râdeau pe la spatele ei.

„Cea mai mare durere era când ieșeam în oraș și toate își dădeau coate, râdeau, atunci când eu spuneam „Am venit cu soarele meu, soțul meu e nr 1, cel mai cuminte, cel mai bun, cel mai iubitor!’. Vedeam râsul ăla din spatele tuturor și semnele alea pe care… orice s-ar întâmpla pe lumea asta nu o să le mai trăiesc niciodată!’, a mai spus ea.

Sursa foto: Facebook