Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf nu a iubit-o: ”Am fost colacul înecatului. A fost foarte greu, am suferit mult...” / De ce nu mai vrea o relație cu un bărbat român

 Calin Maria Bianca
.

Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf nu a iubit-o. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit cu mare scandal în anul 2021, după ce s-a aflat că celebrul antrenor are o relație cu Corina Caciuc. Deși au trecut mai bine de 2 ani, divorțul nu s-a pronunțat, astfel că impresara nu a ezitat și a făcut o serie de declarații neașteptate despre fostul lor mariaj!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în continuare căsătoriți din punct de vedere legal, asta deoarece nu s-a pronunțat divorțul. Cu toate astea, el și-a refăcut viața din toate punctele de vedere, urmând să devină tată din nou alături de Corina Caciuc, iubita cu care are deja un băiețel, pe micuțul Liam. Nici Anamaria Prodan nu a stat rău când a venit vorba despre viața amoroasă, astfel că impresara declară că este o femeie norocoasă, fericită și împlinită în acest moment al vieții.

reghecampf-prodan-924×600-1reghecampf-prodan-924×600-1

Citește și: Vica Blochina o critică pe Anamaria Prodan fiindcă pozează într-o femeie fericită: 'Ai ofticat, uite ce ai pățit! Nu e nimic real. Pe Instagram, familie, iubit, soarele meu și…'

Citește și: Anamaria Prodan a dezvăluit abia acum de ce s-a bătut cu Reghecampf, anul trecut: „Nu se poate să decad așa, ce exemplu dau eu copiilor mei?”

Citește și: Simona Halep își vinde vila cu 9 camere din Snagov. Cum arată casa și câți bani cere pe ea

Citește și: Celine Dion, prima apariție în public după 3 ani. A fost diagnosticată cu o boală incurabilă: „Poza care va face înconjurul planetei”

Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf nu a iubit-o

Invitată recent într-un podcast, Anamaria Prodan a scos la iveală mai mult detalii despre fostul mariaj cu Laurențiu Reghecampf, iar printre altele și-a spus părerea sinceră despre ceea ce s-a întâmplat de-a lungul anilor între ei. Întrebată dacă Laurențiu Reghecampf a iubit-o cât timp au fost căsătoriți, impresara a surprins pe toată lumea cu răspunsul ei negativ, la care a adus și o serie de argumente.

Această femeie nu are nici măcar o legătură. Vina o are Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Eu am cea mai mare vină că nu am ales ce trebuie. Vin apropiații și îmi spun: „de ce te plângi? Nu ai ales tu?„. Suferi din toate punctele de vedere. Cu cât ești mai matur, realizezi toate dezamăgirile. Am suferit mult, a fost foarte greu, foarte greu. Am încercat până în al 99 lea ceas. (…) Nu m-a iubit. Am fost colacul înecatului. Pe atunci nu mai era pe nicăieri, era prin liga a doua, cu un salariu mic. Nu ai cum să iubești așa. Când iubești faci sacrificii, ești acolo pentru omul ăla, îl ajuți, faci de toate, nu faci mizerii., a declarat impresara pentru, în podcastul „Tare de tot”, cu Viorel Grigoroiu.

Mai mult decât atât, Anamaria Prodan susține că fostul ei soț a trăit o traumă lângă ea, asta deoarece el nu putea accepta lumea ei și statutul pe care ea îl are. Mai mult decât atât, a precizat că celebrul antrenor nu a condus niciodată, ci doar s-a lăsat condus de femeile din viața lui.

„Eu am crezut că i-am adus fericire în viață, că l-a ridicat, că l-am dus într-o lume unde îi era greu să ajungă, foarte greu. E greu să ajungi undeva când tu nu ai nimic. Am realizat că el a trăit o traumă, că nu a vrut reality show, că nu a vrut să fie cunoscut, nu a vrut nimic, nici măcar azi nu vrea. Altele vor, el nu vrea, e din interiorul lui. El nu conduce nimic, el doar este condus. Când ești un om condus este greu să iei decizii singur.

De ce nu mai vrea o relație cu un bărbat român

Tot în cadrul acestui podcast, Anamaria Prodan a dezvăluit și faptul că nu își mai dorește o relație cu un bărbat din România. Deși a încercat o relație cu Flavius Nedelea, însă nu pentru mult timp, cei doi au rămas în relații frumoase de prietenie, însă nimic mai mult. De asemenea, susține că nimeni din România nu-i poate fura inima, precizând că-i cunoaște pe toți.

„Doamne ferește. În România? Eu îi cunosc pe toți de la A la Z. Eu în 16 ani nu am fost de cinci ori în club. Am fost de câteva ori acum pentru că sunt liberă. Stau la masă și îi urmăresc. Mi se pare ceva de noaptea minții. Le e frică să vină și pe lângă mine la masă. Fac fițe și când mă uit la ei privesc în altă parte. În cluburile mari nu știu dacă sunt 3% cu bani într-adevăr.”, a mai declarat Anamaria Prodan, în podcastul „Tare de tot”, cu Viorel Grigoroiu.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton