Anamaria Prodan susține că Reghe știa despre discuțiile ei cu Dan Alexa: „L-a ajutat enorm și cu bani. Noi aveam o altfel de relație...” / Acum, regretă pumnul pe care i l-a dat antrenorului

.

Anamaria Prodan și Dan Alexa au fost protagoniștii unui moment controversat, acum câțiva ani, atunci când impresara l-a lovit cu pumnul în față pe tehnician. Incidentul a generat un val de speculații, inclusiv că cei doi ar fi avut o aventură. Invitată în emisiunea lui Dan Capatos, fosta parteneră a lui Laurențiu Reghecampf a explicat care au fost, de fapt, legăturile dintre Alexa și familia ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

În vara lui 2019, Dan Alexa și Anamaria Prodan au fost protagoniștii unui episod violent. Camerele de filmat o surprindeau pe impresară în timp ce îl agresa fizic pe antrenorul care activa la acea vreme la Astra Giurgiu. S-a scris atunci că totul ar fi pornit de la o criză de gelozie, informații negate apoi de ambele părți.

dan-alexa-2dan-alexa-2

Citește și: Anamaria Prodan șochează: „La Tribunal, Reghe m-a acuzat că l-am înșelat cu Gigi Becali, cu Giovanni, cu Borcea, cu Răducioiu!”/ Detalii din scandalul cu Dan Alexa

Citește și: Martorul lui Reghe, acuzații către Anamaria Prodan, în procesul de divorț cu Reghe: „Înainte de episodul cu Dan Alexa, s-a dus și i-a tăiat toate hainele din camera de hotel în care stătea, actualei soții'. Ce declarații a făcut Reghe, după ce a ieșit de la Tribunal

Citește și: Cine este Dennis de la Casa iubirii, sezonul 3. Are 21 de ani și provine dintr-o familie de români stabiliți în Italia

Citește și: „Tentativa de omor în România. Așa arată. Mi-a rupt toate degetele…”. Dana Roba, revoltată în plin proces de divorț după ce soțul agresor a primit doar 7 ani de închisoare

Anamaria Prodan susține că Reghe știa despre discuțiile ei cu Dan Alexa

Zilele acestea, Anamaria Prodan a revenit în centrul atenției din cauza unor dezvăluiri făcute de Valentin Dinte, martorul lui Laurențiu Reghecampf. Aceasta a povestit că înaintea unui meci cu Dunărea Călărași, echipă antrenată de Dan Alexa, impresara a sustras o cheie de la recepția unui hotel și i-a tăiat hainele femeii cu care era cazat antrenorul.

Anamaria Prodan a negat acuzațiile și a explicat legăturile lui Dan Alexa cu familia ei. Antrenorul a fost apropiat al lor și bun prieten cu Laurențiu Reghecampf, căruia, potrivit impresarei, i-a oferit chiar și ajutor financiar.

„Dan a fost prietenul nostru de familie, Dan pe Laurențiu l-a ajutat enorm și cu bani când Laur rămânea fără bani. Noi aveam o altfel de relație, eram acasă toți. (…) Laurențiu știa de discuțiile mele cu Dan Alexa, eram ca o familie. (…) Dinte nu a fost niciodată în casa noastră. (…) Nu a fost niciodată în anturajul nostru, a apărut când a început divorțul. A vorbit cu mine. Dinte îmi făcea strategie cum să îl distrug pe Laurențiu Reghecampf”, a spus Anamaria Prodan.

„Am regretat pumnul pe care i l-am dat'

Anamaria Prodan regretă momentul când l-a lovit în față pe Dan Alexa. Incidentul a generat ample speculații, inclusiv despre o posibilă aventură, informații negate de ambele părți.

„După incidentul cu Dan, Laurențiu Reghecampf a început să aibă copii pe bandă rulantă. (…) Am regretat pumnul pe care i l-am dat lui Dan. (…) Spuneau că trăiesc cu Alexa… ce puteau să spună altceva? Profesional eram numărul 1, pe viața personală eram top, numărul 1.

Eu am tras de familie 15 ani. (…) Dacă ar fi să o iau de la capăt, la fel de frumos mi-aș apăra familia. Am sperat întotdeauna să înțeleagă de unde l-am luat și unde l-am adus. (…) Mereu îl iertam de dragul copiilor', a mai spus impresara în aceeași emisiune.

Sursa foto: Facebook & Captură Video

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton