Anamaria Prodan, terifiată de cazarea de la America Express: „N-am văzut, n-am visat și nici n-o să mai văd cât trăiesc așa ceva”. Ce a dezvăluit Romică Țociu despre copilăria impresarei

 Ifrim Georgiana
.

Anamaria Prodan a acceptat să ia parte la aventura „America Express' și s-a alăturat echipei formate din Romică Țociu și fiul său, Cătălin. După prima zi de competiție, impresara a fost nevoită să doarmă într-un loc greu de imaginat și s-a arătat costernată de condițiile precare. Iată cum a reacționat Anamaria Prodan!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Drumul Soarelui este neîndurător, iar pentru echipele care au făcut față până în prezent încă există aspecte care le miră până în adâncul sufletului. La fel de cutremurătoare este realitatea locului și pentru invitată specială din stage-ul șapte, impresara Anamaria Prodan, care a venit să-i însoțească prin munți, văi și plaje sălbatice pe Romică Țociu și Cătălin, fiul său. Se pare că experiența la cazare a fost dificilă pentru impresara de fotbal, care s-a arătat uimită de viața oamenilor din Ecuador.

prodan-2prodan-2

Citește și: Anamaria Prodan susține că nu i-a cerut pensie alimentară lui Laurențiu Reghecampf: „El a fost cel care a deschis proces „

Citește și: Anamaria Prodan, după ce Shakira i-a umilit pe Pique și pe iubita lui mai tânără în noua ei melodie: „Îți doresc noroc cu așa zisa mea înlocuitoare. Valorez cât două…'

Citește și: De ce poartă Ozana Barabancea un lanț cu șapte cruciulițe la gât: 'Nu plec fără ele..' Ce simbolizează bijuteriile / EXCLUSIV

Citește și: Cristina Șișcanu, acuzată de fani, pe Internet, că își controlează soțul: „Că tu ești sclavul meu, că tu execuți tot ce spun eu, că eu sunt…'. Reacția lui Mădălin Ionescu

Anamaria Prodan, terifiată de cazarea de la America Express

După o zi obositoare, echipa formată din Romică Țociu, fiul său și Anamaria Prodan a fost nevoită să-și găsească cazare în Ecuador. Impresara de fotbal s-a arătat nemulțumită de condițiile de locuit, comparând casa cu un spațiu părăsit.

„Ana s-a schimbat la față de cinci ori. Nu s-a mai mișcat, s-a așezat pe un fotoliu și a spus „Eu de aici nu mai plec indiferent ce mi se întâmplă', a spus Romică Țociu la testimoniale, povestind cum a fost experiența la cazare.

„Într-o cameră era un pat care nu avea nimic pe el, cu o saltea incoloră, dar cu miros. Într-o cameră erau bătute niște scânduri în geam, pesemne, când vine uraganul, să ai de ce să te ții”, a povestit Romică Țociu.

„Mă duce în copilăria străbunicii', a spus Anamaria Prodan, când vede casa. „Eu pot să dorm fabulos pe acel fotoliu”, mai adaugă ea. Romică Țociu continuă să-i prezinte casa impresarei: „În bucătărie era un frigider preistoric, cred că înainte de mezozoic'.

„De pe vremea lui Tutankhamon', a completetat Anamaria Prodan. „Frigiderul…N-am văzut, n-am visat și nici nu o să mai văd cât trăiesc așa ceva', a spus ea. „Deci asta nu era o casă! Ăsta era un loc părăsit, nu ai cum'.

Anamaria Prodan, declarație de dragoste pe plajă

După ce au inspectat locul unde vor înnopta, au plecat spre plajă să se bucure de panorama oceanului Pacific, aici echipa împreună cu Anamaria Prodan au avut un răgaz să se elibereze de energia acumulată peste zi. Anamaria Prodan a devenit „zglobie', remarcă Romică Țociu și, într-un moment de liniște, a scris pe plajă I love you', departe de valuri, astfel încât să rămână imprimat mesajul pentru mult timp pe nisipul ecuadorian.

La testimoniale, Anamaria Prodan a spus: „Cui am scris eu I love you!? Nu vă spun! E secret, am scris cuiva! Am scris și copiilor mei și am scris și cuiva care îmi e drag. E un mesaj frumos pe care vreau eu să-l trimit…Fără să știți voi!'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton