Anastasia Lazariuc a luat o pauză muzicală și nu mai urcă pe scenă de Revelion: „Am muncit prea mult încât să nu-mi permit să mă bucur de viață”

.

După o carieră impresionantă pe scenă, Anastasia Lazariuc a decis să facă o pauză muzicală și nu va încânta publicul în noaptea dintre ani. Artista recunoaște că simte nevoia unei perioade de „liniște', care să-i permită să guste din această etapă a vieții. De altfel, aspiră la un trai mai simplu, asemenea oamenilor de la țară. Iată declarațiile cântăreței!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Spre deosebire de anii precedenți, Anastasia Lazariuc nu va petrece noaptea dintre ani pe scenă, asta pentru că a luat o pauză din activitatea muzicală. După 50 de ani în care și-a construit cariera, cântăreața spune că vrea să se bucure de viață și să trăiască mai simplu, alături de familie și cei dragi. Pentru că a împlinit jumătate de secol de activitate muzicală, Anastasia Lazariuc a avut parte de o surpriză frumoasă la un eveniment din Republica Moldova.

Citește și: Anastasia Lazariuc a împlinit 70 de ani: „Drame în viața mea au fost multe…'


Citește și: Ileana Lazariuc a împlinit 41 de ani. Ce urare a primit de la mama ei, Anastasia Lazariuc: „Nu-mi plac cuvintele lungi, vreau doar să…'

Citește și: Ce amintiri o leagă pe Laura Cosoi de regretata ei mamă: „Tare mult iubeai marea, apusurile, dansul în nisip. Ne lipsești mult’ / Ligia Cosoi s-a stins din viață săptămâna trecută

Citește și: Flavia Mihășan și fiul ei cel mare, internați în spital la final de an: „Lecția învățată e că nu…'. Ce probleme de sănătate are băiețelul


Anastasia Lazariuc a luat o pauză muzicală

După o carieră de 50 de ani, Anastasia Lazariuc a luat o pauză muzicală și nu va urca pe scenă de Revelion. Cântăreața recunoaște că are nevoie de o perioadă de repaus, după ani întregi în care s-a dăruit publicului.

„Prefer să nu cânt. Sunt și momente când ai nevoie de liniște. Nu le poți face pe toate în lumea asta. E rândul altor generații care vin. Nu am renunțat la muzică. Dar fiecare om are nevoie de pauze, de meditații. Nu știi ce va fi mâine.  Eu prefer să trăiesc clipa de acum. Am muncit prea mult încât să nu-mi permit să și respir, să mă bucur de viață. De o altă parte la care nu am avut acces. Să trăiesc mult mai liniștit și mult mai simplu, ca oamenii de la țară, ca oamenii care știu să admire natura. Nu tuturor ni se permite să facem asta. Vreau să gust puțin din altă etapă a vieții mele. Vom trăi și vom vedea. Am încredere în Creator. El are planuri pentru noi’, a spus artista, potrivit cancan.ro.


Anastasia Lazariuc a împlinit 50 de ani de carieră

Anastasia Lazariuc a avut parte de o surpriză frumoasă la un eveniment din Chișinău, când a bifat 50 de ani de carieră.

„Am fost la Chișinău, la un eveniment foarte frumos. Din păcate, spre deosebire de România care doar lovește și doar critică anumite valori, cei din Chișinău mi-au oferit o surpriză frumoasă după 50 de ani de muncă.

Nimeni nu are dreptul să judece pe nimeni, ci doar Dumnezeu. Fiecare face ce vrea cu viața lui. Eu sunt un om modest și-n banca lui’, a adăugat ea, potrivit sursei citate.


Cum a petrecut Anstasia Lazariuc Crăciunul

Cântăreața a petrecut Crăciunul în România, alături de prieteni și familie. Artista a sărbătorit doar cu o parte dintre cei dragi, din cauza distanței, însă a vizitat Republica Moldova chiar înainte de sărbători.


„Au venit sărbătorile, ușor ciudate pentru noi, ca anotimp fiind foarte calde. Dar ne adaptăm, nu avem altă șansă. Nu-i putem da ordine Celui de Sus. El face ceea ce crede că-i bine. Am fost înainte de sărbători la Chișinău, apoi am venit în țară. Am fost alături de prieteni, de familia mea. De o parte din familie, pentru că unii sunt plecați. Lumea se mișcă, e liberă. Important că există tehnologie și ne putem vedea. Sufletește au fost alături de mine. Fiecare merge pe drumul său. Au dreptul să aleagă. Sunt deja mari, dar pentru mine tot copiii mei sunt’, a încheiat ea.

Sursa foto: Facebook