Anastasia Soare, apariție spectaculoasă la petrecerea aniversară a lui Paris Hilton: „E minunat să te sărbătorim”. Fiica ei, Norvina, a însoțit-o / Imagini de la eveniment

 Ifrim Georgiana
.

Anastasia Soare s-a aflat printre invitații la petrecerea exclusivistă a lui Paris Hilton, organizată zilele trecute, pentru aniversarea de 43 de ani. „Regina sprâncenelor' a fost însoțită de fiica ei, Norvina, și a avut o apariție spectaculoasă, într-o ținută all black. Multe alte vedete de la Hollywood și-au făcut apariția la eveniment, inclusiv Megan Thee Stallion, Demi Lovato, Heidi Klum sau Selma Blair.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Paris Hilton a împlinit 43 de ani pe 17 februarie, însă a organizat o petrecere aniversară zilele trecute, alături de nume celebre de la Hollywood. De la evenimentul exclusivist nu a lipsit nici Anastasia Soare, dat fiind că face parte din cercul de prieteni al celebrei actrițe, și a fost însoțită de fiica ei, Norvina. Fondatoarea companiei „Anastasia Beverly Hills's-a fotografiat în mijlocul celebrităților americane și i-a transmis o urare prietenei sale, Paris Hilton, printr-o postare pe rețelele de socializare.

432774529_18439465237047688_73674091427360866_n432774529_18439465237047688_73674091427360866_n

Citește și: Anastasia Soare a împlinit 67 de ani! Ce mesaje și cadouri a primit Regina Sprâncenelor de la surorile Kardashian

Citește și: Mama lui Elon Musk s-a fotografiat într-o ipostază inedită alături de Anastasia Soare: „Planificăm un turneu de carte în România”

Citește și: Adrian Mutu și-a făcut implant de păr în Turcia. Cum arată după intervenție: „Nu este chiar așa ușor. Timpul nu iartă pe nimeni'

Citește și: Fiica Roxanei Ciuhulescu și-a luat permisul la 16 ani. Reacția vedetei: „Am tras și o porție de plâns, am trecut printr-un amalgam de sentimente”

Anastasia Soare, apariție spectaculoasă la petrecerea aniversară a lui Paris Hilton

Celebrități internaționale și-au făcut apariția la petrecerea lui Paris Hilton, organizată zilele trecute, între care Ellie Goulding, Bebe Rexha, Sia, Tiffany Haddish, Bijou Phillips, David LaChapelle, Tina Chen Craig, Dylan Mulvaney, Alix Earle , Chanel West Coast, Jameela Jamil, Lele Pons, cât și membrii familiei Hilton. Anastasia Soare a fost însoțită de fiica ei, Norvina, și a purtat o ținută all black compusă din corset, pantaloni lungi și un sacou cu guler înalt.

„La mulți ani, Paris Hilton! E minunat să te sărbătorim. Atât de mulți prieteni și membri ai familiei care îți arată că te iubesc. Și Megan Thee Stallion, vreau să mă înveți cum să pozez ca o profesionistă', a scris Anastasia Soare, pe Instagram.

Paris Hilton, recunoscută pentru stilul ei extravagant, a purtat o rochie scurtă cu paiete, accesorizată cu o pereche de ochelari cu pietre prețioase.

Anastasia Soare a fost invitată și la aniversarea lui Kris Jener

Anul trecut, Anastasia Soare și-a făcut apariția și la ziua de naștere a lui Kris Jener, de care o leagă o relație de prietenie. Cele două au fost surprinse împreună cu mai multe ocazii, de la evenimente mondene internaționale, petreceri în familie și chiar pe terenul de golf.

„Ziua de naștere a prietenei mele, Kris Jenner, este întotdeauna un moment special. Îți mulțumesc că ești cea mai bună prietenă, pe care oricine și-ar dori să o aibă. Îți doresc ca în acest an să ți se îndeplinească tote dorințele. La mulți ani, om minunat. Mulți ani de acum încolo. Să ai parte de binecuvântări oriunde vei ajunge. Te iubim, Kris', era mesajul postat de Anastasia Soare, în mediul online.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton