Anca Ciota și soțul ei, Phelipe, nu mai dorm împreună de 1 an și jumătate, de când au devenit părinți: „Singura problemă a lui este că doarme pe canapea, în studio”

 Ifrim Georgiana
.

Anca Ciota a devenit mamă pentru prima oară în primăvara anului trecut, când a adus pe lume un băiețel, pe nume Liam. Prezentatoarea TV și-a îndreptat toată atenția asupra copilului, motiv pentru care nu mai doarme împreună cu soțul ei, Phelipe. În viitorul apropiat, speră că situația se va schimba, căci îi amenajează micuțului propria cameră, astfel încât partenerul ei să-și revendice locul în dormitor. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe 30 mai 2022, Anca Ciota l-a născut pe Liam, băiețelul ei și al artistului Phelipe. Venirea pe lume a copilului a produs schimbări mari în viața lor de cuplu, astfel că prezentatoarea TV și soțul ei nu mai dorm împreună. Cei doi părinți au început să-i amenajeze micuțului propria cameră, dar chiar și așa, vedeta de la Kanal D nu-și imaginează momentul când se va separa de băiețelul ei. A revenit rapid pe micul ecran, mai ales că se poate baza pe ajutorul bunicilor, când vine vorba de creșterea lui Liam.

ann9ann9

Citește și: Anca Ciota, anunț surprinzător despre al doilea copil: „Să crească împreună, David Liam să nu fie singur'. Prezentatoarea TV încă își alăptează fiul, la 1 an și trei luni / EXCLUSIV

Citește și: Anca Ciota și-a botezat fiul. Cine au fost nașii, dar și moșii de botez: „Minunea s-a întâmplat'

Citește și: Ce gest neobișnuit a făcut Dragoș Bucur la prima întâlnire cu Dana Nălbaru și ce spune despre adopția fiicei lor, Roxana India: „Nu e nicio garanție că un om care înfiază un copil…'

Citește și: Gabriela Cristea a pierdut două sarcini și a făcut șase fertilizări in vitro: „La ultima nu am mai putut, am cedat psihic. I-am zis soțului meu…'. A rămas gravidă prima dată la aproape 20 de ani

Anca Ciota și Phelipe nu mai dorm împreună, de când au devenit părinți

De când a îmbrățișat rolul de mamă, Anca Ciota și-a îndreptat toată atenția asupra fiului ei, Liam. Nu mai doarme împreună cu soțul ei, Phelipe, însă situația se va schimba după ce termină de amanjat camera copilului. Se pare că nopțile dormite pe canapea au avut efecte negative asupra artistului, care este nevoit să meargă la kinetoterapie, din cauza problemelor cu spatele.

„Care băiat mare? Are un an și patru luni. Îl alăptez în continuare. Este un proces atât de frumos și ușor. Așa că dorm eu cu bebele nostru. Phelipe momentan doarme pe canapea, în studioul lui. Urmează să ne vină un pat foarte mare și foarte jos, aproape de podea, pe care o să-l punem în camera lui și o să-i facem mutarea. După un an și patru luni sper să dorm și eu cu soțul meu în același pat.

Sincer spun. Pentru noi nu este o problemă. Nici Phelipe nu are gelozii din alea de bărbat părăsit de soție. Singura problemă a lui este că doarme pe canapea. Chiar o să înceapă tratamentele la kinetoterapie că și-a cam rupt spatele. Vorbesc serios.

Cred că despărțirea este mai grea pentru părinte decât pentru copii. Eu mă gândesc la momentul în care îl voi înțărca, va fi mai greu pentru mine decât pentru el. Îți spun sincer, pentru mine este momentul de plăcere absolută, de dragoste absolută, tandrețe. Mă topesc după el', a spus prezentatoarea TV, potrivit ego.ro.

Cine o ajută pe Anca Ciota cu creșterea copilului

Anca Ciota recunoaște că are ajutor de nădejde de când a devenit mamă, mai ales că și-a reluat imediat activitatea pe micul ecran. Părinții ei și ai soțului sunt mai mult decât încântați să petreacă timp cu micuțul Liam, însă recunoaște că au tendința să-l răsfețe în exces.

„Exact asta se întâmplă. Mama este cu noi în casă de când s-a născut Liam, pentru că eu m-am întors foarte repede la job. Mama are foarte mare grijă de el, bine și tatăl meu. Mama lui Phelipe nu poate să stea așa mult. Și mi se pare așa foarte drăguț pentru că ea practic crește din nou un copil și e o vorbă că bunicii își iubesc mai mult nepoții decât proprii copii. E chiar cred că este așa. Acum știi cum e, recuperează toate greșelile pe care le-au făcut cu mine. Poate ne ducem prea departe, dar bunicii răsfață copiii într-un mare fel, iar bunicii lui Liam sunt excepționali. Îl iubesc ca pe ochii din cap. L-au așteptat de ani de zile', a adăugat ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton