Anca Dinicu a dezvăluit sexul primului ei bebeluș: „Îți zic direct acum, e…”. Primele imagini cu burtica de gravidă

.

Anca Dinicu a dezvăluit sexul bebelușului. Îndrăgita actriță a fost invitată, recent, într-un podcast de pe YouTube, prilej prin care internauții i-au putut vedea burtica de gravidă. Artista este însărcinată și urmează să devină mamă pentru prima dată în doar câteva luni. Aceasta a făcut anunțul vara aceasta, chiar de Ziua Copilului, pe data de 1 Iunie!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Anca Dinicu se numără printre cele mai îndrăgite și talentate actrițe din România. Ați văzut-o în diverse proiecte, atât pe scenă, cât și la televizor, însă mereu a păstrat discreția în privința vieții sale private. Vara aceasta, pe 1 Iunie, vedeta lua prin surprindere pe toată lumea, postând prima imagine cu iubitul ei. Tot atunci, ea anunța că cei doi vor avea primul lor copil, pentru că ea e însărcinată prima oară.

anca-dinicu-1anca-dinicu-1

Citește și: Cum a fentat Anca Dinicu o probă de admitere la Facultatea de Teatru: „Chiar nu am voce, o să iau niște lecții de canto'

Citește și: Anca Dinicu a fost diagnosticată cu mai multe alergii alimentare: „Am început să învăț să trăiesc cu ele”. Ce dietă urmează actrița

Citește și: Fiul Monicăi Anghel a fost operat. Medicii i-au scos tijele de la picior, la un an de la accident: 'Trebuie să stea liniștit măcar două săptămâni și abia…' Cum se simte adolescentul / EXCLUSIV

Citește și: Bianca Brad, mesaj emoționant pentru fiul ei, care a împlinit 19 ani: „Existența lui mi-a dat sens, putere și curaj”. În ce țară va studia Luca și la ce facultate merge

Anca Dinicu a dezvăluit sexul bebelușului

Așadar, în prezent, Anca Dinicu trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. De curând, ea a fost invitată în podcastul lui Gojira, ocazie prin care fanii i-au putut vedea burtica de gravidă, care e deja vizibilă. Actrița a vorbit, printre altele, și despre sarcină și, surpriză, a dezvăluit sexul copilului!

Anca Dinicu a anunțat că va avea un băiețel. Conform spuselor ei, a preferat să afle ce va fi bebelușul ei chiar de la control, deoarece nu dorește să facă o petrecere de „gender reveal'.

„Nu (n.r.: nu va avea o petrecere pentru a afla dacă bebelușul e fetiță sau băiețel). Îți zic direct acum, e băiețel! Nu am mai zis', a dezvăluit Anca Dinicu, în podcastul „Aproximativ discuții cu Gojira'.

Cum a anunțat Anca Dinicu sarcina

La începutul lunii Iunie, chiar de Ziua Copilului, Anca Dinicu și-a oficializat public relația cu iubitul ei, postând prima imagine cu acesta. În dreptul pozei, actrița a scris și un mesaj emoționant, prin care anunța că ea și partenerul ei urmează să devină părinți. Vedeta e însărcinată cu primul ei copil.

„De ziua copilului va spun ca asteptam un copil. Eu si cu tipul asta din spatele meu. Mai bine sa aflati de la mine decat de la vreo matusa care a auzit de la o nepoata.

Bun, acum ca stiti, stau linistita. Sarbatoriti frumos copilul din voi cu orice ocazie. La multi ani!', a scris Anca Dinicu, în urmă cu o lună, pe pagina personală de Instagram.

Sursă foto: Instagram, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton