Anca Dinicu este însărcinată. Cine este și cu ce se ocupă iubitul actriței: „Mai bine să aflați de la mine decât de la vreo mătușă. Eu și cu tipul ăsta...”

 Miniosu Alexandra
.

Anca Dinicu este însărcinată. Actrița, în vârstă de 34 de ani, va aduce pe lume primul ei copil. A făcut anunțul într-o zi specială, de 1 Iunie (Ziua Copilului), și într-un mod inedit. Cu această ocazie, vedeta a dezvăluit și cine este tatăl copilului, postând prima imagine cu iubitul ei, bărbatul alături de care trăiește o frumoasă o poveste de dragoste. Iată cine este și cu ce se ocupă acesta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Anca Dinicu este în culmea fericirii! Îndrăgita actriță este însărcinată pentru prima oară, la 34 de ani. Vedeta le-a dat vestea fanilor ei în weekend, chiar de Ziua Copilului, pe 1 Iunie. Atunci, ea a postat și prima imagine cu iubitul ei, bărbatul care-i aduce zâmbetul pe buze de ceva vreme artistei.

anca-dinicu-1anca-dinicu-1

Citește și: Cum a fentat Anca Dinicu o probă de admitere la Facultatea de Teatru: „Chiar nu am voce, o să iau niște lecții de canto'

Citește și: Anca Dinicu a fost diagnosticată cu mai multe alergii alimentare: „Am început să învăț să trăiesc cu ele”. Ce dietă urmează actrița

Citește și: Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu, secretul unei relații fericite de 24 de ani: „Dacă ești conștient de câți ani au trecut, ceva nu funcționează bine”

Citește și: Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu, secretul unei relații fericite de 24 de ani: „Dacă ești conștient de câți ani au trecut, ceva nu funcționează bine”

Anca Dinicu este însărcinată

Așadar, pentru da vestea că este însărcinată, Anca Diniciu a postat o imagine cu ea și iubitul ei. Acesta se numește Georgian și activează în lumea sportului, potrivit descrierii lui de pe Instagram. El și actrița din serialul „Vlad', de la Pro Tv, așteaptă acum să devină părinți.

„De Ziua Copilului vă spun că așteptăm un copil. Eu și cu tipul ăsta din spatele meu. Mai bine să aflați de la mine decât de la vreo mătușă care a auzit de la o nepoată.

Bun, acum că știți, stau liniștită. Sărbătoriți frumos copilul din voi cu orice ocazie. La mulți ani!', a scris Anca Dinicu, în urmă cu puțin timp, pe pagina sa de Instagram.

Cum a început prietenia dintre Anca Dinicu și Mihai Bendeac

Anca Dinicu și Mihai Bendeac au o relație de prietenie extrem de frumoasă. Aceștia au început să colaboreze după ce a ales-o pe artistă să facă parte din emisiunea „În puii mei'.

Însă, ce nu știe multă lume este că Vlad Drăgulin a fost cel care i-a recomandat-o pe Anca Dinicu lui Mihai Bendeac. Actrița are doar cuvinte de laudă la adresa celui din urmă, pe care-l descrie ca fiind un perfecționist și un izvor de creație. În plus, consideră că au o „chimie bună'. Cei doi joacă împreună în piesa de teatru „Desculți în parc', dar și în „Casa de modă'.

„Relația mea cu Mihai Bendeac a început odată cu colaborarea mea în cadrul emisiunii „În puii mei'. Colegul meu Vlad Drăgulin mă recomandase și era presiune mare. După prima zi de filmări m-au chemat și mi-au spus că vor o colaborare de lungă durată. Mi-a plăcut în echipă încă de la început și nu a fost niciodată vreun moment în care să mă simt în plus.

Da, eu și Mihai avem o chimie bună. Am făcut împreună teatru, serial, emisiune, reclame și urmează și un film. El este cel tipicar, dar cred că asta ajută enorm în construcția unui proiect. Dacă nu ești atent la detalii, se pierde din calitate și este păcat. Relația actor/regizor nu cred că trebuie să vină din studierea elementelor convenționale, ci a celor extraordinare.

Mă așteptam să fie mai dificil, pentru că știu cât e de perfecționist și îmi era frică să nu-l dezamăgesc. Dar mai ales voiam să mă ridic la nivelul așteptărilor.

Mihai mi-a oferit cele mai frumoase roluri și mă bucur de experiența de a lucra împreună, de fiecare dată când avem ocazia. Pentru că e un izvor de creație, imaginație și o bună sursă de inspirație. Dacă ești actor, fă în așa fel încât măcar o dată în viață să joci în regia lui', spunea Anca Dinicu despre Mihai Bendeac.

Acum, la mai bine de 5 ani de la încheierea show-ului „În puii mei', Vlad Drăgulin dezvăluia în ce relații a rămas cu Mihai Bendeac și Anca Dinicu. Cei trei sunt încă prieteni foarte buni, însă Vlad Drăgulin recunoaște că se văd rar, din cauza proiectelor profesionale.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton