Anca Dumitra a dezvăluit sexul și numele bebelușului. Cum se simte la șase zile după naștere: „Nu credeam că...”

 Ifrim Georgiana
.

Anca Dumitra a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu câteva zile. Externată din maternitate, actrița a avut o intervenție în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a dezvăluit sexul și numele bebelușului. Ca proaspătă mamă, spune că e copleșită de emoții, dar îmbrățișează cu bucurie acest nou capitol din viața sa.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

În aprilie, Anca Dumitra a anunțat că este însărcinată pentru prima oară. Tot atunci a postat și primele fotografii cu burtica de gravidă. Actrița, care a cucerit publicul cu rolul său din Las Fierbinți, s-a căsătorit cu Manfred Spendier la finalul lui 2022, iar anul trecut au făcut cununia religioasă. Pe 18 septembrie 2024, cei doi au devenit părinți.

dumitraadumitraa

Citește și: A născut Anca Dumitra! Actrița din Las Fierbinți a devenit mamă pentru prima oară

Citește și: Cum a decurs prima întâlnire dintre Anca Dumitra și Manfred Spendier, la 10 ani de când el o văzuse în Las Fierbinți: „A fost așa un pic mai stingher, dar…”. Cum se înțelege actrița cu socrii, care locuiesc în Austria / EXCLUSIV

Citește și: Gabriel Trifu, replică pentru Catrinel Sandu după ce ea l-a acuzat că a înșelat-o: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește. Ieșirile ei din America… am auzit că erau și altfel de proiecte'. Dezvăluiri neașteptate despre divorț

Citește și: Alexandru Ciucu și Alina Sorescu se reîntâlnesc în instanță. Ce spune designerul despre programul de vizită al copiilor: „Trebuie să aibă dreptul și la mamă, și la tată. Din păcate…'

Anca Dumitra a dezvăluit sexul și numele bebelușului

De câteva zile, Anca Dumitra a ieșit cu bebelușul din maternitate și se acomodează cu noul rol. Ea și soțul ei, Manfred Spendier, au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos, care va purta numele Levi Nicholas. Copleșită de emoții, actrița a mărturisit că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei și că este topită după cel mic.

„Sunt copleșită de emoții. Slavă Domnului, totul este bine, totul a decurs bine. Mâine facem o săptămână și sunt cea mai fericită. Am un băiețel de nota 10. Are puțin colici, noi am ajuns acasă de câteva zile, e foarte precis deja ca program, să vedem dacă rămâne așa. (…)

Nu știu încă dacă are ochii mei! Toată lumea mă întreabă! E tare drăgălaș, eu nu credeam că poți să fii așa îndrăgostit și să iubești așa, cred că toate mămicile și toți părinții știu asta. Levi Nicholas îl cheamă', a declarat Anca Dumitra în emisiunea La Măruță.

Cum și-a cunoscut Anca Dumitra soțul

La sfârșitul lui 2022, Anca Dumitra și-a schimbat statutul și numele în buletin, căci pe 17 decembrie și-a oficializat relația în fața ofițerului Stării Civile cu Manfred Spendier, iar în vara anului trecut au fost mire și mireasă. Actrița ne-a povestit în paginile revistei VIVA! cum și-a cunoscut alesul inimii, dar și cum a evoluat relația lor.

„Într-adevăr, m-a văzut cu vreo 10 ani de zile în urmă. M-a văzut în câteva episoade, n-am avut nicio treabă niciodată! Vorba aceea, și-a manifestat intenția și, în același timp, altcineva l-a ajutat să se îndeplinească acea intenție și, într-un final, să ne întâlnim. A fost o primă întâlnire foarte frumoasă! Rapidă, totodată, prima întâlnire. Adică, știu că nu am stat foarte foarte mult timp atunci pentru că cine ne-a adus împreună, fiind toți la masă, a fost așa un pic mai stingher, dar foarte drăguț, de altfel. Sunt amintiri foarte dragi și frumoase, iar după aceea au urmat a doua întâlnire și a treia și, din ce în ce, am stat și mai mult la povești să ne cunoaștem. Da, un început foarte frumos', a spus actrița pentru VIVA!.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton