Anca Dumitra, alias Geanina din Las Fierbinți, a aflat sexul bebelușului: "Plâng de fiecare dată la ecograf. Sunt destul de..."/ Cum a reacționat soțul ei când i-a spus că este însărcinată

 Ifrim Georgiana
.

Anca Dumitra, alias Geanina din Las Fierbinți, a aflat sexul bebelușului pe care îl poartă în pântece. Actrița va deveni mamă pentru prima dată și spune că sarcina decurge fără probleme. Ea a povestit și ce reacție a avut soțul ei, Manfred Spendier, atunci când l-a anunțat că vor deveni părinți.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

La sfârșitul lunii trecute, Anca Dumitra a anunțat că este însărcinată pentru prima oară. Tot atunci a postat și primele fotografii cu burtica de gravidă. Actrița, care a cucerit publicul cu rolul său din Las Fierbinți, s-a căsătorit cu Manfred Spendier la finalul lui 2022, iar anul trecut au făcut cununia religioasă. Acum, cei doi se pregătesc să îmbrățișeze rolul de părinți.

an10-2an10-2

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Anca Dumitra, alias Geanina din Las Fierbinți, în primul trimestru al sarcinii: „A fost un pic dificil, dar nu ceva exagerat…”/ Cum se simte acum

Citește și: Anca Dumitra, alias Gianina din Las Fierbinți, primele declarații despre sarcină: „Suntem bine și asta e tot ce contează”

Citește și: Deși Adda a terminat tratamentul pentru boala Lyme, analiza i-a ieșit tot pozitivă: „Am încercat să nu mă mai gândesc la asta. Trebuie să am însă grijă să…”/ Cum se simte artista acum

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Ștefania Ștefan a fost eliminată. Primele declarații: „Am demonstrat ceea ce am vrut eu să demonstrez…'

Anca Dumitra, alias Geanina din Las Fierbinți, a aflat sexul bebelușului

Anca Dumitra spune că nu se confruntă cu simptome supărătoare în al doilea trimestru de sarcină, însă trăiește emoții intense și copleșitoare. Actrița a aflat sexul primului copil, dar încă nu e pregătită să facă dezvăluirea publicului larg. Ea plânge de fiecare dată când merge la ecograf și îi aude bătăile inimii.

„E bebe. Noi așa îl numim. Încă mai ținem pentru noi. Sunt însărcinată în 5 luni jumătate. Am trecut de jumătate. E totul bine, slavă Domnului. Mă simt foarte bine. Nu am nicio problemă, nicio treabă, nicio greață. Sunt în trimestrul doi. Trimestrul unu a fost un pic dificil, dar nu ceva exagerat, au fost mici grețuri, dar acum totul este foarte bine. Am energie, am poftă de mâncare. (…) Familia știe deja sexul bebelușului.

Orice ar fi, să fie sănătos, voios și un om bun. Eu plâng de fiecare dată la ecograf. Vreau să aud inimioara. Eu sunt destul de emotivă, cu atât mai mult în perioada asta. Îmi doresc să aud că funcționează totul, că e bine, că se dezvoltă cum trebuie. Cred că de fiecare dată am plâns', a spus actrița, în cadrul emisiunii „La Măruță'.

Ce spune Anca Dumitra despre numele copilului

Anca Dumitra și soțul ei, Manfred Spendier, încă se consultă privind numele primului lor copil. Au luat în calcul câteva variante, dar sunt deschiși și la altele, căci mai au ceva timp la dispoziție până vor deveni părinți.

„Mai lăsăm să treacă puțin timp. Deocamdată avem mici variante, dar nu e nimic cu certitudine. Pe de altă parte, mai e un pic de timp. Nici nu mă grăbesc așa cu lucrurile. Sunt deschisă', a adăugat ea în aceeași emisiune.

Cum a reacționat soțul actriței când a aflat că este însărcinată

Anca Dumitra își propusese să-și anunțe soțul cu privire la sarcină într-un mod inedit, chiar de ziua lui. Bucuria a fost însă prea mare și i-a dat vestea mai devreme. Manfred Spendier a izbucnit în lacrimi când a aflat că va deveni tată.

„Cumva bănuiam ceva, am vrut să am certitudinea, astfel încât am făcut testul. Am zis că țin secret până la ziua lui de naștere, urma să fie în câteva zile. Am zis că țin puțin secret, dar nu am putut. Am vrut să-i dau de ziua lui vestea cea mare, dar eu de obicei nu prea pot să țin secrete. Eu spun imediat. I-am spus să vină în baie că am ceva să îi arăt, un test. După am mai făcut un test, apoi am făcut analiza. Ca orice om în astfel de situație s-a emoționat. A plâns puțin', a încheiat ea.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton