Anca Dumitra se pregătește să devină mamă, dar încă nu a dezvăluit sexul bebelușului. Când este programată nașterea: „Tot ce îmi doresc este să vină la termen. Nu m-am decis...”

 Ifrim Georgiana
.

Anca Dumitra are emoții mari înainte de venirea pe lume a primului copil. Însărcinată în ultimul trimestru, actrița încă se consultă cu medicii pentru a decide dacă va naște natural sau prin cezariană. Tot ce își dorește este ca bebelușul, al cărui sex nu a fost încă dezvăluit, să vină la termen și să fie sănătos.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

În aprilie, Anca Dumitra a anunțat că este însărcinată pentru prima oară. Tot atunci a postat și primele fotografii cu burtica de gravidă. Actrița, care a cucerit publicul cu rolul său din Las Fierbinți, s-a căsătorit cu Manfred Spendier la finalul lui 2022, iar anul trecut au făcut cununia religioasă. Acum, cei doi se pregătesc să îmbrățișeze rolul de părinți.

dumitra-1dumitra-1

Citește și: Anca Dumitra și Manfred Spendier au ales nașii pentru bebeluș și renovează casa înainte să devină părinți. Cât de grijuliu e soțul actriței în această perioadă: „Nici eu nu sunt prea pretențioasă, nici el nu este cel super-mega protector”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a reacționat Anca Dumitra când a aflat că e însărcinată și cum i-a dat vestea soțului ei, Manfred Spendier: „A fost foarte emoționant. După ce am văzut rezultatul testului…”. Cum s-a descurcat la filmările pentru „Las Fierbinți” / EXCLUSIV

Citește și: Cum au sărbătorit Alexia Eram și Mario Fresh 8 ani de relație: „Când pleci într-o călătorie cu partenerul tău de viață, orice s-ar întâmpla, ești acolo pentru el”

Citește și: Andrei Rotaru și ispita Diandra Moga au rămas împreună după Insula Iubirii? Indiciul care spulberă misterul din jurul relației lor

Anca Dumitra se pregătește să devină mamă, dar încă nu a dezvăluit sexul bebelușului

Anca Dumitra ar urma să nască la sfârșitul lui august sau începutul lui septembrie. Deși numără zilele până când va deveni mamă, actrița nu a divulgat încă sexul bebelușului.

„E destul de relativ cât de curând voi naște. Tot ce îmi doresc este să vină la termen, cum s-ar spune. Să dea Dumnezeu să fie totul bine! Să fim sănătoși, să fim voioși și să dăm startul a ceea ce deja cred că e o minune.

Am avut o sarcină ușoară. Chiar dacă primul trimestru a fost mai dificil, comparativ cu al doilea, cel puțin. Am avut grețuri, nu au fost matinale neapărat, asta a fost suprinzător, că știam de grețurile matinale, la mine au fost în a doua parte a zilei. Dar acum, uitându-mă așa înapoi, cel puțin până acum, Doamne ajută, a fost foarte bine', a spus actrița pentru unica.ro.

„Nu m-am decis asupra metodei'

Actrița mai spune că încă se consultă cu medicii dacă va naște natural sau prin cezariană.

„Chiar nu m-am decis asupra metodei, încerc să mă documentez pe cât se poate. Pe de altă parte, nu vreau să pun niciun fel de presiune, de niciun fel. Știu că lucrurile și viața în sine sunt surprinzătoare și, de cele mai multe ori, când te decizi asupra unui lucru, se prea poate să nu fie așa. Depinde de foarte mulți factori și atunci e din aproape-n aproape. Asta am fost sfătuită și de către medicul meu', a mai spus ea pentru sursa citată.

„Sper să înțeleg instinctual ce am de făcut'

Anca Dumitra se bucură din plin de această perioadă și ține cont de sfaturile celor din jur. Când bebelușului ei va veni pe lume, actrița spune că își va urma instinctul matern, care o va ghida în fiecare pas al acestui nou început.

„Nu știu dacă vreodată poți să citești suficient despre orice în viața asta, încât să te simți pregătit. Cred că întotdeauna e loc de mai bine, repet, în orice, darămite într-un domeniu pe care nu îl stăpânești deloc, nu îl cunoști deloc. Sper să am capacitatea și înțelepciunea să înțeleg instinctual ce am de făcut. O să ascult și ce mă sfătuiește lumea. Cred că până la urmă, tot ca tine trebuie să faci, tot harta ta o ai, dar e bine să vezi mai multe rute, ca să poți să ți-o alegi pe a ta', a mai dezvăluit Geanina din Las Fierbinți.

Cum și-a cunoscut Anca Dumitra soțul

Actrița și-a cunoscut soțul, pe Manfred Spendier, prin intermediul unui coleg de muncă.

„L-am cunoscut printr-un coleg de muncă și mi s-a părut un om cu foarte mult bun simț, asta a fost prima impresie. Este foarte determinat. Nu se lasă niciodată când se apucă de un lucru. Știi vorba aceea, „poți muta munții din loc'? De cele mai multe ori, observându-l, i-a reușit. Are o determinare de fier', a încheiat Anca Dumitra.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton