Anca Dumitra și Manfred Spendier s-au căsătorit religios. Ce rochie a purtat actrița din Las Fierbinți în ziua nunții

 Ifrim Georgiana
.

Anca Dumitra și Manfred Spendier s-au căsătorit religios. Actrița din Las Fierbinți și soțul ei formează un cuplu de câțiva ani și au făcut cununia civilă în luna decembrie a anului trecut. În acest weekend, cei doi și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu, iar actrița a postat mai multe imagini din biserică. Iată unde a avut loc evenimentul și ce rochie a purtat mireasa!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Sâmbătă, 29 aprilie, Anca Dumitra și soțul ei, Manfred Spendier, au făcut cununia religioasă. Cei doi s-au căsătorit civil pe 19 decembrie 2022. Soțul actriței este un cetățean de origine austriacă, iar aceștia au ales să-și țină povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. Bărbatul este stabilit în România de 12 ani, fiind șef în cadrul unei reprezentanțe ce se ocupă cu utilaje de agricultură.

an18an18

În acest weekend, Ana Dumitra și soțul ei au făcut cununia religioasă, însă actrița nu a făcut niciun anunț cu privire la acest eveniment important din viața ei. Pe contul personal de Instagram, Geanina din Las Fierbinți a publicat mai multe imagini din biserică, dar și de la petrecerea organizată după ceremonia religioasă.

Citește și: Ce admiră Anca Dumitra cel mai mult la soțul ei și ce așteptări are de la căsnicia lor: „Să dea Dumnezeu să facem cât mai…”

Citește și: De ce a fost Anca Dumitra la un pas să renunțe la cununia cu soțul austriac: „A fost cu peripeții'. Ce nume poartă acum, după căsătorie

Citește și: Drama lui Tily Niculae. Actrița a pierdut mai multe sarcini, înainte să devină mamă doua oară: „Noi mai pierdusem trei copilași. O durere imensă'

Citește și: Vica Blochina, atac dur la adresa Biancăi Patrichi, după eliminarea de la Survivor: „O ispită. Nu oricine acceptă să intre în patul nu știu cui!'

Anca Dumitra și Manfred Spendier s-au căsătorit religios

Anca Dumitra și soțul ei, Manfred Spendier, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Actrița din Las Fierbinți a purtat o rochie tip sirenă, cu trenă detașabilă și un decolteu generos. Pe contul personal de Instagram, aceasta a publicat imagini și videoclipuri din ziua cea mare, iar fanii i-au transmis gânduri bune și au complimentat-o pentru apariția ei.

„Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale.

În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult, spunea Anca Dumitra în cadrul unei emisiuni TV despre relația cu partenerul de viață.

Cine este soțul Ancăi Dumitru

Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitru, este un cetățean de origine austriacă. Bărbatul este stabilit de mai bine de 10 ani în România și activează în agricultură. Atât actrița, cât și milionarul austrian sunt discreți cu privire la povestea lor de dragoste și rareori se expun pe rețelele de socializare.

„Este un tip foarte deștept și discret. Amândurora le place să fie în oglindă la capitolul discreție. Este austriac, dar este stabilit în România. Înainte să o cunoască pe Anca, știa cine este, normal. Probabil că o văzuse la televizor.

Nu face parte din cercul artistic, aș putea spune că domeniul în care el activează este chiar opus: agricultură. Sunt împreună ce ceva vreme, s-au mai afișat împreună în public. Anca are parte de toată susținerea lui. E iubitil ei, normal că a fost prezent în sală la spectacolele de teatru în care ea a jucat, ne-au povestit, în exclusivitate pentru Viva, persoane din apropierea celor doi îndrăgostiți.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton