Anca Lungu s-a căsătorit religios cu partenerul ei, Harry Arampatzis, în mare secret. Nu a purtat rochie de mireasă, ci o ținută cu totul și cu totul diferită

 Calin Maria Bianca
.

Anca Lungu s-a căsătorit religios cu partenerul ei, Harry Arampatzis, în mare secret. Au bătut clopotele de nuntă în showbiz-ul românesc ieri. Pe lângă nunta fotbalistului Denis Drăguș cu partenera lui, Vanessa, și Anca Lungu cu soțul ei și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, însă nu în România, ci în Franța, acolo unde s-a mutat de mai mulți ani. Iată toate detaliile de la nunta fostei prezentatoare TV!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

După un contract de 15 ani cu Antena, fosta prezentatoare a luat decizia de a se muta din România. A părăsit lumea televiziunii și a ales să se mute în Franța, unde trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei milionar, Harry Arampatzis. Nu, asta nu o spunem noi, ci chiar ea prin numeroasele declarații, dar și prin marele pas, de a se cununa religios, semn că lucrurile merg foarte bine între ei.

anca-lunguanca-lungu

Citește și: Anca Lungu, detalii inedite despre viața ei în Franța, alături de soțul milionar: „Nu sunt adepta răsfățului extravagant”

Citește și: Anca Lungu și soțul ei, Harry Arampatzis, la premiera filmului „Trei kilometri până la capătul lumii”, la Cannes 2024: „Am plâns, am râs. Un carusel emoțional”

Citește și: Regula care îi ajută pe Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu să aibă o relație armonioasă: „Am stabilit lucrul acesta. Cred că este foarte important”

Citește și: Cum arată Monica Gabor la 36 de ani. Vedeta a publicat o imagine cu ea, după multă vreme. Ce vis a avut fosta doamnă Columbeanu și nu și l-a mai îndeplinit

Anca Lungu s-a căsătorit religios cu partenerul ei, Harry Arampatzis, în mare secret

Anca Lungu și Harry Arampatzis s-au căsătorit religios, ieri, în Franța. Îmbrăcați în ținute vestimentare elegante, dar totodată lejere, cei doi au primit binecuvântarea din partea preotului, unindu-și destinele pentru tot restul vieții. Nu a fost o nuntă de lux, ci mai degrabă un eveniment discret, alături de cei doi îndrăgostiți aflându-se doar persoanele apropiate.

Fosta prezentatoare de la Antena 1 a ales să poarte o ținută din două piese, deloc încărcată, fără trenă, pietre prețioase, diamante sau dantelă, ci care i-a pus în valoare naturalețea și silueta demnă de invidiat. Din poze, se vede clar că a ales un corset alb și o fustă largă, însă chiar dacă nu a avut o rochie de mireasă clasică, nu i-a lipsit voalul.

Anca Lungu și soțul ei, dresscode pentru invitații de la cununia religioasă

În timp ce ea a fost toată îmbrăcată în alb, cu o ținută simplă, dar totodată foarte modernă, mirele a purtat un costum lejer, dar foarte elegant. Un alt detaliu care a atras atenția tuturor este că toți invitații erau îmbrăcați în nuanțe deschise, de alb, bej sau crem, după cum se poate observa în fotografiile apărute pe rețelele de socializare.

Un alt detaliu care a intrat în atenția fanilor este că el a ținut-o neîncetat de mână pe Anca Lungu la cununia religioasă, ceea ce demonstrează tuturor cât de mare și puternică este iubirea dintre ei, dar și fericirea care și se citește pe chip.

Totuși, în prezent nu se știe dacă cei doi au avut o petrecere de nuntă sau doar au mers să sărbătorească evenimentul discret la un restaurant. Nici el și nici ea nu au postat nimic pe rețelele de socializare, totul fiind în mare secret!

Anca Lungu a renunțat la viața din România de dragul soțului său

În 2018, Anca Lungu lua decizia de a renunța la televiziune și a pleca din România, astfel zis și făcut! S-a mutat alături de partenerul ei, care ieri i-a devenit soț și în fața lui Dumnezeu, fără a avea vreun regret. Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și și-au întemeiat o familie demnă de invidiat, astfel că de când s-a mutat în Franța, fiecare moment l-a dedicat soțului grec, dar și copiilor săi, un băiețel din relația lor și o fetiță din relația ei anterioară cu Ștefan Lungu.

Probabil că m-aș fi mutat oriunde ar fi fost el pentru că despre asta a fost vorba, să fim împreună și să putem forma o familie. Ne cunoșteam de foarte puțin timp când am luat decizia, după încă puțin timp s-a întâmplat să apară și Iorgos în ecuație, fiul nostru, și apoi m-am mutat fără să mă gândesc prea mult (…) Știam că nu va fi ușor, dar în același timp știam că e un pas înainte', a mărturisit Anca Lungu, pentru „Xtra Night Show', în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton