Anca Munteanu, soția lui DOC, îi ia apărarea Faimosului, după conflictele de la Survivor 2023: „Am plâns vreo trei săptămâni. El nu e obișnuit cu...”

 Ifrim Georgiana
.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, soția lui DOC a vorbit despre parcursul artistului la „Survivor' 2023, dar și despre conflictele pe care acesta le-a avut cu Kamara. Cei doi Faimoși au avut o relație tensionată înce de la început și chiar au fost la un pas de bătaie. Anca Munteanu spune că imaginile au afectat-o și a plâns o lungă perioadă de timp din cauza celor petrecute în Republica Dominicană. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

DOC și Anca Munteanu sunt căsătoriți de trei ani și au împreună o fetiță de trei ani. Se pare că artistul a fost convins de soția lui să participe la emisiune, deși nu credea că va rezista prea mult în Republica Dominicană. S-au împlinit aproximativ două luni de când DOC este concurent la „Survivor' și pare destul de motivat să intre în cursa pentru premiul cel mare. În ultimele ediții ale reality show-ului, cântărețul a avut mai multe dispute cu Kamara, cei doi fiind la un pas să se ia la bătaie.

do9do9

În edițiile anterioare ale reality show-ului, o discuție între Kamara și DOC a degenerat, cei doi fiind gata să sară la bătaie. Aceștia și-au adresat cuvinte dure, iar telespectatorii au rămas uimiți când au auzit dialogul dintre aceștia. Anca Munteanu, soția artistului, a făcut câteva declarații referitoare la comportamentul Faimosului, mărturisind că își face griji pentru acesta.

Citește și: Kamara și Doc, la un pas de bătaie la Survivor 2023: 'Nu pomenești de copilul meu, bă! Eu am venit aici pentru el. Ca de obicei, apare câte un demon…'

Citește și: „Este tot timpul pupată de el, a fost o conexiune de la început'. Doc și Bianca Patrichi sunt acuzați că au o relație prea apropiată la Survivor 2023

Citește și: Denis Roabeș va deveni tată prima oară. Soția artistului este însărcinată

Citește și: Connect-R a publicat o fotografie cu Misha și i-a dedicat un mesaj, de Ziua Femeii: „Noi, bărbații, trăim într-o iluzie'

Soția lui DOC îi ia apărarea Faimosului, după conflictele de la Survivor

Invitată în platoul emisiunii „La Măruță', soția lui DOC a vizionat mai multe materiale video cu Faimosul, care se certa cu mai mulți dintre colegii lui de echipă. Aceasta i-a luat apărarea artistului și a justificat comportamentul acestuia prin faptul că nu a mai avut de-a face cu astfel de tipologii de oameni.

„El nu e obișnuit cu lingușeala. Mi se pare că nu o mai duce așa bine. Lui îi trebuie să se înțeleagă bine cu cineva', a spus aceasta.

Anca Munteanu a recunoscut că a fost puternic afectată de imaginile difuzate la televizor: „El a plecat setat că poate să facă partea sportivă și că nu mă interesează stânga, dreapta. Dar s-a lovit de chestii total necunoscute acolo. Am plâns vreo trei săptămâni, după care am făcut pauză'.

De la ce a pornit scandalul dintre DOC și Kamara

Într-una din edițiile anterioare ale emisiunii Survivor, DOC și Kamara au fost protagoniștii unui conflict de proporții. Rapperul a făcut o referire la fiul coechipierului său, moment în care acesta a răbufnit și s-a dus spre el. Din fericire, conflictul celor doi s-a stins rapid, însă la testimoniale, Kamara l-a acuzat pe colegul lui de falsitate.

„Du-te acasă, ai grijă de copilul ăla, bă’, i-a spus DOC lui Kamara.

„Tu nu pomenești de copilul meu în viața ta, ai auzit? Tu nu pomenești de copilul meu! Nu pomenești de copilul meu! Bă, nu vorbi de copilul meu, ai înțeles?’, i-a spus furios artistul colegului său de echipă.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton