Anca Serea a postat o fotografie cu un bebeluş în braţe şi fanii au intrat în fibrilaţii. Vedeta este extrem de fericită!

 Dumba Gabriela
.

Anca Serea a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu un bebeluş în braţe şi pentru a nu lăsa loc de interpretări, vedeta a explicat că micuţul este fiul ei, Moise, în urmă cu trei ani.

sarbatoareinfamiliaancaiserea2sarbatoareinfamiliaancaiserea2

Însărcinată pentru a şasea oară, Anca Serea se declară extrem de fericită şi de norocoasă că a fost binecuvântată cu 5 copii minunaţi şi încă unul pe drum. Astăzi, vedeta îl sărbătoreşte pe Moise, cel mai mic dintre copiii săi, care a împlinit trei ani.

„Mama şi pruncul ei acum fix 3 ani, după un travaliu intens, dar cu minunea în braţe! Te iubesc, Moise! Mulţumesc, Doamne!”, a scris Anca Serea pe Instagram.

Fanii s-au liniştit, au înţeles că nu este vorba despre o naştere prematură şi i-au trimis zeci de mesaje de felicitare micuţui Moise.

În mai puţin de trei luni, Anca va aduce pe lume al şaselea copil, dar anunţă deja că nu se va opri aici şi este pregătită pentru al şaptelea.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton