Anca Serea și Adi Sînă au fost aspru criticați, după ce au organizat o petrecere de Halloween: „Ne acuzau că susținem o sărbătoare diavolească”

 Ifrim Georgiana
.

Pe 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween, iar Anca Serea și Adi Sînă au organizat o petrecere în familie. Cei doi soți și copiii lor au purtat costume inspirate din serialul „Wednesday', iar locuința a fost decorată cu baloți de fân, dovleci și alte elemente înfricoșătoare. Se pare că inițiativa lor nu a fost privită cu ochi buni de unii internauți, care i-au acuzat că susțin o sărbătoare „diavolească'. Iată declarațiile Ancăi Serea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Adi Sînă și Anca Serea sunt un cuplu modern și cresc împreună șase copii, dintre care doi din relația fostei prezentatoare TV cu afaceristul Filip Poplingher. Weekendul trecut, cu ocazia Halloween-ului, cei doi părinți au organizat o super-petrecere la ei acasă, deși sărbătoarea nu-și găsește mulți adepți la noi în țară, fiind considerată cu accente profund anticreștine. Anca Serea a vorbit despre modul în care familia ei a sărbătorit și despre inspirația costumelor inedite, dându-le replica celor care i-au acuzat că susțin practici necurate.

se10se10

Citește și: Motivul pentru care Anca Serea nu consumă alcool: „Nu am băut nici măcar la nunta mea”. Cum se menține în formă la 42 de ani

Citește și: De ce și-a amânat Anca Serea operația pe ultima sută de metri, din nou. Ce boală are vedeta: „Mă doare un pic, dar sunt ok supraviețuiesc'

Citește și: Cum au fost surprinși Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, după ce s-au împăcat. Au încercat să se ascundă, dar paparazzi i-au prins în fapt

Citește și: Cătălin Cazacu îl laudă pe Marius Elisei și o ironizează pe Oana Roman, după ce s-au despărțit: „Omul își vede de treaba lui, nu dă curs la nimic. Poate e cazul să…'

Anca Serea și Adi Sînă, criticați în mediul online, după ce au organizat o petrecere de Halloween

Zilele trecute, Anca Serea și Adi Sînă le-au făcut o surpriză copiilor și au organizat o petrecere de Halloween. Prezentatoarea TV spune că mulți i-au criticat că promovează o sărbătoare „diavolească', în contextul în care nu au îmbrăcat costume înfricoșătoare, iar intenția lor a fost de a petrece clipe frumoase în familie.

„Nu suntem noi mari fani ai serialului, dar copiii o iubesc pe Wednesday și am decis să le facem această plăcere. Au fost foarte multe mesaje și multe voci care ne acuzau că susținem o sărbătoare diavolească sau necurată.

Noi preferăm să ne bucurăm de orice zi și de orice sărbătoare așa cum este ea, dar nu e cazul. Nimic nu are o conotație negativă, la noi cel puțin. Nimeni nu s-a îmbrăcat în costume înfricoșătoare, din contră. În fiecare an copiii au fost dovlecei, fantomițe. Chiar și pentru petrecerea de la școală pe care au avut-o nu au acceptat să-i îmbrăcăm în nimic înspăimântător și așa mi se pare normal', a explicat ea, potrivit wowbiz.ro.

„Noi locuim într-un cartier în care în fiecare an se sărbătorește Halloween-ul'

Anca Serea mai spune că această sărbătoare este destul de populară în cartierul unde locuiește, având în vedere că are mulți vecini din străinătate. Prezentatoarea TV consideră că Halloween-ul a reprezentat un prilej bun de socializare pentru cei mici, dar și pentru a aduna la un loc toți membrii familiei.

„Noi locuim într-un cartier în care în fiecare an se sărbătorește Halloween-ul între copilași. Cu mult timp înainte oamenii își decorează casele, curțile și străzile din cartier. Sunt foarte mulți oameni străini, americani în mare parte și este un prilej de a ne întâlni și a socializa și de a colinda împreună cu ei.

Pentru că suntem o familie mare, duminica care tocmai a trecut am decis să facem o masă în familie. David a venit cu iubita lui, a fost și mama mea și oricum aveam accesoriile în casă și așa ne-a venit ideea.

Casa este decorată cu dovleci, cu fân, cu flori. Sub nicio formă nimic înspăimântător. Nici eu nu sunt mare fan, dar ei și-au dorit și noi ne-am conformat', a adăugat ea.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton