Anca Serea și Adi Sînă recunosc că sunt părinți permisivi, dar există o regulă clară pe care le-au impus-o copiilor: „După o anumită oră, nu au voie să…”

.

Anca Serea și Adi Sînă recunosc că sunt niște părinți permisivi, dar există o regulă clară pe care le-au impus-o copiilor. Cei doi se laudă cu o familie minunată și, în același timp, numeroasă, având acasă nu mai puțin de șase copii. Pentru aceștia, ei investesc enorm în educație și creștere și deși se întâmplă rareori să le spună „nu', mai sunt momente când artistul pune piciorul în prag.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Căsătoriți din 2015, aceștia au împreună patru copii, pe Noah, Ava, Moise și Leah. Din relația cu afaceristul Filip Poplingher, fosta prezentatoare TV mai are 2 copii, pe Sarah și David.

anca-serea-1anca-serea-1

Citește și: Legătura dintre Anca Serea și Andreea Raicu. Ce părere are soția lui Adi Sînă despre vedeta TV: „În anumite privințe…'

Citește și: De ce și-a retras Anca Serea fiica de 4 ani de la grădiniță: „Îi este mai bine acasă, lângă mine. Ea vorbește mai mult limba engleză și i-a fost greu să…”

Citește și: Vero Căliman a făcut terapie după ce a plecat din Gașca Zurli: „Sunt îngrămădită de frică. M-am simțit de multe ori sufocată”

Citește și: Ce tradiții nu va respecta Anda Adam la nunta cu Yosif Mohaci: „Soțul spunea că se fură mirele. Să nu cumva…'. Artista și-a ales două rochii de mireasă

Anca Serea și Adi Sînă recunosc că sunt niște părinți permisivi, dar există o regulă clară pe care le-au impus-o copiilor

De curând, Anca Serea și Adi Sînă au fost prezenți la un eveniment moment, prilej prin care au oferit un interviu la dublu. Aceștia au dezvăluit cum se descurcă în rolul de părinți, cu șase copii, cum și-au împărțit rolurile și care dintre ei le mai spune câteodată „nu' acestora.

Anca Serea și Adi Sînă susțin că sunt niște părinți permisivi, dar artistul recunoaște că, uneori, se mai impune în fața copiilor și le spune „nu', moment în care intervine soția acestuia. În același timp, soția cântărețului a menționat că deși ei doi au renunțat la zahăr, nu au încercat să-i forțeze și pe cei mici să adopte același stil de viață ca al lor. Totuși, după o anumită oră, nu mai au voie să mănânce ciocolată.

„Amândoi suntem foarte permisivi. Adi să zicem că încearcă să spună „nu'. Rareori încearcă să le spună „nu', dar atunci intervin eu. Suntem foarte norocoși, avem niște copii foarte, foarte cuminți și foarte buni. În privința dulciurilor nu le-am interzis niciodată nimic. Dar le mai spunem, e clar, după o anumită oră nu au voie să mănânce ciocolata. Dacă noi doi nu mâncăm lucruri nesănătoase, atunci nici nu cumpără', au declarat Adi Sînă și Anca Serea pentru Spynews.ro.

Anca Serea nu și-a făcut nicio operație estetică până la 43 de ani

La 43 de ani, Anca Serea se menține atât de bine în formă, încât nici nu ai spune că a dat naștere la șase copii. Vedeta se laudă atât cu o siluetă impecabilă, cât și cu un ten frumos, bine îngrijit. Aceeași sursă mai scrie că, pe viitor, dacă va simți nevoia, vedeta își va învinge teama și va apela la mici retușuri, căci până acum nu și-a făcut nicio intervenție estetică.

Acum ceva timp, Anca Serea dezvăluia de ce nu a apelat la operații estetice până la vârsta de 43 de ani. Nu, nu este împotriva operațiilor estetice, ci doar nu acceptă să fie la fel ca majoritatea femeilor. Vrea să fie unică, tocmai de aceea profită din plin că se simte bine în propria ei piele și încă nu are nevoie de retușuri.

„Nu pot să spun că sunt adepta, că sunt pro sau contra, cred că fiecare face cum decide pentru el și dacă nu se simte bine în propria piele, atunci e important, dar nu în mod exagerat, nu susțin să arătăm toate ca trase printr-un șablon.

Din păcate în zilele noastre se abuzează foarte mult de chirurgia estetică, eu nu am apelat până acum, din simplu motiv că sunt un om fricos, să zic așa.Poate pe viitor chiar nu știu ce să spun, fiecare decide cel mai bine, ce i se potrivește', a spus Anca Serea pentru aceeași sursă.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton