Anca Serea amână de aproape un an operația de apendicită: „E nevoie să fac intervenția. Mă deranjează, dar...” / A ajuns și la spital din cauza durerilor

 Ifrim Georgiana
.

Anul trecut, Anca Serea a ajuns la spital cu dureri mari în zona abdominală și a aflat că are apendicele inflamat. Deși se confruntă cu simptome supărătoare, soția lui Adi Sînă a tot amânat intervenția chirurgicală și ține sub control manifestările bolii printr-un stil de viață echilibrat. E conștientă însă că va trebui, mai devreme sau mai târziu, să ajungă pe masa de operație.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

De-a lungul timpului, Anca Serea s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Încă din tinerețe, ea este diagnosticată cu o anemie severă din cauza căreia a ajuns în repetate rânduri pe perfuzii. În toamna anului trecut, după o serie de controale medicale, soția lui Adi Sînă a aflat că are apendicele inflamat, fiind vorba despre o condiție genetică.

sina11sina11

Citește și: Legătura dintre Anca Serea și Andreea Raicu. Ce părere are soția lui Adi Sînă despre vedeta TV: „În anumite privințe…'

Citește și: De ce și-a retras Anca Serea fiica de 4 ani de la grădiniță: „Îi este mai bine acasă, lângă mine. Ea vorbește mai mult limba engleză și i-a fost greu să…”

Citește și: 'Dar el a fost eliminat…' Cum comentează Sebastian Chitoșcă victoria lui Zanni la Survivor All Stars, după ce a zis că va câștiga Iancu Sterp / EXCLUSIV

Citește și: Geta Sterp s-a filmat pe muzica fostei sale cumnate, Carmen de la Sălciua, iar fanii au taxat-o imediat: „Până acum nu o suporta! Zici că îi face în ciudă Danielei…” / Replica ironică dată de sora lui Culiță Sterp

Anca Serea amână de aproape un an operația de apendicită

De când a primit diagnosticul, Anca Serea a tot amânat operația de apendicită. Pentru a ține manifestările bolii sub control, soția lui Adi Sînă a făcut schimbări majore în alimentație și evită pe cât posibil efortul fizic. Ea e conștientă însă că nu poate rezolva problema decât chirurgical.

„Încerc să mănânc cât se poate de sănătos, să dorm noaptea. Nu am mai făcut sport, trebuie să mă operez de apendicită și am interzis deocamdată să fac efort susținut. Vreau să fac intervenția, e nevoie. Din când în când mă mai deranjează, dar țin cont, nu mănânc lucruri picante, ceva ce știu că îmi creează disconfort', a spus vedeta pentru ciao.ro.

Anca Serea, despre procedurile estetice la care a apelat

Până la 43 de ani, Anca Serea nu și-a făcut decât intervențiii non-invazive. Este vorba despre câteva injecții cu botox în zona frunții.

„Trucurile de beauty sunt cât mai aproape de natural, folosesc produsele noastre care sunt produse organice. Muncim foarte mult în sensul ăsta, muncim să descoperim noi rețete care să fie potrivite oricărui tip de ten. Sunt adepta unei rutine susținute folosind elemente cât mai naturale.

Am avut câteva injectări la nivelul frunții cu botox, atât. Consider că tot ce este de bun simț și nu este foarte vizibil, trebuie făcut la momentul potrivit. Eu împlinesc în curând 44 de ani și era timpul să fac ceva, de bun simț, nu trebuie să exagerăm în nicio privință cu nimic, în general în viață', a mai spus ea pentru sursa citată.

Anca Serea și Adi Sînă pun bazele unui centru educațional

Anca Serea și Adi Sînă lansează o nouă afacere împreună, mai exact un centru educațional. Soția artistului va oferi cursuri pentru copii și e fericită că își îndeplinește un vis din tinerețe.

„Suntem într-un stadiu foarte avansat. Este un vis de-al meu, de când aveam 21 de ani. Mi se pare că se potrivește cu personalitatea mea. Îmi doresc foarte mult și eu și Adi să lăsăm ceva în urma noastră și cred că tot ce ține de domeniul educației este foarte important atât pentru noi, cât și pentru copiii noștri. Eu o să fiu cea care o să țină cursurile', a încheiat soția lui Adi Sînă.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton