Anca Serea, declarații în lacrimi despre moartea primului ei soț: „Am crezut că viața mea se va duce odată cu viața lui”. Care a fost ultima dorință a lui Filip Poplingher

 Ifrim Georgiana
.

Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, Anca Serea a vorbit, îndurerată și cu ochii în lacrimi, despre moartea primului ei soț. Fosta prezentatoare TV a descris perioada de doliu, când și-a găsit alinarea lângă copiii și mama ei. Iată ce a rugat-o Filip Poplingher în ultimele clipe de viață!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În 2010, Anca Serea a trecut printr-o dramă imensă, după decesul primului ei soț. Filip Poplingher fusese diagnosticat cu leucemie și a urmat tratamente timp de trei ani, însă, din nefericire, a pierdut lupta cu boala. Din mariajul lor au rezultat doi copii, Sarah și David, care aveau vârste fragede atunci când au rămas fără tată. Anca Serea a fost, de curând, invitată în emisiunea lui Denise Rifai, unde a abordat acest subiect sensibil și dureros.

se12se12

Citește și: Anca Serea a fost la un pas să divorțeze de Adi Sînă: „Am ars multe etape, pentru că eram foarte tânără și nimeni nu m-a pregătit vreodată pentru relația cu un artist'

Citește și: Anca Serea a ajuns cu trei dintre copii la spital, în miez de noapte. Ce diagnostic au primit: „O noapte de pomină, extraordinar de grea. Veștile nu sunt bune. Din păcate…„

Citește și: Mariana Pfeiffer, despre relația dintre Reghe și Anamaria Prodan: „E o minciună că eu și Laurențiu eram despărțiți când s-au întâlnit pentru prima dată. Ea a avut o relație pasageră cu el încă de la…'

Citește și: Mitică Dragomir, revoltat de condițiile în care Mioara Roman s-a stins din viață: „O nevastă de prim-ministru să moară în sărăcie și alergată, hărțuită… E inuman!'. Ce îi reproșeză lui Petre Roman

Anca Serea, declarații în lacrimi despre moartea primului ei soț

Anca Serea nu și-a putut stăpâni lacrimile când a vorbit despre pierderea primului ei soț. Rămasă văduvă și cu doi copii mici de crescut, fosta prezentatoare TV a traversat o perioadă emoțională grea și s-a izolat timp de două luni. Mama ei i-a fost alături în clipele de suferință, dar și prezența copiilor a consolat-o. Înainte să moară, Filip Poplingher a rugat-o pe Anca Serea să-și găsească un partener care s-o iubească la fel de mult pe cât a făcut-o el.

„Au fost niște momente foarte grele în viața mea, pentru care nu te simți pregătit niciodată. Deși, când suntem liniștiți, ne înșelăm cu gândul că apelând la Dumnezeu, durerea o să treacă, în momentul respectiv nu este așa din păcate, iar disperarea și durerea este atât de mare, încât în cazul meu nu mai vedeam niciun fel de lumină, nicio rezolvare. Am crezut că viața mea se va duce odată cu viața lui. Practic, am și refuzat să lupt tip de aproape 2 luni, stăteam mai mult închisă într-un dressing, pentru că nu voiam să mă vadă copiii în starea aceea.

Alături de mine a fost mama mea, am trecut prin foarte multe etape și stări. Nu știu cum am reușit. Cumva, un mare merit l-au avut și copiii, dar un mare merit l-a avut și Filip. Înainte să plece, el m-a rugat să fiu puternică și să-mi găsesc pe cineva care să mă aprecieze și să mă iubească la fel de mult cum a făcut-o el', a declarat Anca Serea, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Anca Serea, despre căsnicia cu Adi Sînă: „Mă supără faptul că nu este atât de prezent'

După decesul primului ei soț, Anca Serea s-a recăsătorit cu Adi Sînă, iar împreună au patru copii – Noah, Ava, Moise, Leah. Fosta prezentatoare TV a recunoscut că relația cu artistul a traversat și momente critice, care i-ar fi putut separa. Gelozia nu i-a destabilizat niciodată, ci faptul că Adi Sînă nu este atât de prezent pe cât și-ar dori soția lui, prin prisma meseriei sale.  

„Cred că aș fi necinstită să spun că gelozia, eu m-am dus singură în pragul acela, pentru că noi oamenii suntem responsabili de sentimentele noastre, de acțiunile noastre, de deciziile pe care le luăm.

Eu, vizavi de căsnicia pe care o am alături de Adi, consider că am ars mai multe etape, pentru că eram foarte tânără și nimeni nu m-ar fi pregătit vreodată vizavi de relația cu un artist, care este cu suișuri și coborâșuri și intensă. Cred că au fost niște sentimente de gelozie firești, dar niciodată alimentate de el. Vizavi de ce ați povestit dumneavoastră, vizavi de controlatul telefoanelor și al lucrurilor intime, nu aș face niciodată în primul rând din respect pentru mine ca femeie, nici el nu obișnuiește să facă asta.

Gelozia nu știu dacă ne-a adus în pragul divorțului, cred că mai degrabă mă supără faptul că nu este atât de prezent atunci când eu îmi doresc. De altfel, este normal. Unul a fost real, dar nu a fost un motiv întemeia practic, mi-am dat seama după îndelungi discuții că avem foarte multe motive să mergem mai departe și dacă nu s-a întâmplat atunci înseamnă că nu a fost nimic serios sau nimic grav', a mai spus ea în cadrul aceleiași emisiuni.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton