Anca Serea își vinde hainele pe care nu le mai poartă: „Unele cu etichetă, altele purtate o singură dată”. Cât costă o rochie din garderoba ei

 Ifrim Georgiana
.

De curând, în mediul online, Anca Serea a anunțat că scoate la vânzare hainele pe care nu le mai poartă. În fiecare zi, soția lui Adi Sînă va posta aproximativ 15 articole vestimentare, susținând că majoritatea nu au fost purtate niciodată. În trecut, Bianca Drăgușanu, Ioana Ginghină sau Vlăduța Lupău au adoptat aceeași inițiativă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Anca Serea este una dintre cele mai apreciate și cunoscute prezențe feminine din showbiz-ul românesc. Fiecare apariție a fostei prezentatoare TV este fără cusur, fiind considerată un etalon în materie de frumusețe și modă. Soția lui Adi Sînă a recunoscut că are o garderobă impresionantă, formată din sute de rochii și pantofi. Recent, pe contul de Instagram, Anca Serea a anunțat că își vinde o parte din articolele vestimentare, la sugestia celor care o urmăresc.

an11-1an11-1

Citește și: Cum reușesc Anca Serea și Adi Sînă să facă amor cu 6 copii în casă: „Mai închidem ușa de la dormitor și…”

Citește și: Anca Serea s-a pozat în timp ce făcea baie și a postat imaginea pe Instagram: „Fac un duș. Mai am de băgat la spălat trei mașini”

Citește și: „Nu i-am luat mașină, i-am luat loc de veci”. Declarațiile sfâșietoare ale tatălui fetei ucise în accidentul de la 2 Mai, de un tânăr de 19 ani

Citește și: Alina Ceușan prezintă Love Island, noul show de dating de la PRO TV. Când are loc premiera: „Este unul dintre cele mai tari formate din lume'

Anca Serea își vinde hainele pe care nu le mai poartă

La sugestia fanelor, Anca Serea a decis să-și vândă o parte din hainele pe care nu le mai poartă. Pe contul de Instagram, vedeta a publicat imagini cu rochii, bluze, cămăși, pantaloni și fuste din garderoba ei, iar majoritatea pieselor sunt într-o stare impecabilă. Prețurile variază între 100 și 1.000 de lei, în funcție de prețul de achiziție al hainelor.

„La sugestiile voastre, am hotărât să organizez aici un shop my wardrobe: voi posta câte 15 articole zilnic, unele cu etichetă, altele purtate o singură dată. Livrările se vor face prin curier și tranzacțiile pe Revolut. Găsiți toate detaliile aici pe stories mărimi și prețul și după 24h în secțiunea de repere. Sper din tot sufletul să vă placă și să le purtați cu drag!', a scris vedeta pe Instagram.

Ce vedete din România și-au vândut hainele

Mai multe vedete din România și-au scos hainele la vânzare. În urmă cu un an, Ioana Ginghină anunța că va renunța la o parte din garderoba ei, inspirată fiind de un târg de „re-sale' la care a participat. La rândul ei, Bianca Drăgușanu a scos la vânzare o parte dintre accesoriile și hainele pe care le-a purtat, cu prețuri care au variat între 150 și 800 euro.

„Undeva prin vară am fost pentru prima oară la un târg de re-sale și eram cu mai multe actrițe și ne-am vândut garderoba, a fost foarte distractiv, pentru că mă distram, negociam. La un moment dat, am și plecat și mă întrebau prin mesaje: O dai și cu 20 de ron?'. A fost for fun' (n.r. – pentru distracție). Dar mi se par foarte bune ideile astea, pentru că mai recondiționăm hainele, nu le aruncăm, mi se pare foarte bună ideea asta, și pentru sustenabilitate, și pentru mediu.

Multă lume poate să zică: Aoleu, așa de săracă ești, de la vinzi…', dar sunt haine pe care nu poți să le donezi, că sunt fustițe scurte, cu paiete, nu poți să le dai la refugiați sau persoane din zone defavorizate, pentru că nu au unde să le poarte, eu, una, aș da chestii pentru toată ziua. Mi se pare foarte bună ideea asta, pentru că sunt alte domnișoare care vor să le cumpere', a dezvăluit Ioana Ginghină pentru Antena Stars.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton