Anca Serea plătește bani grei pentru cei 6 copii, odată cu începerea școlii: "Sunt cheltuieli imense, ne afectează și pe noi. Doar mobilierul de birou a costat 3.000 de lei și..."

 Dumba Gabriela
.

Începutul de an școlar este o provocare pentru părinți, mai ales când ai șase copii, ca Anca Serea și Adi Sînă. Anca recunoaște că asigurarea celor necesare pentru școlile copiilor implică cheltuieli imense, însă și-a asumat de la bun început această situație.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Anca Serea spune că ea și soțul ei muncesc foarte mult pentru a le asigura copiilor tot ceea ce au nevoie, însă recunoaște că școala le face gaură în buget. Rechizite, haine noi, mobilier, toate au prețuri mai mari de la an la an, însă Anca Serea și Adi Sînă susțin că sacrificiile merită din plin.

342185390_937328427308638_4391624409917895989_n342185390_937328427308638_4391624409917895989_n

Anca Serea plătește bani grei pentru cei 6 copii, odată cu începerea școlii

Leah, în vârstă de cinci ani, merge la o grădiniță privată, așa că sunt mai mari costurile în ceea ce o privește. Moise învață și el la o școală privată, iar Sarah a ales Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza” din București.

Pe de altă parte, David, băiatul cel mare al Ancăi Serea s-a transferat de la o facultate din Olanda la Universitatea din București și astfel au mai scăzut cheltuilelile din bugetul familiei.

În plus, Anca Serea a făcut o investiție importantă de dragul fiicei sale, Ava, care a vrut să aibă din această toamnă propria ei cameră, pe care o împărțea cu fratele Moise.

„Ne-am organizat din timp, ne-am gândit din timp la tot ce va urma. Acum amenajez Avei o nouă cameră, căci vrea să aibă camera ei, să nu mai fie cu Moise în aceeași cameră.

„Ava nu mai vrea să împartă camera cu Moise, așa că de aici am început reorganizarea de toamnă. M-am apucat și de curățenie, de tot. Uite, mobilierul de birou a costat 3.000 de lei și nu e din lemn, dar nu contează. Erau și cu 6.000 de lei. Doar că o astfel de investiție nu o faci în fiecare an.

Ava mi-a zis că vrea biroul lui Noah. Eu am refuzat, pentru că ea chiar merita biroul ăsta nou, căci are rezultate foarte bune la școală. Ghiozdanele, de exemplu, Ava, fiind pasionată de baschet. Le-a primit de la un brand destul de cunoscut, nu are importanță numele, așa că nu a trebuit să cumpărăm unele noi, le folosește pe acelea', a declarat Anca Serea pentru fanatik.ro.

Citește și: Încă două medalii de argint pentru România, la JO 2024: Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel, la dublu rame feminin și Gianina van Groningen și Ionela Cozmiuc, la dublu vâsle feminin, categorie uşoară

Citește și: Sabrina Voinea încă e afectată după controversa de la Jocurile Olimpice. A mers la psiholog, cu mama ei: „Pur și simplu nu își revenea. Din ziua aceea este un copil schimbat. Să nu mai vedem sala de gimnastică…’

Citește și: Elisabeta Lipă, despre delegația României înainte de Jocurile Olimpice la Paris: „Bătălia este cruntă și toată lumea își dorește să fie acolo, pe podium. Totuși, noi avem puterea să ne luptăm cu ei, cot la cot, de la egal la egal. Asta înseamnă că noi compensăm prin…' / EXCLUSIV

Anca Serea face orice sacrifiu pentru a le oferi copiilor tot ce este mai bun

Anca Serea a dezvăluit cu ce provocări a venit noul an școlar pentru ea, dar și cum stă la capitolul buget când vine vorba de nevoile pe care copiii ei, școlari, le au.

Fiecare copil, în parte, are necesitățile lui. Legat de costuri, de buget, ne afectează și pe noi. Noi încercăm să facem și economii, pe cât timp, dar ne-am asumat asta când am decis să avem șase copii.

Nu am făcut un calcul despre cât de mult au crescut costurile față de anul de trecut, dar, uite, de pildă ei și-au păstrat ghiozdanele de anul trecut și se mai reduc niște costuri.

Sunt cheltuieli imense, îți dau seama, și nu aș vrea să dau un calcul din respect față de alți părinți. Oricum, noi muncim din greu, avem un program extrem de riguros. Adi e mai mereu plecat, iar eu jonglez cu mai multe joburi', a mai spus Anca Serea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton