Anca Serea pleacă într-o escapadă romantică cu Adi Sînă, după ce a vorbit despre problemele din căsnicie: „O să avem noi doi o vacanță”

.

Zilele trecute, Anca Serea se arata vizibil deranjată de faptul că Adi Sînă pleacă des de acasă și o lasă singură cu copiii. Fosta prezentatoare TV susținea că a ajuns la capătul puterilor, mai ales că a preluat și responsabilitățile artistului, care traversează o perioadă extrem de încărcată profesional. Ei bine, după turul pe care îl vor face în Europa, Adi Sînă și Anca Serea pleacă într-o escapadă romantică. Iată ce destinație au ales!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt căsătoriți de aproape 8 ani și au o familie numeroasă, cu șase copii. Fosta prezentatoare TV și artistul sunt părinții micuților Noah, Ava, Moise și Leah, iar vedeta mai are doi copii din căsnicia cu afaceristul Filip Poplingher, pe Sarah și David. Într-un moment de sinceritate, Anca Serea a recunoscut că rolul de mamă poate fi extenuant, mai ales că soțul ei este mai tot timpul plecat la concerte și toate resposabilitățile îi revin ei.


Citește și: „Am ajuns să mi se transfuzeze 2 litri de sânge. Nu mai puteam să…'. Anca Serea, noi dezvăluiri despre problemele sale de sănătate

Citește și: Anca Serea s-a apucat de sport, la îndemnul medicului: „Am un antrenor personal și lucrăm de 4 ori pe săptămână’. Ce schimbări a observat până acum

Citește și: De ce s-a amânat verdictul magistraților în cazul lui Daniel Balaciu. Soțul Danei Roba cere să fie judecat în libertate


Citește și: Dan Bittman a răbufnit după ce a rămas blocat într-un avion, pe ruta Cluj-București: „Tot așteptam să ne aducă o scară’

Anca Serea pleacă într-o escapadă romantică cu Adi Sînă

Vara aceasta, Adi Sînă și Anca Serea pleacă într-o escapadă romantică în Franța, anunț făcut la scurt timp după declarațiile fostei prezentatoare TV referitoare la problemele din căsnicie. Îniante de asta, aceștia vor face turul Europei cu cei șase copii, propunându-și să viziteze Germania, Marea Britanie și Franța.


 „Avem, o să mergem un pic cu copiii prin Europa, apoi o să avem noi doi o vacanță în jurul Franței, câteva zile. Vrem să mai mergem și câteva zile în Maramureș, ei au fost la mare, din păcate, fără mine…’, a spus Adi Sînă, potrivit click.ro.

Adi Sînă recunoaște, totuși, că are un program foarte încărcat în sezonul estival: „Vara asta o să am multe concerte. Am si peste hotare, dar și în țară foarte multe’.


Fiul cel mare al Ancăi Serea s-a întors în România

David, fiul cel mare al Ancăi Serea, s-a întors în România, unde își petrece vacanța de vară. Tânărul de 21 de ani este student la o facultate de prestigiu din Olanda și va pleca cu sora lui, Sara, la un concert susținut de artista Lana Del Rey.

„Dar David este acasă, este în vacanță. El și fiica mea Sara vor merge la Londra la concert la Lana Del Rey, le-am făcut o surpriză. Ea își dorea de foarte mult timp să meargă la un concert și iată că i-am îndeplinit dorința. Moise a terminat grădinița și am fost emoționată, aș fi dorirt să nu fie cu emoții. El a făcut 7 ani, e băiat mare deja. Mi-aș dori, sincer, să nu treacă timpul, să rămână mici și în lumea copilăriei, care este foarte frumoasă’, a adăugat prezentatoarea TV.


Întrebată despre revenirea în televiziune, Anca Serea a spus: „Nu mă intorc, însă sunt mamă și asta îmi ocupă tot timpul’.

Sursa foto: Facebook