Anca Serea s-a apucat de sport, la îndemnul medicului: „Am un antrenor personal și lucrăm de 4 ori pe săptămână”. Ce schimbări a observat până acum

 Ifrim Georgiana
.

La 42 de ani, Anca Serea este într-o formă fizică de invidiat. Pe lângă alimentația sănătoasă și programul strict de odihnă, fosta prezentatoare TV s-a apucat de sport și face antrenamente de patru ori pe săptămână. Deși nu i-a venit ușor să integreze mișcarea fizică în programul ei încărcat, soția lui Adi Sînă a ascultat sfatul medicului și a făcut schimbarea. Iată ce rezultate a observat până acum și ce trucuri de frumusețe are!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pe lângă carieră de succes în televiziune, Anca Serea este o mamă devotată pentru cei șase copii ai săi – Noah, Ava, Moise, Leah, Sarah și David. De când a debutat pe micul ecran, prezentatoarea TV a fost apreciată pentru aparițiile impecabile și a susținut că nu a trecut prin nicio intervenție estetică. Pentru a se menține într-o formă fizică de invidiat, soția lui Adi Sînă a susținut că pune mare accest pe alimentație, stă departe de vicii, merge la tratamente corporale și are un program strict de odihnă. De curând, Anca Serea a integrat sportul în stilul ei de viață, la recomandarea medicului.

se9se9

Citește și: Ce au pățit Anca Serea și copiii ei în timpul unei călătorii cu trenul spre Paris, anul trecut: „Am stat pe jos, în fața toaletelor'

Citește și: Anca Serea și copiii săi suferă de infecție oculară: „E îngrozitor! Suntem pe tratament toți!”

Citește și: Nicolae Botgros suferă din ce în ce mai rău de dorul soției, la doi ani de la moartea Lidiei Bejenaru: „Cu cât trece timpul mai mult, mai greu mi se face”

Citește și: Cât costă rochia roz purtată de Andreea Antonescu la botezul fiicei sale. A avut două ținute superbe

Anca Serea s-a apucat de sport

La îndemnul medicului, Anca Serea s-a apucat de sport și lucrează cu un antrenor personal, de 4 ori pe săptămână. Pentru că nu are timp să ajungă într-o sală de fitness, soția lui Adi Sînă face exercițiile în curtea casei și intenționează să implementeze sportul și în viața copiilor ei.

„Știți că nu am fost niciodată vreo fire gurmandă, nu am mâncat proteină animală, nu mănânc zahăr, nu beau chestii acidulate, încerc să dorm cât mai multe ore pe noapte, asta nu-mi reușește, sport susținut acum în ultima perioadă și cam atât. Doctorița mea, căreia îi mulțumesc foarte mult și care mi-a explicat că este foarte important să ne mișcăm indiferent de ce înseamnă asta.

Am un antrenor personal, îl cheamă Bogdan și vine și lucrăm de 4 ori pe săptămână, acasă, în parcul din fața casei. Ăsta a fost unul dintre motivele principale (n.r. traficul). Sincer, nu aveam cum, pierdeam două ore jumate – trei. Deci am avut noroc că a acceptat să lucreze cu mine așa și o să lucreze și cu Sara și cu cei mici, oricum toți copiii noștri fac sport în mod susținut', a spus fosta prezentatoare TV, potrivit playtech.ro.

Ce schimbări a observat Anca Serea de când s-a apucat de sport

De când a integrat sportul în rutina ei, Anca Serea spune că se odihnește mai bine, are mai multă energie și poftă de mâncare.

„Dorm mai bine în primul rând, parcă am mai multă energie, deși îmi este foarte greu în continuare, pentru un om care nu a făcut sport ani de zile. Am poftă de mâncare mai mare, din păcate, dar asta este, mai trebuie să mai și mâncăm, să ne alimentăm și cam atât.

Sunt un om optimist, folosesc niște creme bune sincer. Nu am fumat, nu am băut niciodată alcool. Sunt atentă așa cu ceea ce fac, nu exagerez, nu abuzez, încerc să nu mă mai enervez, toate chestiile astea puse cap la cap sunt importante, mai ales după o anumită vârstă. Am început să mă iubesc și să mă prețuiesc mai mult decât o făceam înainte și am devenit mult mai liniștită și echilibrată', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto. Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton