Anca Țurcașiu a devenit bunică! Ce nume au ales fiul și nora sa pentru nepoata ei: „Sunt cea mai fericită de pe pământ...”

 Calin Maria Bianca
.

Anca Țurcașiu a devenit bunică! Este bucurie mare în familia Ancăi Țurcașiu, asta după ce nora ei a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. În timp ce fiul ei, Radu, și soția lui, Andreea, sunt discreți cu viața personală și se feresc de lumina reflectoarelor, îndrăgita actriță nu a putut să țină secret acest eveniment extrem de special din viața lor, astfel că a făcut anunțul pe rețelele de socializare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

În 2022, Radu, fiul Ancăi Țurcașiu, făcea pasul cel mare și ajungea în fața ofițerului de Stare Civilă alături de Andreea, cea care i-a furat inima. Încă de pe atunci, Anca Țurcașiu aștepta cu nerăbdare să aibă o nepoțică, astel că la începutul acestui an cei doi au anunțat sarcina. Acum, Andreea a născut, iar întreaga familie este în culmea fericirii, mai ales îndrăgita actriță, care și-a văzut visul devenit realitate.

aliment-renuntat-anca-turcasiu-peste-25-ani-oprit-timp-loc-772988aliment-renuntat-anca-turcasiu-peste-25-ani-oprit-timp-loc-772988

Citește și: Anca Țurcașiu va deveni bunică. Andreea, soția fiului ei, e însărcinată și a postat primele fotografii cu burtica de gravidă

Citește și: Ce relație are Anca Țurcașiu cu fiul și nora ei: „Nu mă bag în viața lor. Mi-ar plăcea să am o nepoțică…'. Ce operații estetice vrea să-și facă artista, la 53 de ani / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a revenit Cristina Bâtlan după un stil de viață care nu i-a fost benefic: 'Aveam nevoie de o pauză și am fost într-un retreat de 10 zile ca să mă resetez și să încep, din nou, să fiu eu…' Cât muncea înainte și unde mânca / EXCLUSIV

Citește și: Conrad Mericoffer, scenaristul Las Fierbinți, reacție dură în plin scandal „Babasha la Coldplay”: „Prea mulți cocalari și maneliști, care promovează tot ce e mai frivol și mai indecent”

Anca Țurcașiu a devenit bunică!

Anca Țurcașiu este destul de activă pe rețelele de socializare, unde se bucură de o mare comunitate de fani, astfel că nu a putut ține minunata veste doar pentru ea, ci a împărtășit-o cu cei care o urmăresc. Mai concret, actrița a postat un clip video în care a mărturisit că a devenit bunică, fiind extrem de fericită. Nu, nu și-a ținut fanii în suspans și a dezvăluit că nora sa a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

„Acesta este un anunț oficial! De azi noapte, de la ora 00:30, sunt bunică! Sunt cea mai fericită de pe pământ.', a anunțat Anca Țurcașiu, în mediul online.

Ce nume au ales fiul și nora sa pentru nepoata ei

Anca Țurcașiu nu s-a oprit aici cu declarațiile despre marele eveniment din viața lor de familie, ci le-a spus fanilor inclusiv numele ales de fiul și nora ei pentru nepoata sa. Ce-i drept, era de așteptat să aleagă un nume modern, precum este Zoe. În continuare, vedeta și-a complimentat nepoțica, precizând că este sănătoasă, dar și foarte frumoasă.

A venit pe lume Zoe, minunată, splendidă, specială, sănătoasă și suntem foarte, foarte fericiți„, a continuat Anca Țurcașiu, dezvăluind astfel și numele nepoatei sale.

Ce relație are Anca Țurcașiu cu fiul și nora ei

Anca Țurcașiu a vorbit deseori despre fiul și nora sa, astfel că nu o dată, ci de mai multe ori a dezvăluit că se înțelege foarte bine cu ei. Cu toate acestea, deși au o relație frumoasă, actrița evită să intervină în vreun fel în căsnicia lor, astfel că și sfaturile le ține pentru ea, tocmai pentru a nu se interpreta greșit și a ajunge vreodată la discuții pe care nu și le dorește.

Da, am mai spus că n-am dat sfaturi sub nicio formă și nici nu mă bag în viața lor. Sunt foarte fericiți, se iubesc foarte mult. Regrete vizavi de relația cu Radu nu am. Am fost foarte prezentă în viața lui, chiar dacă plecam mult în turnee. Am fost o mamă care a făcut lecții cu el în fiecare zi, care petrecea mult timp cu el, ocupându-ne de o grămadă de activități împreună.„, ne-a declarat Anca Țurcașiu pentru VIVA! în urmp cu mai mult timp.

Sursă foto: facebook / instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton