Anca Țurcașiu a leșinat la Asia Express și a avut nevoie de intervenția medicilor: „Am simţit milioane de ace în picioare, ca şi cum te strânge cineva foarte puternic, şi după…”

.

Anca Țurcașiu a leșinat la Asia Express și a avut nevoie de intervenția medicilor. Vedeta a trecut prin clipe de groază în episodul difuzat luni, 14 octombrie 2024, la Antena 1. Imediat după ce a câștigat jocul de amuletă alături de colega ei de competiție, Andreea Samson, actrița s-a simțit rău, iar, la un moment dat, a leșinat. Panica s-a instalat rapid și a intervenit inclusiv echipa de producție a emisiunii, în frunte cu prezentatoarea Irina Fodor, pentru a o ajuta pe concurentă. Din fericire, totul s-a terminat cu bine.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

În episodul de ieri, la Asia Express s-a desfășurat jocul pentru amuletă. Printre echipele participante s-au numărat și cea formată din Anca Țurcașiu și Andreea Samson. Ele au fost cele au câștigat amuleta, dar nu s-au putut bucura de victorie, căci seara a fost marcată de un moment tensionat. Ancăi Țurcașiu i s-a făcut brusc rău, a avut o stare de slăbiciune și a leșinat.

anca turcasiu lesinat asia express 1anca turcasiu lesinat asia express 1

Citește și: Anca Țurcașiu îl cunoaște pe iubitul ei de 20 de ani: „Am divorțat amândoi și ne-am regăsit. E prima oară când simt cu adevărat că am alături un bărbat care este atent, grijuliu, care…' / EXCLUSIV

Citește și: Anca Țurcașiu, imagini emoționante cu nepoata ei. Cum arată Zoe la patru luni: „Fără cuvinte, doar iubire și…'

Citește și: Fiul lui Adrian Minune este într-o relație cu Roxana Chiriță, o artistă cunoscută în Serbia: „Suntem împreună și suntem fericiți! Asta este tot ce contează!' / S-a despărțit recent de logodnica lui

Citește și: Campionul olimpic Andrei Cornea și canotoarea Mădălina Moroșan s-au căsătorit. Imagini de la starea civilă: mireasa a purtat o rochie vaporoasă, cu umerii goi / Când are loc nunta

Anca Țurcașiu a leșinat la Asia Express și a avut nevoie de intervenția medicilor

Anca Țurcașiu a acuzat stări de rău imediat după ce ea și Andreea Samson au câștigat amuleta. Cel mai probabil pe fondul oboselii, dar și a căldurii, actrița a leșinat, moment în care toți cei care o înconjurau atunci s-au alarmat. Medicii au intervenit imediat, au reușit să o liniștească pe vedetă și după ce i-au administrat mai multe vitamine, aceasta și-a revenit.

„Am simţit milioane de ace în picioare, ca şi cum te strânge cineva foarte puternic şi după ai picioarele amorţite. M-am ridicat de jos, mi-am dat seama că nu pot să stau în picioare că-mi sunt amorţite total… Am leşinat', a mărturisit Anca Țurcașiu la testimonialele pentru Asia Express.

De ce boală suferă Anca Țurcașiu

Mai demult, Anca Țurcașiu vorbea public despre starea ei de sănătate, dezvăluind că suferă de o boală autoimună. Vedeta povestea atunci că a fost diagnosticată cu tiroidită Hashimoto, o afecțiune cronică ce provoacă inflamația pe termen lung a glandei tiroide. Potrivit spuselor ei, din nefericire, boala nu are remediu.

„Mi-a ieșit o analiză destul de proastă, vai acum boli autoimune, toată lumea sau cel puțin pe mine m-au trimis acasă, du-te și obișnuiește-te cu boala, că nu există remediu, acum toți avem aceste boli autoimune. Habar nu am ce înseamnă ele, nici nu prea mă interesează. Atpo era valoare foarte mare, tiroidită Hashimoto', a dezvăluit Anca Țurcașiu, în trecut.

Sursă foto: Antena 1, Captură video

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton