Anca Țurcașiu, imagini duioase cu tatăl ei: „Cum aș putea să nu fiu decât cea mai fericită în brațele lui”. Cornel Țurcașiu are 86 de ani și e văduv

 Ifrim Georgiana
.

Anca Țurcașiu a postat, pe rețelele de socializare, mai multe fotografii emoționante cu tatăl ei. Actrița nu și-a ascuns niciodată dragostea față de părintele ei care a susținut-o necondiționat, atât în privința carierei, cât și a vieții personale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Cunoscuta actriță se mândrește cu tatăl ei de fiecare dată când are ocazia. Cornel Țurcașiu are 86 de ani și a rămas văduv în urmă cu 16 ani, când mama actriței s-a stins din viață din cauza cancerului de piele. El a fost și este un adevărat sprijin pentru Anca Țurcașiu, alături de care apare în ipostaze duioase, în ultimele fotografii postate de acriță.

ancaaaancaaa

Citește și: Cristian Georgescu, fostul soț al Ancăi Țurcașiu, are planuri mari cu actuala iubită pe care a și cerut-o în căsătorie: „Am zis să le fac acum la tinerețe!”

Citește și: Loredana Groza a fost surprinsă în timp ce se săruta cu Stuart Hickey, celebrul actor de musical. Horia Brenciu și Anca Țurcașiu au fost de față

Citește și: Andreea Bostănică o atacă pe Ilinca Vandici, după ce a criticat-o pentru opulența pe care o afișează pe Internet: „Are și ea o vârstă, poate are și probleme cu memoria. Invidioasele ca ea…'

Citește și: Tânărul de 24 de ani din Sibiu care și-a înjunghiat mortal iubita le-a spus anchetatorilor că era drogat și gelos. Ar fi avut două tentative de suicid în trecut: „L-au găsit tăiat pe mâini…” / Filmul crimei și mărturiile vecinilor

Anca Țurcașiu, imagini duioase cu tatăl ei

Anca Țurcașiu (53 de ani) a postat mai multe fotografii în brațele tatălui ei, cu care are o relație deosebită.

„Cum aș putea să nu fiu decât cea mai fericită, în brațele lui. Tata, cel minunat, cel cu care râd și plâng, cel care e tot timpul acolo cu cea mai înțeleaptă vorbă și care mă iubește definitiv, așa cum afirmă mereu! Te iubesc nemăsurat, tata!', a fost mesajul transmis de Anca Țurcașiu pentru tatăl ei.

Fanii au reacționat imediat în secțiunea de comentarii: „Fii binecuvântată cu mulți ani împreună cu dânsul, să nu-l superi, să nu-l contrazici indiferent de situație, stai la povești cu dânsul, fă-ți timp cât mai des pentru idolul tău, pentru noi, fetele, cel mai frumos și cel mai bărbat e tata, pup și vă doresc viață lungă împreună!', „Îmbrățișează-l și pupă-l până nu mai poți, al meu de un an nu mai este, al naibii de greu îmi este', „Da. Acum se vede cât ești de fericită! Să fiți iubiți'.

Ce meserii au avut părinții Ancăi Țurcașiu

Anca Țurcașiu a avut întotdeauna sprijinul părinților ei, deși nu au avut tagențe cu lumea artistică.

„Mama mea nu mai trăiește, dar a lucrat în domeniul economic, a fost director economic la spitalul pentru studenți, iar tata, nici el nu are nicio legătura cu meseria de artist, doar că are un suflet de artist, în adâncul lui. Tatăl meu este inginer și a fost inspector în Ministerul Învățământului, a lucrat și ca profesor universitar, redactor-șef la Editura Didactică și Pedagogică pe învățământ, deci nicio legătura cu domeniul artistic', povestea Anca Țurcașiu despre părinții ei, în revista Tango.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton