Anca Țurcașiu, imagini emoționante cu nepoata ei. Cum arată Zoe la patru luni: „Fără cuvinte, doar iubire și...”

 Ifrim Georgiana
.

Anca Țurcașiu a publicat primele fotografii cu nepoata ei. Actrița a devenit bunică în urmă cu câteva luni și este pur și simplu topită după Zoe, care a adus familiei o bucurie imensă. Ipostazele sunt de-a dreptul emoționante și o surprind cu fetița în brațe, radiind de fericire. Alături de ele este și Radu, fiul acesteia, care completează acest tablou plin de afecțiune.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Pe 17 iunie 2024, Anca Țurcașiu a devenit bunică pentru prima dată, la 54 de ani. Nora actriței a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care poartă numele Zoe. Cei doi părinți, Radu și Andreea, și-au unit destinele în urmă cu doi ani, în cadrul unei ceremonii restrânse. Câteva fotografii din ziua ceremoniei au fost publicate atunci pe rețelele de socializare.

ancaturcasiu8ancaturcasiu8

Citește și: Cum au decis Anca Țurcașiu și Andreea Samson să plece împreună la Asia Express și cum a evoluat prietenia lor, de-a lungul timpului: „Ne-am fost mereu alături la greu, avem o complicitate…” / EXCLUSIV

Citește și: Anca Țurcașiu suferă de o boală autoimună: „Du-te și obișnuiește-te cu boala, că nu există remediu”. Artista nu mai consumă carne de 34 de ani și a renunțat complet la lactate

Citește și: Anamaria Prodan, reacție acidă după ce Reghe a spus că ea este un „om mort” pentru el: „Tot cu mine reușește să pună de mâncare pe masă. Slavă Domnului că îi permit să-mi folosească numele'

Citește și: Zanni îl acuză pe Jador că a fost violent cu Oana Ciocan de-a lungul relației lor: „Mi-a zis cât ai hărțuit-o, lovit-o, și cât ți-ai bătut joc de ea”

Anca Țurcașiu a publicat noi fotografii cu nepoata ei

Anca Țurcașiu le-a făcut o surpriză fanilor și a publicat noi fotografii cu nepoata ei. Aflată într-o plimbare cu proaspeții părinți, actrița a dorit să imortalizeze acest moment special și s-a fotografiat cu Zoe în brațe. Cadrele emană o bucurie autentică și multă afecțiune, fiind însoțite de mesajul: „Fără cuvinte…doar iubire și fericire!'.

Cu o expresie plină de iubire, Anca Țurcașiu a împărtășit în mediul online aceste momente prețioase. Alături de actriță apare și fiul ei, Radu, astfel că fotografiile surprind trei generații laolaltă.

„Acesta este un anunț oficial! De azi noapte, de la ora 00:30, sunt bunică! Sunt cea mai fericită de pe pământ. A venit pe lume Zoe, minunată, splendidă, specială, sănătoasă și suntem foarte, foarte fericiți', a scris acrița în ziua când a devenit bunică.

Cine este nora Ancăi Țurcașiu

Radu, fiul actriței, și aleasa inimii sale, Andreea, au făcut cununia civilă în 2022, un eveniment discret și elegant. leasa lui Radu este o tânără extrem de inteligentă, cu o profesie onorabilă. Tânăra lucrează ca asistent universitar și predă la facultate.

De cealaltă parte, Radu a absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației, dar profesează ca instructor de snowboard, sportul de care este pasionat.

 „Fiul meu nu mai vrea să vorbesc nimic despre el, chiar m-a atenționat că nu mai vrea să citească nimic despre el. Pot să îți spun doar că nu-și mai dorește să plece în străinătate să studieze. A trăit destul de mult în America și nu îi place în mod special acolo.

Se simte bine aici, cu familia lui, cu prietenii lui. Nu îl văd plecând, și nu pentru că nu s-ar putea dezlipi de noi, ci pentru că așa este el. Chiar dacă are cetățenie americană, ceea ce e paradoxal.

Mulți și-ar dori să studieze acolo și nu au cum, el poate și nu vrea. Dar cred că fiecare e liber să trăiască și să simtă cum vrea și nu o să forțez pe nimeni să facă nimic, spunea Anca, în iulie 2020, pentru revista VIVA!.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton