Anca Țurcașiu, pictorial sexy în revista VIVA! Artista arată senzațional la 53 de ani / EXCLUSIV

.

Anca Țurcașiu apare într-un pictorial extrem de sexy în revista VIVA! Celebra artistă arată senzațional la 53 de ani, lucru de care ne-am convins încă o dată prin apariția ei în paginile publicației noastre. Cântăreața a acceptat să pozeze în cele mai elegante și, totodată, sexy ținute, punându-și în valoare silueta ca trasă prin inel.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anca Țurcașiu este protagonista unui pictorial sexy în revista VIVA! Talentata cântăreață care strălucește în editorialul nostru, impresionează nu doar prin vocea sa specială, ci și prin prezența carismatică și stilul distinct. Cu o abordare ce îmbină armonios muzica și moda, Anca emană un farmec aparte, aducând în prim-plan eleganța și individualitatea. Revista VIVA! a prezentat astfel cititoarelor sale și latura plină de grație și rafinament a acestei artiste remarcabile, ale cărei apariții sunt un adevărat spectacol pentru simțurile vizuale și auditive.

anca-turcasiu-1anca-turcasiu-1

La 53 de ani, Anca Țurcașiu demonstrează încă o dată faptul că vârsta este doar un număr. Vedeta se laudă la această vârstă cu o siluetă suplă, ca de zeiță, și nu i-ai da mai mult de 35 de ani. Talia subțire, picioarele lungi și pielea netedă sunt doar câteva dintre atuurile sale, la care se adaugă trăsăturile fine pe care și le-a menținut perfect din tinerețe.

Citește și: Anca Țurcașiu recunoaște că este curtată, la trei ani de la divorț: „Asta e ceva normal” / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Anca Țurcașiu în costum de baie, la 53 de ani: „Cred că nicicând nu am fost mai bine!”

Citește și: Ce lecție de viață a primit Mădălina Craiu, după momentele dificile întâmpinate de-a lungul carierei: „Am zile în care sunt epuizată. Sportul mă ajută să previn burnout-ul” / EXCLUSIV

Citește și: Marius Elisei, după ce Oana Roman l-a acuzat că are o problemă cu alcoolul: „Mă apucam la 10 dimineața, beam 8-10 beri în decursul unei zile. Nu mă târam pe jos”

Anca Țurcașiu, pictorial sexy în revista VIVA!, la 53 de ani

În paginile revistei VIVA!, la secțiunea de modă a numărului din ianuarie, Anca Țurcașiu și-a etalat cu grație silueta, chiar și decolteul și picioarele lungi, fără nicio urmă de vulgaritate. Numărul de ianuarie este disponibil pe piață și poate fi achiziționat de la toate punctele de difuzare a presei.

Vedeta a pozat în diverse ținute superbe, fie un corset roșu și fustă cu decupaj pe picior, fie într-un costum roșu aprins, cu paiete… Piesa de rezistență a fost însă, de departe, rochia neagră din tul, cu aplicații, prin a cărui transparență, cititorii i-au putut admira silueta cântăreței. Anca Țurcașiu s-a descurcat de minune la ședința foto, fiind obișnuită de o viață cu lumina reflectoarelor, lucru pe care-l puteți observa și dumneavoastră în VIVA! de ianuarie.

Ce dietă ține Anca Țurcașiu

Vara trecută, Anca Țurcașiu ne dezvăluia în revista VIVA! ce dietă ține. Potrivit spuselor ei, pentru a se menține, artista a eliminat din alimentație lactatele, carnea și carbohidrații, și mănâncă multe salate.

„Am două sau trei mese pe zi, dar tot cu mare atenție. Folosesc combinații corecte de alimente: proteine plus legume. Proteine însemnând ouă sau pește. Mănânc salate multe, mult verde în farfurie, fără ulei, fără grăsimi. Am eliminat lactatele, carnea, carbohidrații ca să păstrez o formă a corpului şi kilogramele pe care mi le doresc. Fac în fiecare zi o oră de sport pentru tonifiere musculară', ne-a spus Anca Țurciu în revista VIVA!, anul trecut.

Sursă foto: Facebook, Tiberiu Arsene

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton