Anca Țurcașiu, surprinsă în compania unui bărbat pe litoralul românesc, la plajă. Gesturile care au dat de bănuit că bărbatul ar fi noul ei iubit

.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că de mai bine de 4 ani, Anca Țurcașiu este oficial o femeie divorțată. După despărțirea de medicul George Cristian, marea artistă s-a reinventat și a cucerit pe toată lumea cu transformările prin care a trecut, astfel că mulți se așteptau să își refacă viața amoroasă. Iată cum au surprins-o acum paparazzi Cancan, chiar pe litoralul românesc, în compania unui bărbat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Ei bine, așa cum știm cu toții, Anca Țurcașiu a fost căsătorită nu mai puțin de 22 de ani cu medicul George Cristian și au împreună un băiat, Radu. Povestea lor de dragoste nu a avut însă un final fericit, astfel că fiecare a luat-o pe drumul său. Vedeta s-a axat foarte mult pe carieră și a vorbit prea puțin despre viața personală, însă acum imaginile surprinse de paparazzi Cancan pe litoral îi bucură nespus de mult pe fanii ei!

aliment-renuntat-anca-turcasiu-peste-25-ani-oprit-timp-loc-772988aliment-renuntat-anca-turcasiu-peste-25-ani-oprit-timp-loc-772988

Citește și: Anca Țurcașiu, pictorial sexy în revista VIVA! Artista arată senzațional la 53 de ani / EXCLUSIV

Citește și: Anca Țurcașiu are o siluetă impecabilă, la 54 de ani, dar și un ten perfect. De la ce regulă nu se abate niciodată: „Am învățat de la medicii dermatologi”

Citește și: Simona de la Insula Iubirii s-a despărțit de Claudiu, după ce l-a văzut că se săruta cu ispita Anamaria Vaida: „Imagini de colecție. Nu am nevoie de un așa om lângă mine…'

Citește și: Când își va boteza Vlăduța Lupău fiul, pe Isaia. Cum arată invitația la botez: „Mare ești Doamne și minunate sunt lucrurile tale!'

Anca Țurcașiu, surprinsă în compania unui bărbat pe litoralul românesc, la plajă

Anca Țurcașiu se bucură de o frumusețe aparte și o siluetă demnă de invidiat, astfel că nu a putut trece neobservată pe plaja din Mamaia. Mulți au admirat-o, însă ceea ce i-a surprins și mai mult este faptul că vedeta noastră se află pe litoralul românesc doar în compania unui bărbat.

Nu știm cine este bărbatul, dar și ce legătură este între ei, însă se vede clar că este un bărbat prezentabil. Cu barbă, tatuaj pe mâna stângă, dar și cu o mare pasiune pentru lectură, acesta a acompaniat-o pe Anca Țurcașiu într-o vacanță binemeritată la mare.

Ce gesturi a făcut Anca Țurcașiu în compania bărbatului

După cum se poate observa în imaginile de aici, Anca Țurcașiu profita de o sesiune de bronz, în timp ce bărbatul de lângă ea se relaxează prin lectură. Totuși, sursele menționate mai sus susțin că artista s-a băgat, la un moment dat, peste el și au comentat pasajele cărții împreună. Nu pentru mult timp însă, fiindcă mai apoi, vedeta s-a întins pe șezlong, profitând de razele soarelui.

Fanii au tras imediat concluziile și au spus clar că vedeta s-a afișat cu iubitul ei, însă nu există încă o confirmare în acest caz, mai ales că nu au fost surprinși în ipostaze tandre. Acum însă, rămâne de văzut cum vor evolua lucrurilor și ce declară Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu, detalii din viața amoroasă

Nu în urmă cu prea mult timp, Anca Țurcașiu a fost întrebată de statutul ei amoros, după divorțul de medicul George Cristian. Fără a ezita, vedeta a dezvăluit că nu există nimeni în viața ei și că este o femeie singură, care se bucură din plin de viață, de fiul ei și de nepoata pe care i-a dăruit-o. Totuși, a precizat clar că dacă apare cineva potrivit pentru ea în viața ei, nu spune 'nu' iubirii.

„Nu am pe nimeni, sunt singură și mi-e foarte bine așa, nu am ce să spun. Nu stau să o caut eu așa, dacă e să se întâmple, nu spun nu iubirii, nu ai cum să spui nu iubirii. Nu putem să vorbim despre ceea ce urmează în viețile noastre. Important este să fim sănătoși, să avem de lucru, să fim bine și să oferim iubire', a mărturisit Anca Țurcașiu.

Reamintim că Anca Țurcașiu a divorțat după un mariaj de 22 de ani, iar din momentul în care ea și fostul ei soț și-au spus adio, viața ei s-a schimbat radical. S-a pus pe primul loc, iar rezultatele se văd cu ochiul liber.

„N-am avut grijă de mine până la divorț. Am fost căsătorită 22 de ani, am avut grijă doar de ei. Munceam îngrozitor de mult, veneam acasă, munceam, găteam, ziceai că sunt nebună, să le fac eu pe toate. Viața mi s-a schimbat radical de la acel moment.

80 la sută sunt altă persoană. M-am mobilizat dintr-o cădere gravă, cu ajutorul oamenilor din preajmă. Trag un semnal de alarmă, astfel. Este important să strigi după ajutor! Dumnezeu îți întinde toate mâinile posibile să te ridici. Sunt liberă să fac ce vreau, când vreau, să spun nu, să plec când vreau eu. Am fost umilită, a trecut timpul și nu mai vreau să fac asta!', a spus Anca Țurcașiu, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton